יבששש כאןןן...

cobainos

New member
חחחח הגזמת...

דבר ראשון לא הכל היה קשור לבמבה...(רק דבר אחד) את כן בלונדינית וזה לא יעזור לך
והגיל האמיתי שלך...את מבוגרת ממני כולה בחודש:) אמנזיה זוועה בהחלט! ובדיחות שחורות שולטות!:)אבל לא בפולין...לא יפה!

חןשסק

New member
את גדולה ממנו בחודש?!../images/Emo12.gif../images/Emo42.gif

באמת...?! המממ ודווקא עכשיו בא לי במבה. יש למישו במבה?

Fozzie

New member
עכשיו אני../images/Emo70.gif

אני בכיתה יב' ואני בת 16
אני מדריכה במדצ"ים
אני מכורה לגלידה
אני רואה בובספוג ובכלל .. ערוץ ניקולודאון ו-Cartoon Network
אני בחרם על מורי המגמה שלי (עוד פרטים יש בבלוג שלי...)
אני מנהלת פורום "מה בקולנוע" בהיידפארק
אני שונאת מזרחית וראפ!!
אני שונאת טלנובלות נקודה!
אני רוצה לעבור לחו"ל ולהיות עורכת בתעשיית הקולנוע הגדולה
יש לי על הדסקטופ שעון שסופר אחורה לתאריך יציאת הסרט שר הטבעות "שובו של המלך"

קיר קמט

New member
טוב, זה לא יקפוץ, אבל חפי"ץ

1. אני לא אוהב יותר מדי את האמוטיקונים הארורים האלו, רק את הסמיילי, שמייצג פוזה שאני נורא אוהב- חיוך גדול על הפנים. 2. אני אומר לבריאות בערך על כל אפצ'י, אבל באמת. כולל לפעמים לאנשים ברחוב שאני לא מכיר. 3. אני בתפוז כבר למעלה משנתיים וחצי, עד כמה שאני זוכר. כתבתי באינספור פורומים (בחלק סתם הודעה או שתיים, בחלק אני מאוד מאוד קבוע.) ואני מנהל פורום אחד (נעשה פרסום עצמי ונגיד פורום תיכוניסטים, 113. פורום די מת, אבל זה לא סיבה להתעלל בו, אז לא לבוא ולהציף בהודעות שטות. K ? תודה.) 4. אני גר בראשון מאז שאני בגן ילדים, ונדמה לי שזה היה קצת לפניי מלחמת המפרץ. אותה כבר ביליתי בראשון, במקלט הנחמד שיש לנו בבית. זכרונות מאז כמובן שלא קיימים, אבל היה כיף. 5. העולם שלי די סובב סביב כדורגל, כדורסל ומוזיקה, מילאן היא הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים, ויש לי בסביבות ה4700 שירים במחשב, אבל לא לגלות, כי רובם הגיעו ממקומות לא מי יודע כמה חוקיים. 6. אני מכיר לפחות מישהו אחד כאן בפורום, אבל לא חשוב
7. פעם ברחתי מהבית, אבל זה היה רק בערך. 8. הטעם המוזיקלי שלי ביזארי, אני אוהב הרבה הרבה דברים. אולי יותר מדי. בקיצור נמרץ, אפשר להגיד שאני אוהב את Slayer וגם אוהב לפעמים להתפנאן עם המלך (לא אלוויס, לשם שינוי) שפעם התאבד בתא מעצר בראשון. 9. אני חנפן חסר תקנה, וזה תקף לכל בחורה בערך שאי פעם ראיתי. לכולן, בערך, התחנפתי, אם הן דיברו איתי, כי בנוסף להיותי חנפן חסר-תקנה, אני גם ביישן חסר-תקנה. מסובך. 10. למדתי איטלקית פעם בשבוע במשך שמונה חודשים, כי אבא הבטיח לי שהוא ישלח אותי לאיטליה, למשחק של מילאן. כמו שאמרתי, הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים.

למעלה