---- ידיעה חמה שהולכת להרעיד את האדמה------

---- ידיעה חמה שהולכת להרעיד את האדמה------

אז ככה , מחבר שמכיר מישהי מההפקה , לאחר שיגועים רבים וחפירות קשות הוא הצליח להוציא ממנה רמז לגבי אחד המתמודדים שהולך להיכנס לוילה ... (חשוב לציין , שאני פסלתי את הידיעה בהנחה שזו שמועה או שעבדו עליו , אבל הוא נשבע שהיא אומרת את האמת ולכן אני באמת לא יודע כמה זה אמין או אמיתי וכל אחד ישפוט לפי איך שהוא רואה את הדברים ) מוכנים ?
אחד המתמודדים שהולך להיכנס הינו האקס של צבר , וכן הכוונה לאקס כמו שאתם חושבים ... האם זה נכון או לא ? עוד נדע...
.
מ-ט-ו-ר-ף אם זה נכון ... יכול להסביר את כל הסיטואציה ההזוייה עם שפרה...

blur2

New member
צבר לא משדר בשום אופן נטיות כאלו.אני ממש בספק

blur2

New member
הוא דווקא כן, רק קצת קשה לזהות את זה ../images/Emo3.gif

בתכל'ס זה די ברור שהוא דלוק על שיפרה. הוא נועץ בה לפעמים מבטים די מטרידים חחח

blur2

New member
ועוד דבר, גם אם זה היה נכון

ואני לא רומז שזה נכון.. אני בתור צבר הייתי פורש באותה דקה מהתוכנית ותובע את ההפקה על אאוטינג.

חופשי זה סוג של כניסה לפרטיות מוגזמת בכל

קנה מידה , כי בעצם מוצאים אותו מהארון לפני כל העולם ואישתו , עכשיו ייתכן ואני אומר רק ייתכן ... שזה היה ידוע להפקה + לצבר מראש שזה עלול לקרות ואז זה כבר סיפור אחר לגמרי .... בקיצור תחשבו על זה זה יכול להיות מטורף , במידה וזה נכון , צבר יש לו סיכוי להגיע עד הסוף .. מה שנכון לכרגע הסיכוים שלו להישאר שווים לסיכויים של הסוסה של ונסה להיכנס פנימה ולישון איתה כפיות... חחח אני מאמין שנכון לעכשיו במידה והוא עולה פעם אחת לגריל ... עושים ממנו שיפודים ושולחים אותו לביתו בשביל לתבל בצ'ימצ'ורי...

blur2

New member
אני ממש ממש ממש בספק שצבר יתאם דבר כזה מראש

הבנאדם בקושי מרשה לעצמו לדבר על הסיבה שבגללה הוא נכנס לבית. בגלל כל העניין נשמע לי כל כך תלוש מהמציאות. אגב, בתביעה על החדירה לפרטיות הוא יוכל בקלות להרוויח יותר מאת הפרס של התוכנית
אבל אני בשלב זה אפילו לא מעלה על דעתי שהעניין נכון

nuno12

New member
לא יאמן - קראתי משהו פעם על זה

היתה תגובה לפני שבועיים בטוקבק על כתבה של האח הגדול מישהו בעילום שם כתב ככה : "אחד הדיירים עדיין מסתתר בארון - מוזר שליאון לא שם לב" לפי מהלך העניינים (תולי חתלתולי) חשבתי על מישהו אחר - אבל כנראה שהכותב האנונימי ידע על מי משדובר

droriko

New member
אפשר לתבוע על אאוטינג?

הרי אם אתה תובע אותם על זה והשופט קובע שהם אשמים , אז הוא בעצם מודה בעקיפין שהומוסקסואליות זה דבר מגונה.

blur2

New member
זה ממש לא נכון.

השיקול הוא האם נפגעת כתוצאה מזה שהוציאו אותך מהארון. האם ההומוסקסואליות עצמה היא דבר מגונה או לא זה בכלל לא נושא.

droriko

New member
אם מישהו קורא לך למשל אידיוט או מושחת

אתה יכול לתבוע אותו על זה ולזכות בפיצויים , כי השניים נתפסים בציבור כדברים שלילים. ברגע שאתה תובע בן אדם כי הוא קרא לך הומו או הוכיח שאתה הומו , עצם הפיצויים על כך מעידים שמדובר במשהו שלילי על אותו הלבל של השניים הראשונים שציינתי.

blur2

New member
שוב, אתה טועה.

התפיסה של הרבה מאוד אנשים בנושא זה היא שלילית - אבל זה לא הופך את העניין לשלילי. נניח שעכשיו מוציאים את צבר מהארון ופתאום חברים שלו מנתקים איתו קשר כי הם שונאים הומואים, או כי הוא לא סיפר להם. או נניח במקרה הכי קיצוני ובאמת חס וחלילה שאחד ההורים, או הסבא או סבתא שאולי מצבם הבריאותי לא הכי טוב חוטף התקף לב. או אולי ההורים ינתקו מעכשיו קשר איתו ועוד מיליון ואחת אפשרויות.

droriko

New member
נאי לא אומר שאין היגיון בהודעות שלך

אבל אם כל מי שציינת מנתק איתו קשר כי הוא מקובע בעניין , אז זה לא יותר בגנותו מבגנות ההפקה נניח? (שברור שהיא צינית ואכפת לה רק מרייטינג, אבל זה לא שייך)

blur2

New member
ברור שזה גם לגנותו,

אבל העניין בתביעה הוא שהאאוטינג שעשו לו פגע בו בצורה כזאת או אחרת.

blur2

New member
^ לגנותו שם אדם שינתק קשר מסיבה כזאת.

בתוכן ההודעה התכוונתי לאדם התובע כמובן

Saladin

New member
אבל אתה שוכח "עובדה ידועה" אחרת.

צבר, כמו שכולם בפורום הזה יודעים בעקבות גילוי של יודעי דבר וברי סמכא, הוא שתול של ההפקה. למעשה, האאוטינג הזה שתול כמו שמערכת היחסים ביניהם לפני התכנית היתה שתולה.

blur2

New member
העניין הזה של לסמן אנשים כשתולים מתחיל להיות

מעייף..

cookies10

New member
גם אמרו על יוסי שתול

ואמרו שאחות של שיפרה עובדת בהפקה לא צריך לכל דבר להאמין...

למעלה