ידיעה שקראתי אתמול שהביאה לי סעיף:-

boris5

New member
רוסיה היא אויב למדינת ישראל?

איזה ביטחון לאומי, מה אתה מקשקש? כאשר עוקבים אחר הפלסטינים- זה ביטחון לאומי ולא כאשר מנסים להרוס יחסים עם בעלת ברית אסטרטגית.

tan4ka

New member
אנשים נדמה לי שחכתם את המלחמה הקרה.

לדעתי ישראל רק מפחדת שהמלחמה הקרה תשוב.....ומעצמות לא עוינות גם מרגלות כי לעולם אין לדעת מאיפה תגיע המכה..

yaely2

New member
מנהל
אם הבנתי נכון אז זה בגלל גזענות../images/Emo4.gif

boris5

New member
מלחמה קרה רק בראש שלך

יש טרור איסלאמי וזאת הבעיה. אם תהיה מלחמה קרה- רק באשמת ארה"ב.

דימהס

New member
לבוריס שלום

חבוב, אם נראה לך שיש מדינה כלשהי שלא מרגלת על ישראל - טעות בידך. להפך - מדינת ישראל במקום לגרש את האדם החשוד בריגול, ניסתה להשקיט את הפרשה ולדבר עם אנשים הפונים אליו, במקום לצאת לעיתונות. ההבדל הוא שרוסיה באופן היסטורי משתמשת במרגלים הרבה יותר מהמדינות במערב. ונגד האזנות אין הרבה מה לעשות. ולתפיסתך - אני רק אזכיר לך שרוסיה הינה בעלת ברית אסטרטגית של איראן, של עיראק של סדאם (הם נתנו לו מתנה את הפסל המפורסם שהופל לפני שנה) ושל סוריה. מה היא תעדיף, מדינות עם נפט ומליוני תושבים? או מדינה קטנה של יהודים שנמצאת בסכנת קיום עוד 20 שנה?

boris5

New member
ממתי אתה מומחה ליחסים בינלאומיים?

מה שהיה פעם עם בריה"מ- עבר. כיום רוסיה נוקטת עמדה הרבה יותר מאוזנת מאיחוד אירופה כלפינו. בעלת ברית עם איראן? יכול להיות שהשלטון ישתנה גם שם. ונפט לרוסיה יש בשפע, היא לא צריכה ערבים בשביל זה. גם רוסיה וגם ישראל סובלות מטרור ובמקום לשתף פעולה במישור המודיעיני- מנגחים אחד את השני. וכל זה אתה שומע מסטודנט שנה שלישית ליחסים בינלאומיים. ומה שהיה עם סדאם- היה בתקופת בריה"מ. ולא שאני רואה את עיראק משגשגת.

ethanguy

New member
במלחמת ששת הימים

היו חיילים רוסים שנשלחו להילחם בחזית המיצרית, אבא שלי הכיר כמה כאלה כשהו שירת בצבא ברוסיה. אבל זה היה בזמן של בריה"מ אין מה להשוות.

boris5

New member
וואלה ענית לעצמך

בריה"מ אכן סייע לערבים. כיום רוסיה מנהלת מדינות הרבה יותר מאוזנת מאיחוד אירופאי כלפי מדינת ישראל.

למעלה