יד שהייתה לי ...: P מה דעתכם ?

retro2

New member
יד שהייתה לי ...: P מה דעתכם ?

אני sb עם A7 ,תלתן , אחרי שכולם התקפלו והגיע אליי , אני השוותי לביג , הביג העלה ל2.5 , אני השוותי , הפלופ יצא A K 7 , שני יהלומים , ומלך תלתן , אני החלטתי לעשות רייז 3 שקלים , שהקופה מכילה 5 שקלים , פתאום ככה באמצע שום מקום , הוא דופק לי ALL In .... מה אתם עושים ?... (אני דיי נחשב שחקן טייגט אגרסיב , שהוא לעומת זאת מוכן עם medium pair יכול להרים קופה שלמה לבדיקה הוא לא נחשב maniac אבל בהחלט loose ) בליינדים , 25-50 אג' , כשאנחנו יושבים מולנו עם 40 כל אחד .(זו היד השניה ששיחקנו )

Papito

New member
חחחח טייט אגרסיב?

צורת משחק חדשה? אתה עושה פולד -אול אין- פולד - אול אין? אני חושב שהתבלבלת בתיאורי השחקנים פה חופשי. שחקן לוס זה שחקן שמשחק כמעט כל יד ויודע לקפל כשהוא לא פוגע או כשהוא מזהה חוזק ממישהו אחר (כמו נניח מישהו שמעלה ב3 שקלים קופה של 5) מנייאק זה אחד שעם מידל פייר מעביר לאול אין כשיש גם A וגם K בפלופ. ברגע שאני אבין מה הוא מבין השניים, יהיה לי יותר קל לענות לך כי עשית סלט עם התיאורים פה. בגדול? משווה

retro2

New member
אוי אוי אוי כמה שאתה טועה ...

תעשה חיפוש על הסטייל הזה ...אני בכלל לא עשיתי סלט

אתה צודק יש סגנון כזה

והפעולה שהיית צריך לעשות תלויה בסוג השחקן שמולך הייתי מאוד נזהר מסט כי היו שני צבעים ויכול להיות שהוא לא רוצה שתקנה לזה או שהוא עם סיכוי לצבע מה שכן אם זה שחקן משוחרר שנוטה לבלף הייתי משווה אם אתה יודע שהוא לא מהמר סתם תזרוק המצב הזה מאוד אינדבידואלי

Papito

New member
כשאתה אומר דבר כזה

אני מבין שלא טעיתי...זה בסדר כל עוד מי שמתקן אותי הוא אחד שעושה רירייז עם 73o אני רגוע

retro2

New member
תראה אני לא בא להתווכח איתך . תעשה חיפוש

יש את המושג הזה בכל מקום ... אני לא מבין מאיפה כל הסרקסטיות הזו ..חבל באמת חבל

זונע

New member
אתה כזה ליצן

אה כן אני לא אמור להגיב לך, הרי כל מי שמערער את בטחונך במשחק אסור לו להגיב
רק מצחיק איך אתה בכלל מדבר על פוקר ועושה מעצמך שחקן, כשאתה לא יודע מושגים בסיסיים אפילו.

Papito

New member
זה לא אתה הילד בן ה18

שעד לא מזמן היה לו בחתימה האישית את התאריך שקיבלת את הנהג חדש שלך, וטען שהוא מרוויח בסיבוב ממוצע באיזור ה800 דולר? נראה לי שזה אתה.... אז אם אני צודק, אז כן אני אשמח לא לשמוע תגובות ממך ומהצהוב שחור, זה מוריד לי מהערך

זונע

New member
ששוב נחזור לזה?

א.וואלה, זה שאני נהג חדש בהחלט משפיע לרעה על יכולות הפוקר שלי ב.עוד פעם אתה עם החרטוטים שלך?
דיי כבר לזיין תמוח עם ה-800$ האלה, תפסת טרמפ על הנושא הכי אידיוטי שיש ג.לפני שאתה מדבר על ערכים, קרא איזה ספר...מסבירים שם מה זה טייט אגרסיב ועוד "צורות משחק חדשות"

Papito

New member
אתה רוצה לחזור לזה?

