יגאל עמיר מתחתן, השמאל כמרקחה

דאודי

New member
תראי אחותי היקרה

האם את שוללת את העובדה שהחברה שלנו היא חברה לא מוסרית? האם את כופרת בעובדה שאנחנו משעבדים את הפלשתינאים? האם את כופרת בעובדה שאנחנו גם משעבדים את עצמנו ל"מולך" הבטחון? אם תשובתך לכל השאלות היא כן, הרי אין לנו בסיס לשיחה משותפת. כמו-כן, גרירת עשרה לוואים מטרתהּ להצביע על מצב מורכב ולא חד מימדי. כמו-כן, מה בדיוק לא מובן לך, שעד יגאל עמיר היתה איזו מחשבה מטומטמת שאצלנו "זה לא יכול לקרות", רצח ראש ממשלה וכאלה? מה מפתיע אותך שנהג מונית יהודי שביצע אותה עבירה שביצע נהג מונית ערבי מקבל עונש מופחת והשפה עוברת כיבוס מרשים ביחס אליו? נדמה לי שעד כאן הכל ברור. יהיו עוד הזברים אם תבקשי. ================== צר לי, אומנם את דוברת מצויינת של הגב' דליה רבין, לצערי הדוברות שלך לא משכנעת אותי. ומדוע את חושבת שמבחינתי יש הבדל תהומי בין בניו גסי הרוח של שרון לבתו ה"מעודנת-עאלק" של רבין?

יס באך

New member
צ'מע קרציה / קפת לאוזנייך העדינות

מקודם אתה מוטרד מהיותי ממונה על תיאוריית פרחי באך, ועכשיו את מתערב בשיחה שלי עם הבוקובזה, כאילו.. היי.. תתחפף! ללא קשר למניאק מעליי הוא שאל ואמר בדיוק מה שרציתי לומר.. אז תעני

קפת

New member
אוי, בחייך

אנלא יודעת מי זה הדאודי הזה, אבל מה שהוא כותב, מרגיז מאוד. התכוונתי להתעלם ממנו, אבל אתה "מכריח" אותי להתייחס לדבריו. דאודי לא רואה הבדל בין דליה רבין לבין עומרי וגלעד? באמת? אולי ננסה למנות כמה הבדלים: 1. דליה הלכה לפוליטיקה לאחר מות אביה. לא נישאה לשם על גלי הנאפוטיזם ולא מלאה תפקיד מפתח בחצר הביזנטית. 2. שמה של דליה לא נקשר בחשדות שוחד ופלילים. 3. היא לא נחקרה במשטרה תחת אזהרה. 4. היא לא הועסקה על ידי דודי אפל. 5. היא לא הוקלטה בצילומי סתר. 6. דליה לא חוסה בצילו ובמפלגתו של אביה. 7. דליה פרשה מהפוליטיקה לאחר מפלת מפלגתה, ואולי משום שהבינה שזה לא מקומה. אתה לא מוצא בזה סוג של יושרה, לא? אתה לא חושב שדליה, כפוליטיקאית, מתנהלת ביושר ראוי לציון ורבב לא דבק בה? אני מוצאת את ההיטפלות שלך ושל מר דאודי (להלן, הצל) ללינקג' בין כותרות צהובות לבין אשפוזה בבית החולים - קטנונית ומטופשת. וכן. אני עצבנית. הרגיזו אותי עכשיו, והכל עובר עליך וקקה בידיך.

יס באך

New member
בחיי? בחייך!

ממש מותק דליה, נשמה טהורה, מלכת השלג והצחות. תראי, עכשיו אני ממליץ עלייך כדוברת אישית למשפחה. דליה, יעל אולמרט ושאר צאצאי "הבנים המייסדים" [ כי האבות זו עליה ראשונה, שניה], כולם עדת נפוטיסטים דוחה, המנסה ליצור איזו תגמית אצולתית לפוליטיקה הבהמית שאנו חיים בה. דליוש היתה חלק מהסיאוב הפוליטי, היא היתה סגנית שר הבטחון ואחראית לבעיות שאנו מתמודדים איתן היום לא פחות משר הבטחון תחתיו "שירתה". דליה נתנה לאמה המיתולוגית-המסרסת שלה לכבוש כל בימה-מקרופון אפשרי כדי לספח אליה ב"אצילות מחייבת" את פולחן המוות של יצחק היקר. דליה נהייתה "מחשהי" בזכות אביה, ולא בזכות עצמה. הבן הנקניק שלה נהיה מישהו בZכות סבו ולא בזכות עצמו. נועה הרגישה נהייתה מישהי בזכות סבה וסבתה ואמה.. אל תמכרי לי את היות הדליה פטורה מחשדות ומחקירות על סיאוב כלכלי-חברתי-פוליטי כאיזה משהו שהופך אותה למלכת החן, החסד והרחמים. ובענין הדאודי, שיזדיין וזהו.

