יהודים הוסיפו ילד אחד למשפחה עכשיו

אם תכנס לאתר הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה

תראה שבשנת 1939 היו 17 מיליון יהודים והיום יש 13.2 מיליון . באותו זמן הערבים בעולם היו 50 מיליון והיום 340 מיליון . בארץ ישראל היו 600.000 והיום 7 מיליון . בכל העולם היו 2.5 מיליארד והיום 6.6 מיליארד .

berta84

New member
מאז 1939 היה פיחות משמעותי של היהודים בעולם

פיחות שאינו קשור לילודה על זה שמעת?

זה ברור לחלוטין. לכן לדעתי נחוצה ילודה מוגברת

הגדלת העם בילודה היא יעד לאומי גבוה יותר מהדיון על גורל השטחים למשל . דיון על גורל השטחים או מדיניות כלכלית או על חינוך וכל נושא אחר צריך לדעתי להיעשות תוך ראית היעד העליון הגדלת העם היהודי בארץ ובעולם

amitk80

New member
אז יאללה

עם מי מבנות הפורום אתה רוצה להגביר את הילודה? יש למפלגה שלך תקציבים לממן את החיתולים ואת הסימי לאק כי האמת שאני סטודנט תפרן כרגע. אם תבטיח לי עזרה בזה אני מוכן להגביר את הילודה. אני רוצה כמה שיותר צאצים למשפחת הכהנים (אני בן למשפחת כהנים למי שלא הבין). יום טוב

אין לי רעיונות אלא רעיון .

מלבד העובדה שנתת לרעיון שלי את שם התואר "עד כמה מפגרים הרעיונות שלך" לא השמעת טיעונים רציונליים גנד הרעיון שלי . אבל אני יכול להשמיע 2 או 3 טיעונים בעד הרעיון שלי .

amitk80

New member
וואלק אחי יפה שיש לך חוכמה

מזל שאתה מבין שילדים מגיעים דרך הרחם. תגיד אתה במקרה בתול? נשמע שאתה מאד מתוסכל מחיי הסקס שלך. יש אחלה תוכנית ברדיוס כל יום שבת איך לשפר את חיי הזוגיות והמין. נראה לי שאתה צריך את העזרה הזאת..

תבחן את הודעתך בגישה הוגנת ותראה שאתה

תוקף אותי , את בתולי , את חיי המין שלי ושאני צריך עזרה . כלום לא אמרת על הדעה שהבעתי . כמה נמוך .

Josette

New member
בואו נפסיק את זה בבקשה...

הנושא הזה בכלל לא קשור לפורום ישירות, ושוב מתפתחים פה ריבים ותככים מיותרים. בשביל מה?! יש לנו מספיק נושאים משלנו לריב עליהם (שגם זה מיותר) אז בואו נעזוב את ביולוגי לנפשו. ביולוגי יקר, כל הכבוד על התגובות המאופקות לעקיצות ששלחו לעברך, אבל אתה רואה שאתה לא מוצא בפורום הזה תמיכה לרעיונך, אז אולי תנסה קהל שונה, כי חוץ מסתם שרשורים מגעילים של העלבות לא נראה לי שתגיע למהו. שיהייה לכולנו שבוע חם ונעים!

למעלה