אני חושב שהספיק לך פעם שעברה. אבל רק בשביל שתבין שוב פעם. אני לא מתכוון לדבר עם ילדים בני 18 שפוקר בשבילם הוא כלי להוכיח כמה גדול השמוליק שלהם, ומספרים סיפורים דימיוניים על כמה הם מרוויחים בכל סיבוב ואח"כ מתחרטים ששיקרו ואח"כ טוענים שלא שיקרו בכלל... אה ועוד משהו קטן...קראתי כבר 4 ספרים אתה רוצה לנסות להוציא אותי קטן ולהפסיד שוב פעם?

זונע

New member
אז כנראה שאתה לא יודע לקרוא../images/Emo13.gif

שזו בעיה בפני עצמה...

לידיעתך אתה הוא הטועה

יש סגנון שנקרא טייט אגרסיב זה שחקן שלא משחק הרבה ידיים אבל באלה שהוא כן משחק הוא מקפיץ הרבה ההיפך של טייט זה לוס וההיפך של אגרסיב זה פאסיבי

retro2

New member
בכל מקרה ..הוא לוס ..

הוא משחק עם טווח הרבה יותר גדול של יידיים ממני ...והוא אגרסיבי איתם כשהוא פוגע .. הייתי לי הרגשה שהוא פגע באס או בk ...והוא רק רוצה להוריד אותי מפלאש דרו ..

retro2

New member
טוב אז מה שעשיתי ...

השוותי ...הראתי זוגייים ..והוא הראה לי אס קינג .. :p לא יודע אם הייתי משחק אחרת ....עד עכשיו קשה לי לחשוב מה הייתי עושה אם הייתי חוזר אחורה .

retro2

New member
tight agressive

"Tight-aggressive" means two things: First, you are selective about the hands you play (in other words, play "tight"). Second, when you play a hand -- be aggressive. In poker, aggression is manifested in betting and raising, not only when you actually do hold a strong hand, but even when you might not have the best hand at the moment. Tight-aggressive poker is based on the premise that since you play few hands, most (observant) opponents will give you credit for having a strong hand when you bet or raise, and may throw their hand away. Occasionally, they might even throw away a superior hand. The tight-aggressive style can be summarized by the following guidance -- either raise or fold. Almost never call. If you can justify calling a bet, you might as well put in a raise. Most winning players fit into the tight-aggressive category (although there are "loose-aggressive" players who are successful because they practice good game selection).

modz0r

New member
לצערי אני לא מסכים איתך

מבחינת חוסר מידע, אתה צודק. חסר פה הרבה פרטים שיכולים לעזור עם היד. אבל מבחינת סגנון המשחק.. כל מי שמכיר אותי אומר שאני (בדרך כלל) טייט-אגרסיב.

eilat11

New member
אני אישית לא בטוח הייתי משווה

לא רואה סיבה מיוחדת שאני מוביל על שחקן שמבין פוקר איזה ידיים אני יכול לנצח שיעשו מולי אול אין כאשר הקופה היא 8 שקל והאול אין שלי הוא 35 שקל? הסמי בלוף היחיד שיכול להיות כאן זה פלאש דרו, אבל מכיוון שהשחקן העלה לפני הפלופ, קשה לשים אותו על אחד כזה- אלה אם יעלה עם QJ ואז גם 10 יתן לו ניצחון, כך שזה הופך למצב של בערך 35:65 לטובתך בכל מקרה חייב לזכר שמדובר פה בקאש גיים ולא בטורניר. כך שאול אין זה לא דבר נפוץ ובטח שלא נפוץ שמשווים אול אין. אם הוא היה מחזיק ביד כמו AQ או AJ אני חושב שהיה עושה עלייך רירייז לבדוק לאן אתה שואף... או סט או AK זה הידיים היחידות שהייתי שם אותו - כמובן שתלוי בשחקן שאני משחק מולו ...

אורי216

New member
טייט אגרסיב זה סגנון משחק ידוע.

שחקן שמשחק הרבה ידיים אבל יודע ל"הרביץ" רק שיש לו משהו , בלי הרבה בלופים , אם קלע בפלופ משחק חזק אם לא בורח מייד.

דם הבן

New member
טייט אגרסיב זה באמת סגנון ידוע, רק שאתה טועה

בתיאור. כמו שנאמר כאן כבר כמה פעמים- טייט זה אדם שלא משחק הרבה ידיים. אגרסיבי זה בסגנון המשחק אם הוא כבר נכנס ליד.

למעלה