קפת

New member
שייזדיין, בסבלנות

מכל הבבל"ט שלך, לא מצאתי דבר אחד לגבי דליה - למעט השימוש בשם רבין שעליו הכרזתי לפניך - שבו ניתן "להאשים" אותה: אתה תולה בה את חטאי אמה המנוחה, את חטאי בתה המתבגרת והיהירה, את חטאי בנה (שאין לי מושג מה הם), כאילו היא איזו גרוייסע מוטר ששולטת במשפחתה ביד רמה. אבל מהם חטאיה שלה? מלבד השימוש בשם שעליו שנינו מסכימים? ואגב, אני לא מוכרת כלום: זה אתה, או הצל שלך, שהשוותם בין דליה ובניו של שרון. אני השתדלתי להראות עד כמה הם רחוקים אלו מזו. אם אתה לא מבחין במרחק הזה, כדאי תיגש לרופא עיניים! סתם. סתם אתה ניטפל אליה. אתה מנסה לבוא חשבון עם אמא שלה, שהיתה פוסטמה לא קטנה, אבל בזכות עצמה. אין לך כלום בארסנל נגד דליה בנפרד מאמה. פשוט כלום. מאום. גורנישט. נאדה.

קפת

New member
עם כל הכבוד, ויש כבוד, הרבה כבוד

לתמי גוז'י, אנלא מוצאת מה טעם דחפת אותה לכאן. מכל הדיבורים שלכם אנלא מוצאת שום דבר - פרט לאנקדוטות צהבהבות, שבו ניתן "לכסח" את דליה. לא רק שהסכמתי, אלא הייתי הראשונה להעלות את זה: היא השתמשה בשמו של אביה. נו. פסדר. חסר פוליטיקאים שהיו ילדים של? זו אשמה? זה פשע? עוון? חטא? תשוו את זה לכניסה לכנסת כשאביך ראש ממשלה מכהן, והכל מתגמד. ואת הסגנות במשרד הביטחון יש לזקוף לזכות מקומה במפלגת המרכז הקקיונית. כאילו, היא הסגנית הראשונה שמלאה תפקיד ייצוגי ונטול כל משמעות במשרד ממשלתי. בכל ממשלה יושבים לפחות 10 סגני שרים שקבלו את תפקידם כאתנן פוליטי למפלגתם. אז מה? דליה המציאה את זה? בגלל זה צריך להתלכלך עליה? ועוד כקישור לברווז עיתונאי מפוטם שעוסק ברוצחו של אביה? לא הגזמתם? אתה מחנטרשים. סורי. לא קונה.

יס באך

New member
אל תקני קפת, למה מישהו הכריח אותך?

אבל גם אנחנו לא קונים את מצג המלאכית של צ'ארלי שאת מנסה לשווק ביעילות מפתיעה באיכותה הרטורית. הסכיתי ושמעי: 1. דליה היתה סגנית שר הבטחון אצל שרון! 2. דליה היתה בפוליטיקה בזכות שם אביה, ולכן היא בדיוק כמו בניו של שרון. 3. דליה נהייתה "דמות" רק בגלל סיפוח רצח רבין למשפחה 4. משפחת רבין איננה משפחה תמה שגרה בכפר מתוק של שפת אגם- בחיאתת 5. אם תצליחי להוכיח לי שדליה לא היתה שותפה לשום מניפולציה פוליטית-תקשורתית הקשורה לדה-לגיטימציה של יריבים פוליטיים שנואים, אשמח לדעת 6. אינני מבין איך איש העסקים פילוסוף נשמט מהדיון ונכון-היא לא בהמה כמו ילדי שרון, וואלה??

