ידיד הומו...

mika tal

New member
אייל- אני לוקחת את שניהם../images/Emo6.gif

אתה מציג כאן שני רכבים פצצה.......

אז ככה:

אני לא רואה שום הבדל בין שני הרכבי הללו...... (מצטערת אני אישה... חחח) ובסוף לזה, שניהם נראים לי מממממממממממשש מכוערים.... וגם אם היית נותן לי אחד מהם או את שניהם במתנה לא הייתי נוסעת בהם לשום מקום.... מספיק מנומק?? :)

bulb

New member
הכנסתי את כל הנתונים ל"כחול עמוק"

ולאחר עיבוד של כל הנתונים ,ביצוע חיתוכים ,הסטוגרמות ועוד גרפים יפים ,התקבלו התוצאות הבאות: את רווקה ממורמרת מעשנת פלמל בשרשרת שדיים נפולים מצטער ,הפלט האחרון התקבל עקב הכנסת נתון שגוי למערכת (הסרט "הגשרים על מחוז מדיסון"). ולענין שלשמו התכנסנו כאן: לא בחרת באף רכב ,אבל בכל זאת ביצעת בחירה - דחית בגלל הצורה החיצונית ולא שקלת פונקיונליות ,לא בחרת בנוחות (אלא אם קו 5 באמצע אוגוסט נחשב). הנחתי את התיק.

כל כך צפוי..

ידעתי שזה מה שתגיד... וצר לי לאכזב אותך אבל ככה: אני בחורה מאורסת, לא עישנתי בחיי, ואם היו לי מספיק ציצים אולי הם היו יכולים להיות נפולים- ואני בספק בקשר לזה...חחח ואני יכולה להוסיף בשבילך, אני שונאת רכבים כאלה- הם פשוט לא נוחים!!! אי אפשר לנהוג בהם, ואני אומרת מניסיון... בנוסף, כל אישה שראיתי נוהגת ברכב כזה המחשבה הראשונה שעלתה לי לראש הייתה :"אישה, מי נתן לך רישיון?!?!" (אחרי שהיא חתכה אותי......) או לחילופין :" בלונדינית מטומטמת, ישמור השם... את לא רואה שיש לך עצור??!?" (כשהיא מתפרצת לצומת בידיעה שהיא יושבת בתוך מפלצת כבישים ודבר לא יקרה לה....) :) בנות- קבלו נא את התנצלותי זה היה רק לשם הדוגמה..(ואם אתן רוצות להסתער אז, בבקשה, גם אני מעדיפה בלי בגדים..)

bulb

New member
היות ובאכזבות עסקינן ,הרשי לי

להרחיב לך את הידע. הרכב הראשון מוגדר בתור טנדרון (או מיני-מסחרית בפי אחרים). מדובר ברכב אפרורי למדי ,אך חסכוני בדלק ,בעל נפח הטענה רב (שופינג!) ומרווח למרות מידותיו הצנועות ,בטיחותי יותר מרוב המאזדה/מוצימוצי למיניהן. נ.ב. אני מעדיף את זה יבש ,עם בגדים. שומר את עצמי לחתונה.

orrin

New member
בקצרה...

ספר הטאו אכן תורגם לעברית, כמה וכמה פעמים. אבל, מה שלא תורגם עד היום אלו קטעים מספרים של אנשים אחרים שעסקו בתורה הזו או פגשו את לאו צה וכהנה וכהנה והם כותבים על דברים שהוא אמר, עשה וכו'. ממש כמו שאפלטון כתב על אריסטו. משם לקוח המשפט. הוא מספר שלא תורגם לעברית, וסביר להניח שלא יתורגם, וזהו. רק טוב

למעלה