יבגניה - היתה בצבא? גרה בארץ?

shiran1929

New member
אתה לא צריך להתגאות בבעיות שעשית להם בתל נוף

אתה ממש לא צריך להתגאות בצורה ובדרך שאתה משרת ולצרות שעשית עד עכשיו לצבא.למשפטים הרבים שהיו לך,לתפוקה המעטה שאתה נותן למדור שלך בתל נוף. מדובר איגוד טניס לשעבר הייתי מצפה לתת דוגמא לחיוב ולא לשלילה. אחת שיודעת.

shiran1929

New member
הצבא בעיניי.

בימים בהם 25 אחוז מבני הנוער לא מתגייסים ועוד 16 אחוז מאלה שכן מתגייסים לא מסיימים שירות,חשוב על כולנו לתרום כמה שיותר לצה"ל מהמדינה. צריך להבין שאין לנו ארץ אחרת ואנחנו מוקפים אוייבים שרוצים לכלותינו (גם מצרים וירדן),ואסור לנו לגרום למצב שצה"ל לא יהיה צבא העם. אנשים כמו אלמוג שמתלהב מזה שהוא לא כל יום בצבא,ולא מבין את החשיבות של השירות ממש מרתיחים אותי. אני פונה אליכם בני הנוער (שהם הרוב כאן בפורום) עשו שירות קרבי ככל האפשר ותירמו לבטחון ישראל. שירן.

את לא צריכה לספר לי על רוח צה"ל...

אני מתנדב לצבא. ואת צודקת במה שאמרת,זה באמת עצוב שרבע מבני הנוער לא מתגייסים לצבא. מה שלא הבנתי זה איך את יודעת שאלמוג שירת בתל נוף ואיך את יודעת שהוא עשה להם בעיות?

TommyARGON18

New member
ממש לא!

כשהיא בארץ היא מתאמנת בהדר יוסף בין השעות 14:00 - 17:00 כך שאני לא רואה מתי היא יכולה ללכת לצבא (אולי היא עושה משמרות לילה
)

כן הא,אנחנו בטוחים שזה מה שהיא עושה

שחר בעצם עובדת עם המודיעין. היא אוספת למודיעין מילא על כל מיני ארצות בזמן שהיא בטורנירים. כשהיא חוזרת לארץ היא מנצלת כל דקה פנויה בשביל למסור את המידע החשאי שיש לה. האימון בהדר יוסף זה בשביל שלא יחשדו בה שהיא יותר מדי זמן בצבא. אבל אחרי שהיא מסיימת את האימון היא ישר חוזרת לבסיס להמשיך לעבוד. היא גם עושה משמרות לילה בחמ"ל ומדי פעם עושה אבט"שים בשומרון. בגיחה הבאה שלה בארץ חושבים להעלות אותה לדרגת סגן אלוף על התרומה האדירה שלה לצה"ל. ובשורה התחתונה. אם אתם באמת חושבים ששחר עושה צבא אתם צריכים לבדוק טוב טוב אם החזרתם את הסרט שאתם חיים בו לבלוקבאסטר.

אני לא מכיר את יבגניה

באופן אישי, אבל אני בהחלט יכול להבין אותה. הבעיות של ענף הטניס בארץ ידועות. אני חושב שהעובדה שהיא ראתה את רמת הסיקור והסיוע שקיבלה גלושקו בשנה האחרונה, למרות שיבגניה הייתה מדורגת גבוה יותר (ולא זקנה בלה) זה מאוד תסכל אותה. במקום לבקר אותה בשם איזו ציונות עיוורת, כדאי לנסות להבין את הקשיים איתם היא מתמודדת. אני לגמרי אבין אם תחליט לייצג מדינה אחרת, ואפילו אם לא הייתי, זו זכותה המלאה להחליט איפה ואיך היא מעוניינת לנהל את חייה. אין מה לשפוט בנאדם על זה.

EagleWatchNG

New member
זה ממש לא העניין...

היא עולה חדשה, ולא מחוייבת במילא לשרת. היא גרה בחו"ל, בדומה לאנה במהלך הקריירה, מסיבות כלכליות-זה לא מונע ממנה להיות מוצגת לישראלית, אלא אך ורק ההחלטות המוזרות שלך להכפיש כל טניסאית ישראלית, איגוד הטניס, צוותי המאמנים ואת חוסר התמיכה-ומעבר בין זהויות בשביל קבלת תשלום.

MashMaz

New member
מה הקשר לצבא?

אם בן אדם בא לארץ מעל גיל 17 הוא אינו מחויב בשירות צבאי. וחוץ מזה, מה- צבא זה אינדיקטור?

pupet

New member
ב-WTA היא כבר רשומה כאוקראינית

http://www.sonyericssonwtatour.com/2/players/playerprofiles/playerbio.asp?PlayerID=190887

Vamos Rafa

New member
אתה אולי כבר מוכן להצדיק את האדום שנתנו לך

ולתת השראה לשאר חברי הפורום בכך שתדבר במעט יותר כבוד? לא זכור לי שאתה דורגת בטופ 170 בסבב ה-ATP או ה-WTA אז תכבד אותה מעט.

קרישנאן

New member
מי זאת בכלל יבגניה לעומת אבירם

מה כבר היא עשתה בטניס לעומת המאמן האדיר, שהוציא כבר עשרות שחקנים לסבב.

aviramdj

New member
1 ../images/Emo151.gif + 1 ../images/Emo177.gif אבל אני אוהב אותכם .

אתם שניכם מאוד מעניינים . אני אוהב אותכם למרות שאתם רעים אלי . תאהבו אותי קצת אני רוצה להיות חבר שלכם .

למעלה