טוב שתי הסתייגויות
1. בגדול מסכים עם מה שהמרפא כתב למטה שלגבי טורנירים זה פחות משמעותי כי ברגע שאתה לא פייבוריט ביד (לדוגמא AA עם 4 אנשים זה פחות מ-50%) והטורניר שלך תלוי בזה, חשוב יותר שתהיה פייבוריט ביד ולא שבזמן הארוך היא תהיה רווחית יותר. 2. לגבי מה שכתב Kgt, אני לא מסכים לגמרי עם מה שכתבת אבל יש בזה משהו. כי אם תגיד לי ש-AA עם 4 שחקנים קורה פעם בחיים, אז באמת אין טעם לחישוב, ועשינו אול אין עם 45% לנצח. העיניין הוא שזה לא פעם בחיים, וזה קורה יותר ולא משנה עם זה ב-Y שעות או ב-Z חודשים. אפילו אם פעם בשנה יקרה לך לעשות AA עם 4 אנשים, זה לדעתי רווחי. לגבי 1 בדיוק קרה לי לא מזמן, במהלך טורניר, נשארנו 3, אני צ'יפ לידר משמעותי, הבליינדים מתחילים להיות גבוהים. אחד עושה אול אין, השני משווה ואני עם AK. בנק' הזאת הם מסוגלים לעשות אול אין גם עם A6, אז חשבתי לעצמי יאללה נגמור עם זה והשוותי. לאחד היה QJ לשני AJ, בפלופ נפתחו QJ שאר הקלפים לא משמעותיים. הסיכוי שלי לנצח כאן היה קצת מעל 50%, אחרי זה קצת חוסר מזל וסיימתי שלישי. אז בתכלס אני מסכם את הטורניר הזה כהטלת מטבע שהפסדתי בה. עדיף היה לא להכנס, שיוציאו אחד את השני ואז לנצח רק אחד עם סיכויים קצת יותר טובים.