ידיד הומו...

ידיד הומו...

השבוע נסעתי ברכבת, וראיתי בחורה עם הידיד ההומו שלה (ברור שהוא היה הומו) וניסיתי להבין - מה הקטע שלכן עם ידיד הומו? כל כך חשוב לכן להיות עם גבר שלא מסתכל עליכן בצורה מינית או שזה תוצר תרבותי של "סקס והעיר הגדולה"? אף פעם לא ראיתי כמות רבה כל כך של גברים שיש להן ידידות לסביות (לעומת המקבילה הנשית). אני שואל כדי להבין, לא כדי לזלזל או להתנצח ולא כי יש לי בעיה עם הנטיות המיניות של אדם זה או אחר.

אני אנסה להסביר?...

כשיש לך ידיד הומו אתה יכול להיות בטוח שהוא לא ירצה אותך מינית. די פשוט , לא? לקבל פרספקטיבה גברית מבחור שלא יהיה מעוניין בך-לעולם. יש בזה משהו כייפי.

נכון, אבל יש כאן סתירה קלה

ראשית, גם חברה לא רוצה אותך בצורה מינית... שנית, "לקבל פרספקטיבה גברית" - יש לי קצת השגות בעניין: אולי אני קצת פרימיטיבי, אבל קצת קשה לקבל נקודת מבט גברית ממישהו שמעבר לפזיולוגיה שלו, הוא לא ממש גבר. דוגמה: אם את לובשת משהו סקסי, אז בעיני גבר (שהוא לא הומו), תיראי סקסית. בעיני גבר הומו שלא רואה בך את המיניות שבך, את תיראי הרבה פחות סקסית (או שהוא יראה אותך סקסית, בערך באותו מידה שחברה טובה שלך רואה אותך סקסית..)

אני אנסה להסביר מניסיוני..

במשך כל שנותיי בתיכון רוב חבריי -ידידיי- היו בנים, תמיד הסתדתי איתם יותר טוב.. אך כנראה שהייתי תמימה- כי בסופו של דבר כל אחד מהם ניסה בשלב כלשהו לשים עלי את הידיים שלו, אחד מידידיי היותר טובים הייתי נעלב ממני כשלא הייתי מוכנה לשבת עליו כשאנחנו מדברים או כשלא הייתי מוכנה שיגע בי כשהיינו שוכבים סתם על הדשא.. לא יכולתי להימנע מההרגשה שהוא פשוט מוציא עלי את התיסכול המיני שלו.... למעשה- הידיד היחיד שלי, שיכולתי להרגיש שהוא באמת מקשיב לי ומתייחס אלי ברצינות היה ידידי היקר ההומו שאנחנו מכירים מכיתה ג'.. הוא היחיד שלא ניסה לגעת בי בזמן שאני מספרת לו איך חבר שלי זרק אותי אחרי שהוא גמר.. הוא היחיד שלא הרגשתי את הזין שלו פתאום צמוד מידי לאגן שלי כשאני סתם מחבקת אותו לשלום... ושלא לדבר על זה שלהומואים פשוט יש טעם מעולה בכל מה שקשור באופנה- הם פשוט עילוי... :) (למרות שיש גם כמה בחורים של נופלים מהם..) אני מקווה שהצלחתי לענות לך בדרך כזאת או אחרת....

ודבר נוסף..

אני מאמינה שפשוט בגלל שככה הטבע ברא אותנו- לא יכולה להיות ידידות אמיתית (!) בין גבר לאישה- ידידות ללא מין, פשוט מהסיבה הפשוטה שגבר ואישה נועדו כדי לקיים יחסי מין.. אני יודעת זה לא נעים להשלים עם זה (או שכן...?!), כי כולנו רוצים להאמין שאנחנו מסוגלים להתעלות מעל היצרים שלנו, כך בסופו של דבר כל גבר מסתכל על אישה כאובייקט מיני, וכך גם כל הנשים על גברים. ולכן אם אישה רוצה ידיד, הדרך היחידה שהוא יוכל באמת להיות ידיד זה אם אין לו משיכה לנשים... :) אני חושבת שלגברים מעלות רבות שאין בנשים ולכן טבעי שנשים ירצו ידידים- גברים...

בנוסף ולצערי...

יש נשים שעדיף שלא יהיו חברות כלל... אז ידיד שהוא הומו...חוסך את העוגמת נפש מחברה קנאית...

Vdrums

New member
../images/Emo45.gif בדיוק!!!

וגם בנים הם חברים יותר טובים מאשר בנות.

מסכים לעיין הידידות../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בואי תנסי להסביר את זה לחברה שלי... (בלי שום קשר לנושא השרשור)

magenta73

New member
קודם כל, סטטיסטית

יש יותר הומוסקסואלים מלסביות, זה יכול להסביר לך את אחד מהסעיפים. בנוסף, יש הומואים מוקצנים - כפי שכתבת - ברור שהיה הומו - ולסביות לאו דווקא מוקצנות. ככה שפחות אפשר לדעת. בנוסף, לא לכולן יש ידיד הומו... ועוד בנוסף... אתה מתחבר למי שאתה מתחבר אליו, לא קשור לנטייה מינית, וכן, לפעמים נחמד ידיד הומוסקסואל שלא מרייר לך על החזה כל הזמן...

amybr

New member
זו חברות נפש, ללא כל כוונות מיניות

מה לא בסדר בזה?

רוגרי

New member
אף אחד לא רשם את הדבר הכי חשוב...

בעצם אף אחת לא רשמה. די ברור למה. ידיד הומו, ככל אביזר נאה, הוא סמל סטטוס. רובכן לא תודו בכך אך זה "קול" להתרועע עם ידיד הומו. אינני אומר זאת מתוך הומופוביה חלילה (טובים מחברי וכו'...) אלא מהכרת התבנית הנוהגה ביחסים מסוג זה. יאללה, הסתערו עלי (רצוי נטולות בגדים)

ההסתערות...

ביקשת נטולת בגדים- קיבלת............................. סטטוס?!!? אתה לא מתבייש?!?! אתה חושב שאנחנו כאלה זולות!??! פשוטות??!! וחסרות כל רגישות ורגשות?!?! תתבייש לך!! אתה רק מקנא! ולמי אכפת מה "קול" מה אנחנו בכיתה ז?!?!?! אתה פשוט היית רוצה להיות במקום הידיד ההומו מהגרעין שלי שזוכה לראות 6 בנות מתפשטות ורצות לתוך הים ואז רודפות אחריו ומתחננות "תיכנס איתנו למים בבקשה..................." חחחח- אוקיי... סליחה... הייתי חייבת- נפלה עלי רוח שטות, תסלחו לי... באמת שאין לזה שום קשר לשום כלום, ובטח שלא למה שאני חושבת.. :)

bulb

New member
מבחן ויזואלי קטן לליבידולינה

את עומדת לחזות בשתי תמונות של רכבים. באיזה מהרכבים היית משתמשת לצורך התנידות יום-יומית בעיר ,קניות ,לקיחת הבן של אחותך מהגן (בכל זאת ,אחות טובה) ,יציאה לבילוי במועדון עם חברות הגרעין וכו' ? תשובה לא מנומקת לא תתקבל. תודה.

למעלה