אין כמו נינט המושלמת הא?
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 9/7/06 #4 תודה!! מי שזוכר..../images/Emo110.gif שהיתה כתבה על ספר אהוב וזה והיא אמרה שזה הספר שהיא קראה ומאוד אהבה:]
תודה!! מי שזוכר..../images/Emo110.gif שהיתה כתבה על ספר אהוב וזה והיא אמרה שזה הספר שהיא קראה ומאוד אהבה:]
א אייללוש New member 9/7/06 #19 אמן../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif../images/Emo11.gif../images/Emo6.gif
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 9/7/06 #8 אויש,../images/Emo110.gif הכרחתי את אבא שלי לשמוע את השיר לפני שבוע, והוא חשב בהתחלה שזה יהיה סתם.. ואז הוא אמר "וואי היא שרה ממש יפה"
אויש,../images/Emo110.gif הכרחתי את אבא שלי לשמוע את השיר לפני שבוע, והוא חשב בהתחלה שזה יהיה סתם.. ואז הוא אמר "וואי היא שרה ממש יפה"
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 9/7/06 #10 חחחחחחחחחחחחחחח כה די..../images/Emo110.gif כי הוא רצה ללכת *הוא לא אוהב תשירים שאני שומעת בדר"כ* אז הכרחתי אותו שישאר לשמוע.. ואז הוא כזה היה שקט ובא ביציאה הזאת
חחחחחחחחחחחחחחח כה די..../images/Emo110.gif כי הוא רצה ללכת *הוא לא אוהב תשירים שאני שומעת בדר"כ* אז הכרחתי אותו שישאר לשמוע.. ואז הוא כזה היה שקט ובא ביציאה הזאת
א אייללוש New member 9/7/06 #12 מאפה החלק הזה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif ד"א חזרתי מהבריכה[שלנו ]היה כיף עם חברות אבל הן הלכו ורקק אחת ישנה אצלי
מאפה החלק הזה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif ד"א חזרתי מהבריכה[שלנו ]היה כיף עם חברות אבל הן הלכו ורקק אחת ישנה אצלי
א אייללוש New member 9/7/06 #14 חח כפרעליך../images/Emo6.gifרוצה לבוא../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif חחח הדס תקנאי סתם הדס אל דאגה את מוזמנת ועכשיו יצאתי מהמקלחת ד"א דבר איתי
חח כפרעליך../images/Emo6.gifרוצה לבוא../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif חחח הדס תקנאי סתם הדס אל דאגה את מוזמנת ועכשיו יצאתי מהמקלחת ד"א דבר איתי