יא אללה..איך זה שפורום של סדרה כ"כ טובה

anat113

New member
יא אללה..איך זה שפורום של סדרה כ"כ טובה../images/Emo26.gif

כ"כ ריק?! אני נהנת מכל רגע של הסדרה הזאת
אומנם שודרו רק 3 פרקים עד עכשיו..אבל עדין היא שוותה אותי..

Pink Roses

New member
בסוף - הוא מת.

אחלה סדרה, אני עכשיו קוראת את הספר(ים) שעליה היא מבוססת

Pink Roses

New member
ככה:

Dead Until Dark זה הספר הראשון מתוך שלושה Living Dead In Dallas זה השני Club Dead זה השלישי. של Charlaine Harris לא שמות מתוחכמים מידי, נקווה שהספרים יהיו קצת יותר שנונים משמם...

West Doll

New member
כן, בדיוק ראיתי.

דווקא זול יחסית. אני אקנה את זה. הממ אולי אני אקנה את העונה הראשונה על הדרך? אבל אולי שווה שיגיע לארץ ואז יהיה לי עם תרגום

Pink Roses

New member
אני קניתי

את 2 הספרים הראשונים, כולל משלוח עלה לי 130 ש"ח. אין מכס על ספרים. אני לא הייתי ממליצה לך לקנות עם תרגום וגם לא לקנות בכלל, אני אספנית ווירטואלית. הדבר היחיד ששווה לקנות לדעתי זה ספרים. הדיסק מוזיקה האחרון שקניתי היה בשנת 2003....

West Doll

New member
חח וול, אני עובדת בחנות דיסקים

אז אני לא בדיוק כמוך. אבל מה שכן, ראיתי שיש שם מארז של כל הספרים. אני כנראה אקנה אותן.

כ"כ כיף לך. אצלנו פשוט לא צריכים,אף פעם../images/Emo11.gif

אני רוצה או זה או חנות ספרים. גם עבודה באתר כמו תפוז למשל תהיה מדהימה עבורי
טוב שלא פתחתי כאן ספת פסיכולוג.

Xx Haley xX

New member
../images/Emo15.gifלא נראלי יהיה עם תרגום : O

יעני מלפני שיצא הסדרה או שהתחי לו לפרסם אותה פה. אני וידידים שלי דיברנועל סדרתהספרים והכול,ומאיפהלנו לקנות אותהXD ולאדעת אמרו שהיא לא תהיה בעברית :O אני מקווה שהיא כן תיצא בעברית,אין ליכוח לקרוא באנגלית. חח בכללי לא ידעת יש בכלל יצאה לסדרת הספרים האלה סדרה ביס XD עד שקלטתי שז הזה

Pink Roses

New member
את רק מנהלת אשכול או שגם מתעניינת בסדרה?

200 הודעות בחודש....

יש 8 ספרים וה-9 ייצא במאי השנה...

1.Dead Until Dark 2.Living Dead in Dallas 3.Club Dead 4.Dead to the world 5.Dead as a Doornail 6.Definitely Dead 7.All together Dead 8.From Dead to worse וה-9(ייצא במאי 2009).Dead and gone

למעלה