אין כזה דבר
"עם יהודי" .. בניגוד למה שכולם חושבים, היהודים של היום והיהודים של התנ"ך קשורים זה לזה בערך כמו שהמצרים של היום קשורים למצרים של פעם (אף קשר). התבוללות היתה תמיד אצל היהודים, והקשר הגנטי בין יהודי ליהודי כמעט ולא קיים בכלל. אני למשל, יותר קרוב לעם הפולני (שהוא בעצמו עירבוב של העם הגרמני) מאשר לרוב החברים שלי, ובטח שבטח לחברה שלי (שהיא חצי תימנייה חצי אפגנית). העובדה שנהוג לספר שהתבוללות היא משהו שולי אינה הופכת את התיאוריה הזו לנכונה, אחרת יש לך הרבה להסביר על הבדל שיש במראה ובגוון שלי, ושל שאר העדות. שלא נדבר על שבטים אפריקאיים כמו הלמבה, שגנטית הם יותר קרובים לעם ישראל המקורי, ממני (אגב, עם ישראל התנ"כי היה שחור). דת היא דת, ולא יותר מכך. אין שום סיבה שתמנע מעצמך דתות אחרות בדיוק כמו שאתה לא מונע מעצמך תתי גזעים שונים (אלא אם כן כמובן אתה גם לא רוצה לעשות ילדים למישהי ממוצא אחר, ושלא נדבר על מישהי מגזע אחר). אגב, בעולם הזה, לפחות בישראל, כן אפשר לעשות מה שרוצים. לא ראיתי חוק שאוסר עלינו לעשות את זה. דעות כמו שלך שייכות למשטרים כמו האייטולות, לא לישראל. ובלי שום קשר - ה"ג'יפה" שמצטברת בתוך העורלה של זין לא נימול היא לא באמת ג'יפה, זו סמגמה. לבנות יש בדיוק את אותו הדבר. זה נוזל אנטי בקטריילי שמונע הידבקות במחלות ומחטא את האיבר. בנות שמבייצות חזק יראו את זה גם בקלות (נראים כמו חתיכות עור לבנות כאלו). מילה גברית היא לא פחות אכזרית ממילה נשית. משום מה כשאתם מסתכלים על אפריקאיים שמלים את הבנות שלהם מתוך "חובה תרבותית" אתם אומרים "וואי הם אנשי מערות אכזריים עם מנהגים ברבריים", אבל משום מה אותה הפעולה בדיוק כאשר מבוצעת על זכר יהודי... נראית לכם נורמאלית.