יהרגו אותו, יהרסו לבנו את החגיגה, רצוי שיחזור מבקשתו.
אם זכרוני אינו מטעני גם את הבן הוא עשה ללא רשות.במקום לצאת לבר מצווה, שיבקש לעשות לבנו אחות.
מה זאת אומרת?אם זכרוני אינו מטעני גם את הבן הוא עשה ללא רשות.
היה תקוע לי בראש שהוא העביר מבחנה בלי רשות ושרק לאחר מכן הוא הורשה להתייחד. מבין מתשובתך ותשובת חורזת שטעיתי. אולי זה היה לגבי הנישואים עצמם (לא מבחנה, אבל באמצעות שליח)?מה זאת אומרת?
השב"ס הרי איפשרו לו להתייחד עם טרימבובהלר בתא.
את הבן עשה ברשות.אם זכרוני אינו מטעני גם את הבן הוא עשה ללא רשות.
יש כאן סוגיה מאוד מעניינת... כי יש פה יותר מצד אחד
הייתי מתנה את הבקשה שלו בכך שיעלה לכיכר רבין וידליק נר נשמה לזכרו.יש כאן סוגיה מאוד מעניינת... כי יש פה יותר מצד אחד
או שני צידי המשוואה.
רוצח ראש הממשלה לפחות באופן פורמלי
שרות בתי הסוהר והפוליטיקה שמקדשת את הנרטיב...
ציבור שמבחינתו רצח חייב שיראה מכל רצח אדם אחר...
אז למה שהשרות יכניס את עצמו לצרות?
לו שאלו אותי הייתי מפנה אולם בבית הסוהר, כמקום
שהבן של יעלה לתורה ואביו יהיה נוכח במעמד...
היי אפרת, תראי קצת חמלה... חחחשום חופשה לא מגיע לרוצחים! שירקבו בכלא ולא יזכו לראות אור יום.
כן, אני מבין את מה שאתה אומר..בוודאי שהייתי מאשר לו. אני לא רואה כל סיבה שלא.
זאת, בהנחה שלרוצחים/אסירים אחרים מאפשרים זכויות דומות. במילים אחרות, דינו של עמיר מבחינתי הוא כדינו של כל אסיר אחר. כל אפליה נגדו דווקא פסולה בעיני, בלתי לגיטימית, ונובעת מרגשות נקמה בלבד.
בדיוק כך.אז אם כך כיצד אתה מסביר את זה ששירות בתי הסוהר מסרב?
ניסית אולי לחשוב שמא השב"ס חוששים שכשהוא יצא הוא במקרה הטוב, ינסה לברוח...בדיוק כך.
או לחילופין, הנחיה מלמעלה מתוך חשש שעמיר יפתח את פיו יותר מדי בחופשיות מתישהו.
יש כל כך הרבה דרכים למנוע את זה, שזה לא באמת יכול להיות חשש אמיתי.ניסית אולי לחשוב שמא השב"ס חוששים שכשהוא יצא הוא במקרה הטוב, ינסה לברוח...
עם איזה נשק בדיוק? ובכל מקרה, גם את זה יש שלל דרכים למנוע. מספיק שתחייב להשאיר אותו אזוק בידיים וברגליים, כשלצידו שני שומרים דרך קבע (ועוד במתחם הכולל), תוך שאסור לו להתקרב לאיש (אולי זולת בנו לחיבוק ונשיקה), כדי להסיר כל חשש כזה.ובמקרה הפחות טוב הוא יירה בעוד מישהו...?
לדעתי החשש הריאלי יותר הוא שמישהו ינצל את ההזדמנות שעמיר מחוץ לכלא, ויירה בו.ניסית אולי לחשוב שמא השב"ס חוששים שכשהוא יצא הוא במקרה הטוב, ינסה לברוח...
ובמקרה הפחות טוב הוא יירה בעוד מישהו...?
או שהוא יירה בעצמו.לדעתי החשש הריאלי יותר הוא שמישהו ינצל את ההזדמנות שעמיר מחוץ לכלא, ויירה בו.
לא נראה לי שמישהו חושב על זה, כי מבחינתם זאת תהיה הקלה וחיסכון כספי למדינה ורובם בליבם יגידו שהצדק נעשה.לדעתי החשש הריאלי יותר הוא שמישהו ינצל את ההזדמנות שעמיר מחוץ לכלא, ויירה בו.
בנסיבות מיוחדות ניתן לאשר חופשה מיוחדת גם לאסיר עולם שענשו לא נקצב. זה תלוי בכמה גורמים, ביניהם- מסוכנות האסיר, התנהגותו בכלא, ודומני שגם הבעת חרטה על מעשיו. זכורות לי לוויות (שגם הן נחשבות לנסיבות מיוחדות) אליהן הגיע האסיר כשהוא אזוק אל סוהר, בתוספת משמר. לא נראה לי שיגאל עמיר מתכוון למשהו כזה, ובכל מקרה לא פורסמו הסיבות בגללן נדחתה בקשתו. אבל השאלה לא היתה האם דחיית בקשתו של עמיר מוצדקת, אלא מה דעתך על בקשתו. אתה הבעת דעה מנומקת היטב.בדיוק כך.
או לחילופין, הנחיה מלמעלה מתוך חשש שעמיר יפתח את פיו יותר מדי בחופשיות מתישהו.
מה בנוגע לטובת הילד, שגם כך סביר להניח שאין לו חיים קלים?בנסיבות מיוחדות ניתן לאשר חופשה מיוחדת גם לאסיר עולם שענשו לא נקצב. זה תלוי בכמה גורמים, ביניהם- מסוכנות האסיר, התנהגותו בכלא, ודומני שגם הבעת חרטה על מעשיו. זכורות לי לוויות (שגם הן נחשבות לנסיבות מיוחדות) אליהן הגיע האסיר כשהוא אזוק אל סוהר, בתוספת משמר. לא נראה לי שיגאל עמיר מתכוון למשהו כזה, ובכל מקרה לא פורסמו הסיבות בגללן נדחתה בקשתו. אבל השאלה לא היתה האם דחיית בקשתו של עמיר מוצדקת, אלא מה דעתך על בקשתו. אתה הבעת דעה מנומקת היטב.
באשר לי- מבחינתי שישב בכלא עד יומו האחרון ללא הקלות וצ'ופרים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.