יגעל תעשה לי ילד

magy

New member
נכון

צדקת בתוכחה ....... אף אחד לא שאל את ילדו אם הוא חפץ להיוולד אלה אנחנו שרצינו להיות הורים!!! אף אחד גם לא שאל אם נהיה מסוגלים להיות הורים....ואיזה מין...נהיה כי אף אחד לא יכול לצפות בנבכי העתיד או לנבא איך ישתנו המצבים שישנו אותנו או את התיאוריה הראשונית......לרצות להיות הורים...

softy

New member
ברוכים הבאים אורמור וסלולרי

אני חושב ששניכם עשיתם הסברה טובה למה שבעצם המלאך רצה להגיד ולא יצא לו טוב מאיזושהי סיבה. גם אני חושב שהצורך ההורותי הוא צורך אגואיסטי ביסודו ולכן אין בו מחשבה יתרה על רצונותיו של הילד כל עוד הוא בתכנון. אחרי שיצא לאויר העולם הוא בהחלט תופס מקום של כבוד בשרשרת ההחלטות לגבי העתיד.

אני בשוק אני בהלם אני המומההה../images/Emo2.gif

ראשית אני כמו יריב חושבת שאין לך ילדים אחרת לא היית אומר את המשפט האומלל הזה. בוא נחשוב ביחד. למה נשים שיש להן קושי בנושא הפריון הולכות לטיפולי הפריה נוראיים מכאיבים מאכזבים וכו''' כי הן חושבות רק על עצמן? למה אנשים נוסעים מרחקים רבים ומשלמים הון כסף לאמץ ילדים כי הם לא יכולים ללדת בעצמם - כי הם חושבים על עצמם? למה הורים מגדלים ילדים, שולחים אותם לכל מוסדות החינוך משקיעים בהם אוהבים אותם ומחדירים בהם ערכים ושולחים אותם לצבא בסיכון נוראי - כי הם חושבים על עצמם? למה הורים יושבים וסועדים את ילדיהם החולים בכל מיני מחלות שונות קשות ונוראיות? - כי הם חושבים על עצמם? ושאלה אחרונה? מה חשבה אמא שלך על עצמה כשהיא ילדה אותך? על עצמה?

DeadAngel1

New member
בואי ונחשוב באמת ביחד

רק לפני אציין ששמתי לב שלא משנה מה יגיד יריב את תמיד תנסי להתאים את עצמך לדעתו והעיקר לא לצאת חוצץ נגדו. עכשיו בואי נפרוט לפרוטות את מה ששאלת. 1.למה נשים שיש להן קושי בנושא הפריון הולכות לטיפולי הפריה? האם לא כדי להביא לידי מימוש את יצר האימהות שלהם? היכן כאן המחשבה על טובתו של הילד? יש כאן רק מחשבה אחת אנוכית שאומרת גם אני רוצה ילד כי יש בי יצר אמהות שהוא בלתי נשלט. 2.למה אנשים נוסעים מרחקים רבים ומשלמים הון כסף לאמץ ילדים כי הם לא יכולים ללדת בעצמם? בדיוק מאותן הסיבות שמניתי לעיל? 3.שולחים אותם לכל מוסדות החינוך משקיעים בהם אוהבים אותם ומחדירים בהם ערכים ושולחים אותם לצבא בסיכון נוראי? כאן את כבר נכנסת לשלב שהוא אחרי הלידה שזה הופך את זה לתשובה לא לעניין, אנחנו דברנו על תכנון טרום לידה. 4.למה הורים יושבים וסועדים את ילדיהם החולים בכל מיני מחלות שונות קשות ונוראיות? בדיוק אותה תשובה כמו לשאלה מספר 3. 5.מה חשבה אמא שלך על עצמה כשהיא ילדה אותך? בדיוק כמו התשובה לשאלה מספר 1. ובכלל אני מציע לך להתחיל לגבש דעות משל עצמך ולא להתאים בכח את הלך המחשבה שלך לזו של יריב, מכאן זה נראה לא טוב.

אני אשתדל לענות לך בשפה פשוטה

שתוכל גם להבין. אתה נכנסת לכאן רק אתמול וכבר אתה שופך את דעתך ה"מלומדה" ואת ניתוחיך ה"משכילים" על אופיים של אנשים שאתה לא מכיר. חוץ מכל אלה אין לי עניין להתייחס לדבריך חסרי ההגיון והחכמה המינימליים . אז רק שתדע שכשאני עומדת למרגלות קברו של בני שנגדע באמצע נעוריו האדם האחרון שאני חושבת עליו זה על עצמי. אל תטריח את עצמך לענות.

DeadAngel1

New member
צר לי

שאת נזקקת להשתמש בזכרו של בנך על מנת לנסות ולהאפיל על כל טיעון רציונלי שאינו מתיישר עם הרציונל שלך. לא נותר לי אלה להגיד לך שאת שוב בורחת הצידה מהשאלה הראשונית. להזכירך דיברנו על תכנון טרום לידה, לא דיברנו על סיבות ותוצאות אחרי הלידה. זה כבר דיון בפני עצמו והוא לא העניין כאן.

תגיד, אתה לא מתבייש?

