אני בדיוק עכשיו בבעיה עם בן הזוג
בגלל הנושא הזה... :/ פעם ראשונה שהגענו למצב של משבר בקשר. הוא התחיל לדבר כמעט אך ורק עם ידידה טובה שלו (אין לי בעיה שידבר איתה, כל עוד זה לא בא על חשבון הזמן שלי איתו). הוא מגיע הביתה - ישר ל- SMS, פלאפון, ICQ איתה. שעות. אחרי שהוא איתה בצבא כל היום :/ ביקשתי שיוריד את המינון (שוב, אין לי בעיה שידבר איתה) אבל הוא לא מבין מה יש לי... הוא גם התרחק ממני מבחינה מינית. אם אתם חושבים שהוא בוגד בי - אז לא, אין סיכוי - 1. אני מכירה אותו כמו את כף היד שלי - הוא לא אדם שיבגוד אף פעם. 2. יש לה חבר 3 שנים. 3. אני רואה ושומעת את השיחות שלהם, אין שום דבר שקשור לפלרטוטים שם. בקיצור, אנחנו די במשבר, כבר קרוב לשבועיים... הוא מבחינתו עבר את המשבר (זה הרבה יותר מורכב מעניין הידידות, קשור להתבגרות, לחברים, לחלוקת זמן , לחצים ועוד...) - אבל לי עדיין מפריע שהוא קצת מרוחק ממני, מתנהג אליי כמו לסתם ידידה, ועם הידידה מבזבז כל כך הרבה זמן. והוא לא מבין למה... החלטתי כרגע לנקוט בגישה שתראה לו מה אני מרגישה - כי ניסיתי כבר הכל. פשוט להתחיל לדבר הרבה עם ידידים שלי וחברים - לעשות הרבה דברים בלעדיו, ולקוות שהוא ישים לב ושיחסר לו הקשר איתי... לא יודעת כבר, זה באמת קשה לי. ניסיתי הכל. לדבר איתו, להסביר לו, להתרחק, להתקרב, לתת לו חופש מוחלט... הכל. נראה מה יהיה :/ אני כבר לא יודעת בעצמי.