קפת

New member
חובת ההוכחה עליך

נראה אותך מוצא ולו חטא אחד. אבל כל מה שאתה מסתמך עליו, זה שהיא היתה פוליטיקאית מחורבנת במפלגה מחורבנת. גם כן אשמה. דליה נכנסה לפוליטיקה לאחר מות אביה, ולכן היא לא כמו בניו של שרון שחוסים בצל ראש ממשלה מכהן, ביודעין, ומאפשרים לכל מיני ארחי פרחי להסתופף אצלם בתקווה להגיע לאביהם. חצר ביזנטינית, בזיונטינית. ולכן, ההשוואה לבניו של שרון שמעורבים בחקירות משטרה היא מגעילה, יס באך. תתבייש, תתבייש, תתבייש. אגב, למען הגילוי הנאות. דליה משלמת לי לפי מלה. ונמאס לי מהויכוח הזה. אתם חוזרים על עצמכם וגמני. אבל אתם קודם! וחוץ מזה, אתם שניים ואני אחת, ובכל זאת אני אוכלתותכם בלי מלח. אין לכם שום טיעון, שום צידוק, שום הוכחה. ידה ידה ידה. בלה בלה בלה. (עכשיו אני צריכה לעבוד קצת. אז שקט.)

נינטייב

New member
באמת אין לי מושג

איך השתרבב שמה של דליה לכאן. אבל כשתיארת אותה כאיזה זן נדיר בפוליטיקה, התעצבנתי. רוצה דוגמא מעולה לבן של שהיה בזכות עצמו כמעט לגמרי? בני בגין. ושמישהו יגיד מילה רעה על התנהגותו הפוליטית (לא על דעותיו, המסוכנות בעיני כשלעצמן).

קפת

New member
בני בגין זן נדיר

אינספק. היה גם פרלמנטר מעולה. הגם שלא הסכמתי עם מלה ממה שיצא לו מהפה. איש צנוע, נעים הליכות, טיליגנטי ברמות של נובל. נינט, אני נורא מעוצבנת ממך. ויכוח שלם, ולא אמרת שאני דמגוגית. מה, את לא אוהבתותי יותר? את כזאתי פוסטנה: איך שאת רואה ויכוח, לומשנה מי ומה, ישר את תעטי את השריון המקצועי שלך, ותקפצי על הבריקדה הקרובה ביותר למקום מגוריך. אבל אינדבר. יש לך קול זמיר, ואת מוכשרת, אז אני סולחתך, למרות גינוני נהג המשאית שלך. ואגב, אם תמשיכי להתוכח איתי, דליה תאלץ לשלם לי כ"כ הרבה, שאני אוכל להחליף אוטו, וגם להזמינותך לבירה.

KT13

New member
נסיכים היו תמיד

ראה בני בגין, אהוד אולמרט, בורג הקטן,עוזי ברעם,יעל דיין,יצחק הרצוג, הבן יקיר לי צחי הנגבי, ציפי לבני, עוזי לנדאו, דן מרידור ואפילו נעמי חזן ממר"צ. אז מה?? חלק מהם עשו עבודתם נאמנה בזכות עצמם. הצרה היא שכיום נסיכה נחשבת ענבל גבריאלי שבא לה להיות ח"כית או שכדאי היה למישהו שתהיה חכ"ית ואבא'לה קנה לה את מרכז הליכוד. ועומרי כבר אמרנו ?? אחמד כאן?? וואלה???

יס באך

New member
יוו, אם ציפור שיר גם עורב לזמיר

ייחשב. ברגע זה פוטרת מדיברור דלינקה. הצלחת להראות שילד צמד האחים המנוולים היא מלאך, ובזכות עצמה היא דרעק לא קטן. גם כן דוברת.

יס באך

New member
אני צודק וקפת טועה

ונחמה דוחפת ת'חוקן שלה למקומות שלא צריך.

יס באך

New member
אין לי צורך להוכיח דבר

את לקחת על עצמך להיות הדוברת של דליה, לא אני. אני חושב, שנתתי 3 דוגמות מספיקות כדי להציב את דליה במקום שבו היא נמצאת מבחינתי. את מעדיפה להאליל אותה, זה עסק שלך לא שלי. בילוי נעים.

קפת

New member
ניסית להפוך אותה לפושעת בפוטנציה

וזה דורש הוכחה. או שתתפטר.

למעלה