ידידות עם אחרים בקשר זוגי...

גבי 2005

New member
../images/Emo6.gifבוקר טוב באמת...../images/Emo42.gif

היא תפסה מישהו עם הרבה כסף
יש לו ויזה פלטיניום והוא הולך עם חליפות של מנכלים
שיחקת אותה לין

גבי 2005

New member
לין השמיעי קול קוקוריקו תרנגול...

אני באמת מקנא
אבל אני שמח שטוב לה.. איתי בטוח לא היה לה טוב יש לי ויזה סטודנט

שיי21

New member
היי:))

ערב טוב מה המצב? איך עבר עליך היום? מקווה שאחלה:))) תראה קראתי חלק מהתגובות...הרוב הבנתי שמסכמים שזה דבר חיובי ידידות בקשר:)),אני גם דיי מסכים עם הרוב פה אבל כל עוד זה לא בא על חשבון הבן זוג... עכשיו אני אישית לא מאמין בלאסור על בת הזוג שלי משהוא אני יכול לבקש ממנה אבל סה"כ זה החלטה שלה ואותו דבר אני מצפה ממנה... יכול להיות יתרון שיש ידידות שיכולות לעזור לי להבין מצבים מסויימים מהצד שלה, וחוץ מזה כמו שאני לא יעזוב את החברים אותו דבר עם הידידות... עכשיו תראה אלה שעושים את כל ההגבלות האלה עד לא מזמן לא הבנתי אותם וחשבתי שהם אגואיסטים פרנואידים ואין להם ביטחון עצמי... אבל האמת אחרי מספר מקרים לא קטן בפורום פה ובפורומים אחרים וסתם סיפורים שאני שומע...תשמע ידידי אני גם דיי מבין אותם,אני מכיר כמה אנשים שנתנו אמון מלא ואכלו אותה,לכן לא יודע... תראה סה"כ אני חושב שאני אישית לא היתי עושה מהכל סיפור אבל לא נרדם בשמירה:)). טוב לילה טוב או בוקר טוב שבת שלום וסוף שבוע רגוע:)))) תשמור על עצמך והכי הכי חשוב בעולם אל תפסיק לחייך:)

gil_35

New member
את חברה שלי לשעבר הזמנתי לחתונה...

ואנחנו באים לפעמים לביקור אצל החבר, האקס, של אשתי שגם הוא בא לחתונה שלנו. לא צריכה להיות בעיה אם זה מי שבן/בת זוגו פתוח/ה לזה ולא קנאי/ת גיל.

bal44

New member
אני בעד לשמור על ידידים

אף פעם זה לא הפריע לי.. אני מניחה שזה קשור בקשר שלנו עם בני הזוג. אם יש אמון (ולצערי לא בכל הקשרים יש..) אז למה לנתק קשרים. יש לי ידידים, אחד החברים הטובים שלי הוא האקס מהעבר.. נשוי + ואני מניחה שאישתו הבינה שאם הייה צריך להיות בנינו משהו, עדיין היינו יחד. דברים היו, נגמרו, יש את החיבור ואת החברות הטובה.. למה לנתק? בכל אופן אני בעד!

BlackUnicorn

New member
אני בדיוק עכשיו בבעיה עם בן הזוג

בגלל הנושא הזה... :/ פעם ראשונה שהגענו למצב של משבר בקשר. הוא התחיל לדבר כמעט אך ורק עם ידידה טובה שלו (אין לי בעיה שידבר איתה, כל עוד זה לא בא על חשבון הזמן שלי איתו). הוא מגיע הביתה - ישר ל- SMS, פלאפון, ICQ איתה. שעות. אחרי שהוא איתה בצבא כל היום :/ ביקשתי שיוריד את המינון (שוב, אין לי בעיה שידבר איתה) אבל הוא לא מבין מה יש לי... הוא גם התרחק ממני מבחינה מינית. אם אתם חושבים שהוא בוגד בי - אז לא, אין סיכוי - 1. אני מכירה אותו כמו את כף היד שלי - הוא לא אדם שיבגוד אף פעם. 2. יש לה חבר 3 שנים. 3. אני רואה ושומעת את השיחות שלהם, אין שום דבר שקשור לפלרטוטים שם. בקיצור, אנחנו די במשבר, כבר קרוב לשבועיים... הוא מבחינתו עבר את המשבר (זה הרבה יותר מורכב מעניין הידידות, קשור להתבגרות, לחברים, לחלוקת זמן , לחצים ועוד...) - אבל לי עדיין מפריע שהוא קצת מרוחק ממני, מתנהג אליי כמו לסתם ידידה, ועם הידידה מבזבז כל כך הרבה זמן. והוא לא מבין למה... החלטתי כרגע לנקוט בגישה שתראה לו מה אני מרגישה - כי ניסיתי כבר הכל. פשוט להתחיל לדבר הרבה עם ידידים שלי וחברים - לעשות הרבה דברים בלעדיו, ולקוות שהוא ישים לב ושיחסר לו הקשר איתי... לא יודעת כבר, זה באמת קשה לי. ניסיתי הכל. לדבר איתו, להסביר לו, להתרחק, להתקרב, לתת לו חופש מוחלט... הכל. נראה מה יהיה :/ אני כבר לא יודעת בעצמי.

dominogrose

New member
זה דבר נורמלי ביותר...

למרות שאני ממש לא דוגמא... כי לחבר שלי אין בדיוק ידידות, הוא לא נפגש עם אף אחת אחרת בעיקר בגלל שאין לו זמן. והידידות שלנו משותפות... אני בטוחה שאם כן יהיו לו ידידות זה יהיה לי מאוד קשה... כי אני פשוט לא רגילה לזה. אבל שוב... זה משהו רגיל ונורמלי שחייבים לקבל...

למעלה