ידיעות: "ישראל אומרת שלום לאל-על"

נוב 00

New member
כרגע....

שניגשים לבחינות להיות דייל אוויר צריך להציג תעודת שיחרור או תעודת פטור מצה"ל... אני מאמין ומקווה שמי שאין לו פטור מוצדק לא יקבלו אותו לעבודה גם בהמשך...

נוב 00

New member
מוצדק לדעתי...

זה בעיות רפואיות ולא עולה לי שום דבר אחר... כל הבעיות הפציפיסטיות למינהן לא תופסות...

ואני מקווה

שיבוא יום ואנשים כמוך לא יעיזו לדבר בצורה הזאת. שירות צבאי אין לא דבר וחצי דבר עם תפקיד אזרחי. הכנסת אפילו כתבה חוק נגד אפליה מסוג זה, ורק גאונים כמוך ממשיכים לא להבין שלולא סרבנות וסירוב להרוג ללא חשבון, לא היינו יותר טובים מהעם הגרמני, ואולי עדין היינו יושבים בלבנון. זה שדעתי לא זהה לדעתך - בסדר. אני בטוח. אבל להגיד שאתה "מקווה" שאזרח לא יקבל עבודה? איזה מין מדינה אתה רוצה לנהל כאן?

נוב 00

New member
אני...

לא חושב שאנשים צריכים לשחק על האידיאולוגיה שלהם בשביל לצאת מהצבא, אז נכון לא צריך לשים אותם בקו הראשון וגם לא בתומכי לחימה, אבל לא חסר תפקידים בצבא שקשורים בסופר עקיפין ללחימה... ושם כן יכולים לשבץ אותם...

kugar

New member
../images/Emo10.gifאבל הם נורא משעממים!../images/Emo6.gif

שיתנו להם ללכת לירות לאומי כמו חלק מהדתיים

שוב

מה שצודק לך לוודווקא צודק לי. אני לא אידיאולוגיסט אבל אם מישהו משתחרר מזה והחלום שלו להיות דייל זה לא מה שאמור לשבור את חלומו

RonGreen

New member
לפי מה שאני יודע

את הטייסים שלהם הם בוחרים לפי השירות הצבאי, ז"א אם שירתת בחיל אויר אז יש לך סיכוי יותר טוב להתקבל. אבל יש האומרים שכדי להתקבל לכל תפקיד באל על צריך המון ויטמין P
ככה שמעתי מכל מיני סוכני נסיעות. בלי קשר לאל על אני יודע שאנשים שלא שירתו בצבא מכל מיני סיבות מתקשים להתקבל לעבודות מסוימות, לא הוגן לפעמים כי יש אנשים שיש להם סיבה מוצדקת אבל אין עם מי להתווכח. -Ron-

eagle701

New member
באלעל הכל פרוטקציות

יכול לבוא טייס מחיל האוויר ויכול לבוא אחד שאבא שלו משהו באלעל ויקבלו את הזה שאבא שלו משהו באלעל אתם מבינים זה איכות הטייסים לא עושים להם מבחני קבלה לא בודקים את הידע שלהם העיקר שיש להם קרוב משפחה באלעל...

אתה שקרן וקשקשן

אני במקרה מכיר טייס עם ידע והיסטוריה בחסד, ששקל לעבוד באלעל. הוא מוין כמו כולם למרות שהוא "מכיר" חצי מדינה, ובסופו של דבר על פי כל מבחני הקבלה יצא במקום 19 מ 50. רק ה 15 העליונים התקבלו. יש תמיד יתרון להכרות המערכת, ולו רק בגלל שאתה יודע מה לומר ולהדגיש, ויש יתרון ברור להמלצה חמה של עובד הארגון. זה קיים בכל מקום עבודה. תפסיק להשמיץ חברות סתם מאחורי כינוי מטופש כמו ילד קטן. אני כותב בשמי המלא, ואין לי שום קשר כלכלי או עסקי עם אלעל. אני אפילו לא אוהב את החברה כי היחס לנוסעים חרא וטס קונטינטל. אבל דיבורים כאלו, בלי שום בסיס, מוציאים אותי מהכלים.

eagle701

New member
בעעע מיקי יבוא היום שנסכים על משהו?

:) שמע כמו שאתה מדבר מידע אישי ככה גם אני מה גם אני לא זוכר אם ראית כתבה ששודרה פעם בערוץ 2 על תהליך קבלת הטייסים באלעל ואיך שהפרוטקציות שם חוגגות בקשר לכינוי שים לב גם אני לא מפחד להסתיר את שמי בפרופיל רשום לך את השם שלי בחתימה רשום השם משפחה שלי פשוט בפורמים אני אוהב לכתוב יותר עם הכינוי eagle701 eagle-בעברית זה נשר זה גם הכיוני למטוס הF15 המטוס שעליו אני חולם כל לילה.. 701 מספר מטוס של F15 שגם נקרא שועל האש יש לי מספר דגמים שלו בבית פשוט חולה על השם הזה שועל האש:)

פעם בערוץ 2? מתי?

אני לא מסכים שהכרות אישית היא פרוטקציה. גם אני מקבל אנשים על הבסיס הזה בדיוק לעבודה. אני גם חושב שאלעל של היום שונה מאד מאלעל של לפני שנה או יותר.

eagle701

New member
אז זהו הכתבה היתה די ממזמן נראה לי

לפני שנה בערך מה הולך שם היו אני כבר לא כלכך יודע

*רק אני*

New member
../images/Emo4.gif

מאוד מעניין שבטופס להגשת מועמדות למשרה באל על (כמעט לכל התפקידים) המועמד מתבקש לפרט את שמות ותפקידי קרובי המשפחה שלו שעובדים בחברה, אם זה לא היה משנה, אז בשביל מה הם שואלים?!

מיקי צודק:לא משנה אם אתה מח"א או

טייס אזרחי רב שעות, כולם עוברים אותם בחינות כניסה. מיקי טועה:אם אתה בן של טייס אלעל,שירתת בח"א כטייס ואינך דפוק,סיכוייך להיכלל ב 15 הראשונים גדלים.עובדה. מיקי צודק:אלעל היום שונה מבעבר,גם ביחס לנוסעים וגם בסף הקבלה לקורסי הטייס שלה(מתקבלות גם נשים,וכאלה שלא שרתו בח"א כטייסים) מיקי טועה:קונטיננטל חברת תעופה טובה בדיוק כמו אלעל אם לא פחות, לפחות בתחום הבטחוני,ןאיני יכול לפרט.

לא אמרתי מילה רעה על קונטינטל

מוזרה לי השורה התחתונה שלך. אני מעדיף את קונטיננטל...וכך כתבתי. לגבי "בן של טייס אלעל שירתת בחא ואינך דפוק" - אז המקרה שאני מכיר הוא בדיוק כזה ... ובכל זאת לא נכלל! אבל בכל מקרה, אני לא "טועה" כי אני מסכים שאם אדם(אבא) המכיר אותך עובד בחברה ונותן המלצה חמה, סיכייך משתפרים, כמו גם ניסיון בח"א. אבל בין זה לבין "הכל פרוטקציה" ההבדל עצום.

מר זרזיר,מאיפה לקחת את החוצפה

לדבר ככה אל אדם שאינך מכיר,וע"פ הרקורד שלך ,בפורום ת"ק וכאן,בנושאים שהבנתך בהם נמוכה. אם אני קשקשן אתה חלאה!הנה גם אני יודע...

למעלה