---- ידיעה חמה שהולכת להרעיד את האדמה------

jaycom

New member
נו באמת..

טוב שלא מכניסים את הפועל הערבי של בובליל או את האקסית המיתולוגית של עינב..

shlomitgueta

New member
הידיעה ממש לא נכונה, ההומו שאמור להיכנס

לתוכנית הוא מבאר שבע, עובד בהובלות ושמן לצבר היתה אקסית ולא אקס במשך חצי שנה מאיזור המרכז נמסר לי גם שהם נפרדו בעיקר כי היחס של צבר היה מאוד קר אליה כי זה האופי שלו ולא כי הוא היה קר אליה ספציפית. הוא טען שהקרירות שלו נובעת מהלחץ בלימודים והעבודה ביחד. בלי שום קשר הם מאוד התאימו וצבר מאוד אהב אותה, ויש עוד מצב שיחזרו.

צבר הקריר ....

אני חושב שצבר צריך לגור באנטרטיקה , רק בשביל לשמור על האיזון האקולוגי באזור שם ולמנוע את ההתחממות הגלובלית , אני בטוח שאם הוא יהיה שם , הוא יצליח לשמור את יבשת הקרח האימתנית בחתיכה אחת ... סוג של חיסון
אני בטוח שפעילי איכות הסביבה יסכימו איתי שזה יהיה מעשה אצילי מבחינתו

אני די בטוח , שהוא ללא ספק

יכול להיפגע מזה קשות , מכיוון שזה ממש לא נושא פשוט מבחינה חברתית ומבחינת הנורמות שהחברה מכתיבה לנו... וללא ספק במידה והא לא מעודכן בנושא הוא יכול לדעתי לתבוע למרות שבטוח בחוזים הדרקוניים שעליהם נדרשו דיירי הבית לחתום , ייתכן סעיף "קטן" שבו כתוב שההפקה יכולה לעשות כל העולה על רוחה במילים אחרות כמובן...

blur2

New member
אני בכלל לא בקיא בדיני חוזים

אבל אם יש מקום שבו חוזה צריך לאבד מתוקפו, זה המקום.

yonni1111

New member
אין דבר כזה חוזה שמתיר להפקה לעשות הכול...

הדיירים חתמו על חוזה אחיד במסגרת התכנית וחוזה כזה שנותן כוח בלתי מוגבל להפקה הוא חוזה שיש בו "תנאי מקפח" ולכן אפשר לתבוע בגינו. בכל מקרה גם אם לא רשום זאת בחוזה, חשיפה של אדם כהומו מול כל מדינת ישראל פוגעת קשות בזכות לפרטיותו של אדם ותקין לצבר זכות תביעה. (אחד שבקיא בדיני חוזים:))

shlomitgueta

New member
בלי שום קשר לידיעה אני יודעת שקרו

כבר מקרים בהם הכניסו קרובי משפחה או "אקסים" של הדיירים והדבר די מקובל. היה ומגיע אקס של מתמודד והמתמודד לא רוצה לחשוף שלא יספר אך אם האקס החליט לספר בלי לקבל את אישור המתמודד אולי אז יחשב הדבר ללא מקובל ולא אתי. חוץ מזה המתמודדים יודעים שהם מגיעים לתוכנית ראליטי והרבה "דברים אישיים" הופכים לנחלת הכלל. במקרה שלנו צבר חושב ששום פרט מחייו האישיים לא אמור להיחשף והוא גם אמר שהוא לא מעוניין אני לא חושבת שהוא צודק במקרה הזה, הוא בתוכנית בידור והקהל צמא למידע, הקהל הצופה מעוניין בחטטנות והוא סקרן מאוד. מי שלא מעניין אותו פשוט לא צופה. לדעתי צבר נופל פה חזק כיוון שהוא לא מספק את מה שהקהל רוצה. אבל אולי אני טועה, גם יכול להיות

Heineken

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח מה הקשר?

אולי זה בן-אדם שיש לו פה ניק קבוע, הוא רוצה לספר משהו אבל לא לחשוף את עצמו?! חשבת על זה?! אולי זה ניק שאנשים מכירים אותו בניק הזה, והוא רצה לעשות את זה באופן אנונימי חשבת על זה?!

אני חושבת שהוא גם עדכן את שפרה בזה.

א. כבר לא רואים את שפרה מדברת על האהבה שלה לצבר. ב. אתמול או שלשום ישבו כולם בחדר של הבנות , גם צבר וגם שפרה היו שם, לשם שינוי. צבר אמר אני יוצא, או משהו כזה ושפרה אמרה משהו כמו "כן הגיע הזמן לצאת מהארונות" אז לאון אמר: מה אני? אני יצאתי כבר מזמן. צבר לא הגיב והמשיך ללכת. יכול להיות שבסוויטה הוא עדכן אותה במצבו ומאז היא אוהבת אבל יודעת שזו תשאר אהבה אפלטונית בלבד.

yona27

New member
אני שמעתי שיוסי מקבל משכורת מהאח הגדול

שמעתי שהוא מקבל 20,000 ש"ח לחודש על כך שהסכים להיכנס לוילה בטענה שיש לו משפחה לפרנס. זה היה התנאי שלו כשארז טל ביקש ממנו להצטרף לתוכנית וארז טל הסכים... מה דעתכם? הזוי לא? ואני יודעת שזה נכון כי חבר שלי אשקלוני

בובה 1983

New member
אני כבר רשמתי את הסקופ הזה אתמול בלילה

אתה מוזמן לדפדף לשרשור הלילה של אתמול, שם כתבתי כי יש שמועה שהאקס של צבר עומד להיכנס לוילה.

בהלםם

New member
.......

גם אם הידיעה נכונה לא נכונה מזה משנה........ כשהדיירים נכנסו לתוכנית הם חתמו בהסכם על איזשהו סעיף שאם הם באים לתוכנית זה אומר שהם נחשפים מא-ת..נקודה ומי שיש לו מה להסתיר שלא יבוא! זאת תוכנית ריאלטי 24/7 ואם יחליטו להביא את האקס של יוסי בובליל... אין שום עילה לתביעה.. זאת תוכנית ריאלטי על חשיפת אנשים 24 שעות ביממה.......אז תבינו מזה מה שבא לכם.. שלום על ישראל

למעלה