להגיד לאמא שהיא משתמשת בזכרון של הבן שלה כדי לענות לך על השטויות שאתה כותב? אין לך טיפת רגישות? יותר טוב היית שותק וזהו.

כחלחל

New member
מלאך מת, אני משתתף בצערה של אשתך

תשמע טוב, מלאך מת, פתגם עירקי ישן אומר "אדם מבין מרמז, חמור מבעיטה" ניסו להעיר לך בעדינות ראויה לכבוד שדבריך אינם עולים בקנה אחד עם המקובל אצל רוב האנשים בכלל ואצל רוב באי הפורום הזה.... אבל לא הבנת אמרו לך בצורה טיפה יותר מפורשת אבל אתה בשלך ולא הבנת... וכשנגמרה הסבלנות ואמרו לך עד כמה דעתך מטומטמת ורחוקה מהמציאות... עדיין לא הבנת.... ואפילו הגדלת וניסית לתרץ אותה בתירוצים מהתחת. וזה בדיוק מה שהתכוונו זקני עירק בפתגם שלהם. אז תשמע טוב מלאך מת מעבר זה שאנחנו מרחמים על אישתך שלאחר 15 שנה לא מסוגלת לפתח איתך שיחה (ועכשיו ברור גם למה) ומעבר לזה שדבריך מעידים שאינך יודע הורות מהי (גם אם יש לך או אין לך ילדים משלך) ואם חלילה יש לך ילדים אז אנחנו כולנו מרחמים עליהם ומקווים שישרדו את שנות החינוך והגדילה עם מישהו שאלו דיעותיו והתנהגותו. לו היית מסוגל לחשיבה ברמה של ילד בן 10 היית מבין לבד עד כמה בזויה נמוכה מלוכלכת ואומללה תגובתך שאנני רוצה אפילו לחזור עליה כאן. לו היו הדברים באים מאדם שפוי אולי היו גם פוגעים ומעליבים. עד כאן דברי האחרונים אליך מלאך מת מי יתן ותנוח על משכבך בשלום ורצוי בפורום אחר.

softy

New member
אני לא מצליח להבין

בסך הכל המלאך הביא לכאן את עמדתו, למה אתה, פנה קוטה ויריב יצאתם עליו בחמת זעם בלתי ניתנת לשליטה? למה בעצם שלא תביאו גם אתם את משנתכם והסבריכם בלי הצורך לאיים, לקלל, לחרף ולגדף?! אני ממש לא מצליח להבין איך השיחה הזו הצליחה להתדרדר כל כך.

כחלחל

New member
זה חמור מאד

זה חמור מאוד שאתה לא מבין. אוי ואבוי לפורום שצריך להסביר דבר כזה לאחד ממנהליו, ולכן מתוך כבוד לפורום, לחבריו הרציניים ולעינבר, אחסוך מכולנו את המשך חשיפת ערוותך ברבים.
כחלחל

softy

New member
ערוותי ברבים?

יש לך את הרשות לחשוף אני הרי מתערטל מוכר. קדימה לך על זה!

softy

New member
להתראות פנה קוטה

אולי כשתצליחי להרגע תביני שמהות הדמוקרטיה היא גם שמיעת דעה אחרת שלא בהכרח מתיישרת עם הדעה שלך.

איפה מנהלי הפורום?

אני קוראת פסיבית בהרבה פורומים, כולל פורום זה מיום שנולד. מנסיוני בכל הפורומים הרבים בהם אני מבקרת, השתלחות ופגיעה כזו לא היתה נשארת ללא תגובת מנהלי הפורום, אולי כדאי מדי פעם לחייב את מנהלי הפורום ברענון התקנון? בעיקר את הסעיפים העוסקים בפגיעה אישית במשתתפים אחרים.

softy

New member
אם תצליחי להראות לי

היכן בדיוק הייתה כאן פגיעה בתקנון אולי באמת אלך לקורס רענון. אני לא יודע על איזה פגיעה אישית את מדברת, בכל מקרה כולם כאן אנשים גדולים ומסוגלים להגן על עצמם מילולית, אף אחד כאן לא צריך גננת שתגן עליו.

סלולרי

New member
ילד נותן מהות לחיים

עונה על הצורך להשאיר משהו אחריך, עונה על הכמיהה לאהבה ללא תנאי, וגם עונה על צורך\לחץ חברתי של "להיות כמו כולם". כל השאר הם "קישוטים" שמגיעים בעסקת חבילה עם הילד. בבסיס הצורך בילד הוא אגואיסטי נטו.

yariv v v

New member
אני פשוט,אבל פשוט המום מ deadangel

כדי לחסוך במלים,אנסח זאת בקצרה: אתה בן אדם אומלל,לאור מה שכתבת לפנה קוטה,ואתה כנראה כל כך אטום שאלעולם לא תוכל אפילו להבין כמה בורות חוסר רגישות ורוע טמונים בדברים מעוררי שאט הנפש שכתבת לבי לבי עליך.

סלולרי

New member
יריב אני מבין שהתגובה מיועדת למלאך

ולא לי, הייתי שמח לקרוא מהי להבנתך הורות.

למעלה