יא אללה..איך זה שפורום של סדרה כ"כ טובה

West Doll

New member
טוב, הפורום נפתח רק לפני איזה יומיים../images/Emo3.gif

תאמיני לי שכשאנשים לאט לאט ישמעו שהוא נפתח הם יבואו. ובקשר להתמכרות...אני גם! רק מהפרומואים אמרתי שזאת הולכת להיות סדרה מעולה

MIDNIGHT SKY

New member
הם מתכננים עונה שנייה נכון? [מכיל ספויילרים]

התמכרתי לסדרה אתמול ראיתי את כל הפרקים [12] ואני מקווה שתהיה עונה שנייה! אחרי פרק 12 ישלי מיליון שאלות! סאם יברח? האם סוקי יודעת שביל ניזון מלאפאייה [או איך שלא כותבים תשם שלו] כדי לחזור אליה מי זאת האישה על החזיר? היא כמו סאם?משנת צורה?או ערפד שמסוגל להיות באור? ומה לעזאזל עם הג'סיקה המטומטמת הזאתי?! ביל הפך לבייביסיטר שלה?!

Pink Roses

New member
הסדרה כרגע על תנאי

האמריקאים לא אהבו אותה יותר מידי מחכים לאישור להתחיל בצילומים של עונה 2.

TVlover

New member
תגידי, למה את סתם ממציאה שטויות ממוחך הקודח??

את נהנית מליצור פאניקה או להמציא דברים? HBO הכריזה שהסדרה חודשה לעונה שניה מיד עם סיום שידור הפרק השני. הצילומים התחילו כבר בתחילת החודש והיא תעלה ככל הנראה כבר ביולי. הצטרפו שתי שחקניות חדשות לסדרה, האחת אלמונית והשניה היא אשלי ג'ונס שמשחקת ביפים והאמיצים את בריג'יט פורסטר. דם אמיתי היא הסדרה השלישית הכי מצליחה בתולדות HBO אחרי הסופרנוס וסקס והעיר הגדולה, וזאת הודות לכמות הצפיות המרובות בפרקיה בזמן השידורים השבועיים (HBO משדרת כל פרק 8 פעמים במהלך השבוע) ובVOD. מדובר בלהיט ענק של HBם בטח לא כשלון או על תנאי כמו שהמצאת פה. לא מובנים לי האנשים/פלוצים שממהרים להפליץ "האמריקאים האלו" כאילו איזה עליונות מזויפת יש להם. אתם חיים במדינה שבפריים טיים שולטות תוכניות כמו שלום אסייג, אז תורידו את האף. ואירופה לא יותר טובה.

Pink Roses

New member
תנוחי ומהר ../images/Emo140.gif

הגיעה לאוזניי שמועה. את ראית שבחתימה שלי אני מתחייבת על מה שאני כותבת פה? תמשיכי להפליץ דברי התנשאות כאלה ואחרים על אלה שקרובים אלייך ושאת מכירה אותם. אני, לידיעתך, אמריקאית. אז אני לא מיהרתי לומר על האמריקאים שהם "קהל טיפש" או שאר עלוינויות מזויפות כאלה ואחרות. תודה רבה ושיהיה לך ערב נהדר ומלא בריח פלוצים מלבב

West Doll

New member
היי אני אמרתי שאמריקאים טיפשים בצחוק כמובן../images/Emo3.gif

אני גם אמריקאית

MIDNIGHT SKY

New member
עונה 2 [ספוילרים]

בסוף יש עונה 2!!! יאיייייי ב28 הם מצלמים את פרק 3 בנתיים יש את שמות שלושת הפרקים הראשונים Ep 201 - Nothing But the Blood Ep 202 - Keep This Party Going Ep 203 - Scratch My Back העונה אמורה להיות על-פי הספר השני "מתים חיים בדאלאס" שמוצאת את סוקי מבלה את זמנה בעיר דאלאס. יש סיכוי שבעונה הזאת יופיע יצור חדש והוא.................איש זאב.

../images/Emo58.gif טוב,זה בדיוק כמו

דמדומים.
גם שם בספר השני פתאום מגלים על קיומם של אנשי זאב למיניהם
ספוקי עד כמה שזה דומה.

אין שום דמיון ואם לא קראת את האחרון תדעי

גם למה אנשי זאב בדמדומים הם ..... אני לא יהרוס

קראתי רק את הראשון.

אני עומדת להזמין את שאר הספרים מאמזון ממש בקרוב [כשיום ההולדת שלי יגיע]. אז..רצוי שלא תהרוס
ויש המון שוני בין שתי הסדרות,אבל גם המון דמיון,לפחות בשבילי. הרבה פעמים מצאתי את עצמי אומרת 'היי,כמו בטווילייט!' אבל יכול להיות שזה ממש מזכיר רק בספר הראשון ולא מעבר.

אני בת!!! ואין שום דמיון סורי לא ב

ערפדים לא באנשי זאב so call וכל זה ואניקראתי את כל דמדומים וגם חלק מדם אמיתי מהסידרה

זה עובד בסוף עשיתי עסקה אם אמא שהיא

קונה לי את כולם ומהר כמתנת חג ואני לא מלווה אותם לאף אחד חחח היא הזמינה ושילמה!

West Doll

New member
יאאאא נייס! אני מחכה לאמא שלי שתחליט

היא גם רוצה לקנות כמה ספרים על הדרך אז אני מחכה שתגיד לי איזה עוד ספרים היא רוצה ואני אזמין את הכל ביחד

למעלה