ידידים/ות ומה שביניהם

WolfShire

New member
יש לך רעיונות ליישום?

מניסיונך - יש לך טיפים לחוקים טובים בקטע הזה? כיצד לגרום לשנינו להרגיש נוח בידידות עם בני זוג מהמין השני בלי לחשוש?

תראו

לכל אחד ואחת יש את הרגישויות שלהם.
לך למשל ארוחה במסעדה יקרה נראת רומנטית ואולי גם מאיימת עליך מהמקום שאתה לא יכול להזמין את זוגתך למקומות כאלה. לא לכל אחד זה נתפס כמאיים.
אני לא יודעת מה הנקודות הרגישות שלכם.
אתם צריכים לשבת ולדבר מתוך רצון להבין את הצרכים של השני ולא מתוך ניסיון להלחם ולצאת צודקים. אין פה צדק.

אצלינו למשל אפשר להיות בקשרים שאין בהם "פלירט" או רמיזות מיניות ושיש כבוד לבן הזוג. אם מישהו רק מנסה לפתות אותי במסווה של ידידות- זה ממש לא במקום.
זה לא תמיד שחור-לבן. יש המון אפור ואנחנו מדברים על כל מקרה שמפריע או גורם לקנאה וחשש.
אנחנו גם נפגשים עם זוגות לחילופים. החוק הוא שעושים את זה רק יחד- ולא מפתחים שום יחסים בנפרד. הכל נעשה בשקיפות מלאה ולא מסתירים כלום.

בקיצור, גבולות זה משהו ששומר ומגן ונותן אדמה יציבה שעליה אפשר לצמוח ולפרוח!

WolfShire

New member
תודה

טוב, חילופי זוגות זה לגמרי מחוץ לתחום שלנו, אז זה לא כל כך רלוונטי .. אם עכשיו אנחנו חרדים, אני אפילו לא רוצה לדמיין סיטואציה כזו :)

מסכים איתך לגבי זה שאנחנו צריכים לדבר ולא לצאת צודקים. מקווה שנגיע כך להסכמות.

רק נתתי לכם דוגמא

שגם בדברים שאנשים מחשיבים כמאוד מאתגרים את הבלעדיות והאינטימיות הזוגית יש כללים ויש חוקים.

החוקים צריכים לאפשר לכם מרחב נשימה ביחד עם ביטחון.
והכי חשוב לכבד אחד את השניה. שום צורך או שיגעון של השני הוא לא סתם. הדברים שקשים לנו ריגשית יושבים על השריטות הכי עמוקות שלנו.
לא סתם קשה לך עם ידיד מבוגר ועשיר..

Berethor

New member
יש אפליה על הגבר בנושא

לגבר אסור ידידות ולאישה מותר ידידים, מזה צריך להיות. לשניכם מותר ידידים כל עוד שומרים על גבולות הידידות איתם וסומכים אחד על השני.

וואו

"האשה" יוצאת עם ידידים למסעדות יקרות והם משלמים עליה? ברור שהם לא מחפשים ידידות והיא יודעת את זה, או שהיא משחקת באש או שהיא בוגדת ואתה עוצם חזק את העיניים.

למעלה