יהודים הוסיפו ילד אחד למשפחה עכשיו

יתכן שאני מוזר . אבל אני משתמש ברשת להפיץ

רעיון מדיני . אם תרצי אסביר לך אותו לעומק .

זה באמת פשוט .

יש היום 13.2 מיליון יהודים בעולם . בכל העולם היהודים פוחתים פרט לישראל . בישראל יש ילודה ממוצעת של 2.8 ילדים לזוג יהודי . הילודה באוכלוסיה הדתית גדולה יותר מהממוצע . הילודה באוכלוסיה החילונית קטנה יותר מהממוצע . אני מציע להגדיל את הממוצע ב-1 . זה הכל . יש לזה נטל כלכלי וגם יתרון כלכלי . הנטל הכלכלי של 80.000 ילדים נוספים בשנה הוא 1 מיליארד שקלים . תקציב הביטחון לשם השואה הוא 35 מיליארד שקלים והתקציב הכולל של המדינה השנה הוא 350 מיליארד שקלים . מיגון עוטף עזה עולה 500 מיליון שקלים . גידול אוכלוסיה של 80.000 בשנה הוא יעד רצוי . למרות שכלכלני משרד האוצר טוענים שרצוי גידול של 50.000 בלבד . לכן היעד סביר . המחיר סביר והתוצאות רצויות . כשאני משווה את זה לויכוח האין-סופי בין מחנה התומך בנסידגה לבין התומכים בסיפוח כאן יש משהוא שקל למדוד באופן אובייקטיבי .

יש לך שכל (?), אז תעשה בו שימוש

תתחיל בלחשוב עד כמה מפגרים הרעיונות שלך. אחרי שתסיים עם זה, אני אתן לך עוד כמה שימושים מאד מועילים לאיבר הזה....

היה פעם דיון ענק על זה...

הוא החליט שהיהודים הולכים להכחד. אין פותרים את זה? כל אחת צריכה ללדת כמה ילדים שרק תספיק, כי רק ככה מספר היהודים יגדל. ולכן אם יש לי רחם, ואני יכולה להביא ילדים ולא מביאה אני נאצית. הוא השווה משפחות עם 1-3 ילדים לנאצים שמנסים להרוג את היהודים. המציא תורת אבולוציה חדשה, שכל שנה מתים X יהודים, נולדים Y יהודים, חלק מהיהודים הם רק חצי יהודים ולכן לא נחשבים בספירה בכלל, לא זוכרת בדיוק, אבל לפי התיאוריה שלו עם הזמן ייגמרו היהודים וכדי להביא עוד ילדים לעולם יתחילו בגילוי עריות. קיצר הבחורצ'יק מדבר שטויות.

stkachov

New member
לא רק שזה שטויות

זה גם לא נכון. ע"פ הסטטיסטיקות האחרונות , הפריון הערבי נמצא בירידה מתמדת, ואילו היהודי בעלייה. אז בוודאי ובוודאי שאנו לא הולכים להכחד.

למעלה