יבש פההההההההההה !!!!!!

Misundaztood

New member
טוב... אחרי שתחלים מהפציעה..

תתחיל ללמוד אנגלית.. ותתאמן טוב טוב על המילה who (=מי)... ולא how (=איך) בסיידר, סקייטר משכיל שכמותך..? בכל אופן.. כשחשבת על האפשרות של להיות אלמוני.. חשבת שאתה תעניין אותנו? הקטע הזה עובר לנו ביום למחרת.. אז היום נשתעשע ומחר נחזור לשגרה, נשכח ממך.. אוקיי..?

SkateX

New member
אוו!!!

טוב הבנו מיס. ´´אני יודעת הכל´´! ואני סקייטר גאה!!!!!!!!! וגנדלמן יודע!!!!!! וכל הסקייטרים אחים!!! לא משנה אם הם לבנים,שחורים,הומואים,קוקסינלים,אנורקסים(ינאי אנחנו איתך) ועוד.... אז (_|_) (_|_) (_|_) (_|_) טוסיקים!!!!!!!!

Misundaztood

New member
זה יהיה דבר קבוע..?

אני מדברת על ה"טוסיקים" בסוף כל הודעה.. די, הבנו את הבדיחה.. נמאס ! ולא, אני לא יודעת הכל.. אבל יש דבר אחד שאני כן יודעת- נמאס לי ! נמאס לי מכל האלמוניים שהמטרה שלהם היא להעביר זמן.. טוב, מילא להעביר זמן- אבל יש דרך לעשות את זה ! אתם לא חושבים..?

SkateX

New member
בדיוק!!!!!!!!

כן כן!!!! אני הולך לשים בכל הודעה את ה (_|_) (_|_) (_|_) (_|_) (_|_) (_|_) טוסיקים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לפחות הוא מחייה את הפורום ../images/Emo4.gif

אבל מצד שני עם כאלה שטויות עדיף שהפורום ימות מוות לא טבעי ויקבר רחוק רחוק...

ShadowBlaze

New member
ברצינות, זה כל כך קשה לקלוט ש...

ה"אלמוני" החדש הוא לא אחר מגנדלמן שרוצה קצת תשומת לב?

אלי , בפורום אתה גבר ..:) בחיים לא

אלי , בפורום אתה גבר ..:) בחיים טיפוס שלא יכול לעשות שום דבר ... האם המחשב עוזר לך להיות גבר ??? האם אתה לא יכול להגיד לי את זה בפנים ?!! אלי אתה דו פרצופי, חיים>< אינטרנט ... אתה הטיפוסים החנונים האלה שמאחורי מחשב הם הגברים של העולם אבל בחיים האמיתים הם סמרטוטים :) . אלי , נפגש בחיים ! :)

ShadowBlaze

New member
אתה אומר את זה לי?

מי אתה חושב שאתה? אתה בכלל לא מכיר אותי, אין לך מושג מי אני, ואתה סתם קופץ לך למסקנות?!?!? אתה רוצה שאני אגיד לך את זה בפנים? בסדר, נגיד לך את זה בפנים, למרות שאני מנסה כמה שיותר להמנע מלתקשר איתך נגיד לך את זה בפנים. ונראה לי שאתה בלבלת בינינו קצת, אני פה לא זה שכמו שאמרת-"הטיפוסים החנונים האלה שמאחורי מחשב הם הגברים של העולם אבל בחיים האמיתים הם סמרטוטים" המחשב הוא לא החיים שלי, שלא כמוך לי יש חיים מחוץ לבית שלא מסתכמים בליפול מהסקייטבורד ולהפצע. ועוד דבר אחד, לא תודה! אני ממש ממש ממש לא רוצה להפגש איתך בחיים כשלא מכריחים אותי(מחוץ לבית הספר), כי אתה לא מסוג האנשים שאיתם אני רוצה להראות. יש כאלה שאומרים שאפשר לאפיין אדם לפי סוג האנשים שאתם הוא מסתובב, ולומר לך את האמת? אני לא אסכים שיאפיינו אותי לפיך.

Misundaztood

New member
אווו אהה... מה פשר הדברים ה..

מגעילים האלה? פיס אנד לאב אנשים !!!

למעלה