יבוא זוחלים

דווקא כזכר יש לו יתרון גדול על נקבה

במקרה של מוטציה שכזאת אפשר לזווג אותו להרבה נקבות ולהוציא הרבה צעירים שהם הטרו לעומת זאת עם נקבה אתה מוגבל להטלה אחת בשנה.

1צחי

New member
ליונתן

כרגע במצב בארץ כאשר בקושי יש כוחים ועוד בוגרים מינית אני חושב שהמין לא כל משנה במצב זה. מעניין אותי לדעת האם אתם מכירים ריבוי מוצלח של כוחים? האם בארץ יחלקו מידע?

לצחי

לא ידוע לי על ריבוי של כוחים בארץ מלבד זה ששמעתי שצחי אברהם הרבה כוחי נילוס. אני יכול להגיד לך שבפונדק הק"מ101 יש זוג כוחי מים שמזדווגים לעיתים קרובות אבל ללא תוצאות. אם יהיה מידע לחלוק בנוגע לריבוי זה תלוי בבנאדם האם ירצה לשתף או לא. רוב האנשים שאני מכיר ישמחו לחלוק את הידוע להם בכל תחום אבל יש כמה אנשים שאוהבים לעשות רוח ולא לחלוק את המידע.

naja

New member
אני ממש לא תומר.

ולא הבנתי את הקטע עם השתילת מודעה. בכל מקרה להזכירך-אני זה שהעלה את הנושא של הטיפול הגרוע שהחיות מקבלות שם והמלצתי לך בזמנו לא לקנות משם.

naja

New member
ועוד משהו חשוב.

דיברתי היום עם מישהו שהולך ליבא. המישלוח לבד זה מינימום של כמה מאות דולרים(שבע מאות אם אני לא טועה)

1צחי

New member
השתתפות

האם אותו בחור מעוניין בשיתוף יבוא והקטנת הוצאות?

naja

New member
אני חושב שלא.

כבר שאלתי אותו בעבר. הוא כרגע בוחר את החיות שלו בקפידה והוא לא רוצה לערבב עם החיות שלו חיות נוספות(ובצדק) בכל מקרה הוא גולש פה אז אם אני טועה הוא מוזמן לתקן אותי.

למעלה