ידע מוקדם למדעי המחשב

tamarhp

New member
ידע מוקדם למדעי המחשב

בע"ה בשנה הבאה אלמד מדמ"ח בבר אילן (כן, אני יודעת שהרמה שם נמוכה יותר, ובכל זאת...). אין לי ידע מוקדם בשפות תכנות, מלבד 5 יחידות במחשבים ב...פסקל, ואלתורים בקודים (כלומר - לפעמים הייתי צריכה לנסות לאלתר בקודים מוכנים בשפות שונות בלי להבין אותן בשביל האתר שלי). עשיתי גם 5 יחידות מתמטיקה. זה קצת מדאיג אותי, כי בטח מלא יגיעו עם ידע מוקדם ואני אשאר תקועה מאחור... האם זה מספיק בשביל לשרוד את הלימודים בהתחלה, או שזה יקשה עלי מאד? (אני לא יודעת אם זה קשור - אבל התקבלתי מיד, בלי לחכות לתשובה באפריל, בגלל נתונים גבוהים של בגרות ופסיכומטרי, ואני גם מאובחנת כמחוננת). תודה :)

vinney

Well-known member
לא יודע ספציפית לגבי בר אילן

אבל ברמה העקרונית ידע מוקדם אומנם זה טוב, אבל לא נדרש. מתחילים ללמד מ0, הידע המוקדם יעזור אולי כי בשנה הראשונה (העמוסה) תוכלי לשים קצת פחות דגש על הקורסים שאת החומר בהם את כבר יודעת, אבל אם אין לך ידע כזה - פשוט תעבדי טיפה יותר קשה, אבל תקבלי את כל הידע שאת צריכה.

vinney

Well-known member
אגב, אין לנו הרבה נציגים של בר אילן

פה, אז אשמח אם תבקרי אותנו תכופות ותתני את רשמייך מלימודים שם, אולי אפילו תכתבי איזה מאמרון על הפקולטה
מראש

tamarhp

New member
אמ, כדאי שיהיו עוד

נציגים משם, שכבר לומדים שם, כדי שיהיה לי עם מי להתיעץ על הרכבת מערכת השעות!! אני בונה על זה! קיבלת סטיקרים לפורום או שהפורום חדש מדי בשביל זה?

כן, אה, לב"א אין ממש דברים ממוחשבים

בטח לא פורומים אינטרנטיים. לא נעים
תנסי גם בפורום סטודנטים, פשוט תשאלי על המרצים הרלוונטיים.

tamarhp

New member
נו, אז שיכנסו לפה!

אם בפורום סטודנטים יכולים לענות לי, אז למה שאותם גולשים לא יכנסו לפה?

ron369

New member
או יותר טוב

תעשי מה שנועה אמרה, ותוסיפי מתחת לסוף ההודעה שיבואו לפה

tamarhp

New member
החתימה שלי מלאה בדברים אחרים, אבל

מצד שני אני עוד מעט עוזבת את ניהול פורום 403 כך שיתפנה מקום... ;)

tamarhp

New member
אחחח חבל...

יש אפשרות לבקש מתפוז שיעשו עוד נגלה, אתה חושב? הייתי תורמת לך משלי, אבל הם של בני עקיבא

vinney

Well-known member
אולי אפשר לבקש, אבל אין לי איך לקבל

אני רוב הזמן בחו"ל, מה אני אעשה איתם שם, אדביק על עמודי תאורה בקליפורניה?

tamarhp

New member
לא -

תעשה מפגש פורום ותחלק לסטודנטים שידביקו אותם במושבים של הכסאות

יחסית לאדם חסר נסיון

(וזה מצבם של רוב הסטודנטים) לעניות דעתי, ממה שאת מספרת, מצבך אופטימלי. נראה לי שלפחות בקורס המבוא תשחי בקלות.

למעלה