יגאל עמיר מבקש משפט חוזר

יוֹאב

New member
מאכילים אותך בתעמולה שקרית

אפילו נשק אחד הפלסטינים לא קיבלו מצה"ל או מישראל. מדובר בכמה אלפי נשקים שהם קיבלו באישור ישראלי מרוסיה, בעוד לפני שניתן האישור, היו בשטחים עשרות אלפי נשקים נוספים. העובדות לא מעניינות אותך אני מבין.

ערב רב

New member
נורא קל "להוכיח" שרבין הוביל לרצח

של אנשים רבים, למשל אם תבדוק כמה מרבבת המחבלים שערפאת הביא איתו מתוניס רצחו אח"כ יהודים, אם תבדוק כמה מכלי הנשק שאושרו ע"י ישראל שימשו לרצח יהודים, אם תבדוק כמה מה-"שוטרים הפלסטינים" שאומנו ע"י הסי.איי.איי באישור ישראל השתתפו ברצח יהודים, וגם אלה שלא אומנו. אתה גם יכול לבדוק כמה מחבלים נחלצו מידי הצבא משום שנכנסו לשטחי איי המוגנים לפי ההסכמים עליהם חתם רבין, ורצחו אח"כ שוב. בקיצור, ישנם בין עשרות למאות יהודים שנרצחו במישרין בשל פעולות שעשה רבין, וכמובן, אפשר להפיל עליו ובצדק את 1,000 קורבנות מתקפת הטרור הנוכחית. אבל יש בעיה עיקרית בהסתכלות שכזו על רצח רבין משום שמדובר במעשים שנעשו לפני הרצח וכשלרצח לא הייתה שום השפעה לגביהם. בכל זאת, באופן תיאורטי הם היו יכולים להוות כתב אישום נהדר באשמת פשעים נגד האנושות נגד רבין בטריבונל כזה או אחר.

One Echoe

New member
צריכים לכתוב

כתב אישום נגד הדת, כלפי האנושות. אתה זוועה. לפי מה שאתה אומר, אני יכול להאשים את מי שהקים פה את המדינה ברצח יהודים, כי אחרת לא היו לנו מלחמות. זו דרך מחשבה קלוקלת וטיפשית. רבין הביא להם רובים בשביל לעשות איתם שלום. מה גם שכמו שיואב כתב, בכלל לא אישרנו את זה. אם אתה רוצה להאשים מישהו ברצח יהודים, אתה יודע לאן לפנות.

ערב רב

New member
איזה אוקסימורון

"רבין הביא להם רובים בשביל לעשות איתם שלום". רבין הכניס לארץ רבבות טרוריסטים וסייע להם להתחמש, להצטייד, להתעשר ולקבל סמכויות נרחבות שנוצלו במלואן לרצח יהודים. רבין שותף לרצח המוני, לכאורה.

LordOfSpells

New member
אתה ילד מפגר.

רוב הרובים שלהם זה קלאצ'ים בכלל, ולישראל כמעט ואין קלצ'ים. אתה מעוות את ההיסטוריה לטובת ההצדקה העקומה שלך. מזכיר לי איזה חבורה של אנשים שעיוותה תורה מדעית של דרווין בעבר.. הממפ..?

דניאל כפרע...

לא צריך לרצוח אותו. או במלים יותר מתאימות: לאף אדם אין לגיטימציה לרצוח אף אדם!! מזעזע מעשה הרצח שנעשה! ומטומטם מי שחושב שיפתור בעיות ברצח.

Lil xxx

New member
הוא פשוט בלי מעצורים!

אמן וימות, שיתעללו בו בסבל. לא מגיע לו לחיות אחריי הרצח הזה! עלק "צדיק". שילך לעזזל... כוס אמו! זה הדבר הכי מעצבן שיכול להיות שאם משחררים את הנבלה הזה זו סיבה אמיתית לברוח מכאן! ביום הרצח כבר היו צריכים להרוג אותו... מנוול ועוד נותנים לו כלא, הייתי נותנת לו למות בסבל בכסא חשמלי.... פשוט הלם!

The Fading

New member
מה הבעיה עם דניאל ?

רבין בעצמו רצח יהודים ועוד באשמתו נרצחו אלף יהודים. למה יגאל עמיר בכלא ואילו רוצחי זאבי הי"ד משוחררים ? למה יגאל עמיר לא התחתן והם כן ? למה לרוצחי נשים ואנסי ילדים יש זכויות ואילו לעמיר לא ? השב"כ ופרס רצחו את רבין !!! מתי תבינו ? לחסום יהודי בגלל הדעות שלו זה כמו השמאל שמוכן לרצוח מתנחלים אבל משחרר מחבלים ערבים ! רצח זה רצח וזה לא משנה אם רבין נרצח או זקנה נרצחה. רבין יותר טוב מאיזה זקנה שנשדדה ונרצחה ? יותר מילדה שפדופיל אנס ורצח ? יותר טוב מרחבעם זאבי הי"ד ? רבין היה אדם כמוני וכמוכם.רו"מ או לא הוא אדם !!! אם יש עונש אז שיהיה שיוויון או שלא יהיו עונשים !!!

The Fading

New member
למה לסתום ?

האמת כואבת לך ולחבריך הבוגדים ? זכותך לכתוב מה שאת רוצה אבל איפה זכותי ? אה,הבנתי.זה החופש שמותר לשמאל ואסור לימין. זה החופש שבזכותו מותר להגיד לימנים נאצים אבל לשמאל אסור לקרוא בוגדים. לכי תלמדי קצת היסטוריה ואז נדבר. אם אתה גבר אז זה כנראה בעיה.לך תעשה ניתוח או משהו. אולי אחרי הניתוח תיפטר מיצר הבוגדנות של השמאל הישראלי.

The Fading

New member
אתה חוזר על עצמך

אולי תחזור על המילים האלה : רבין רצח יהודים.יהודים נרצחו בגלל רבין. השמאל אשם ברצח יהודים.השב"כ ופרס רצחו אותו. תמשיך לבד...

One Echoe

New member
חחח

אתה זורק שטויות לאוויר, וממשיך לזרוק שטויות כאילו מה שאמרת הם דברים נכונים
. לפי מה שאתה אומר, אם אני אעמוד ברחוב עם שמלה, ונהג משאית יבהה בי וכתוצאה מכך יתהפך, אני אהיה אשם במוות שלו.

למעלה