יהודי לא מגרש יהודי?

TheOrion

New member
יהושפט היקר.

רוצה אתה להרוס בתי פלסטינים על מנת שתוכל להסתובב בשטח שלא שלך בקלות. על כן, אני מחייב אותך שתפצה את הפלסטינים, במידה ויסכימו להרס הבתים שלהם, בכפול מערך בתיהם. ברגע שתפצה אותם, ותראה לבית המשפט את נכונותם לעזוב את השטח, נסכים לבקשתך להרס הבתים. שלך, אדון שופט.

יוֹאב

New member
אדון שופט

זה לא הוגן! אני וחבריי מהווים פסיק קטן בים של מליוני פלסטינים. תן לנו להתפתח. שלח את העם הפלסטיני לגלות, ותן לנו לחיות פה!! איפה הצדק איפה?? יהושפט החיטי

TheOrion

New member
יהושפט החיטי היקר,

זה לא הוגן! שיט
טוב, אחרי שהעלית נימוק טוב זה, אני מאשר לך להרוס בתי פלסטינים ככל העולה על רוחך. שלך, אדון שופט.

הממ

נלחמתי וכבשתי שטח. השטח שייך לי. ישנם בתים ערבים.. נטושים - שכחתי לציין, בצידי הדרך המהווים סכנה ממשית ליהודים הנוסעים בדרך זו לביתם. האם מותר לי, בשם הזכות לחיים וביטחון להרוס אותם? נשמע יותר טוב, לא? ערב טוב!

יוֹאב

New member
אז זהו

שלא. השטח לא שייך לך גם אם כבשת אותו. אם נלך מכות ואני אצליח לקחת לך את השעון, למשל, השעון יהיה שלי? כבשת שטח מאוכלס במליוני פלסטינים. בתים נטושים? שלא שייכים לאף אחד? מעולם לא עלה לדיון נושא שכזה בין כותלי בג"צ. את טועה ומטעה.

יאיר 158

New member
כן! כן! משפחת חטואל ניכחדה כימעט

מירי ממארב של ערבים ימח שמח וזכרם שלהם ושל שולחיהם הערבים, זה קרה בסביבות פסח נסעה האם בהיריון עם ארבעת בנותיה הקטנות, וכשעברה ליד אחת הבתים שצהל מזמן מזמן נלחם להורידם, בטענה מוצדקת לחלוטין שהבתים מסוכנים לציבור, ובגץ "אסר על צהל לפעול"! אתה מבין את זה? אני לא. בכל מקרה זה דוגמא לפסיקת בגץ היהודי, שגרם להרג יהודים. לדוגמאות נוספות אנא פתח את העיתונים, ועיין בהם. למשל ערך גדר הפרדה! תודה

aron82

New member
soldier of fortune1 תגיד אתה ....

אתה משחק במישחק עדין-סתם שאלה- כי אני משחק בסול"גר 2 {גולד} . למה את הלא עובר אם אתה משחק ב 1?

מה?????

אני לא מבין על איזה סולג'ר גולד 2 אתה מקשקש... אם רק היית מבין קצת יותר במוזיקה איכותית היית יודע ש" soldier of fortune" זה שם של שיר ענק של להקת DEEP PURPLE אני מזמין אותך לשמוע אותו. חוץ מזה שנראה לך שיש לי זמן בתור בורא עולם לשחק במשחקי מחשב??? יש לי דברים יותר חשובים לעשות!!

מיטלוש8

New member
לא, והגירוש ימנע זאת?

תסתכלו על העבר... ותסתכלו על מה שהם אומרים.... חחח תהיו ראליים...

מיטלוש8

New member
ומה לגבי האיתניפאדה?

והסכמי אוסלו? ופה אפילו אין דיבור איתם! אנחנו בורחים בלי תמורה!

z dead

New member
אינתפידה

התקדים לאינתיפדה התחיל אצל אדון שמיר לא אצל ברק.

InfinityX

New member
אתה מסתכל בקטן על המציאות

זו גם הסיבה שאתה שמאלני.. לידיעתך, כל המומחים כבר הבינו שהיציאה מלבנון והאינטיפדה השניה מחוברות בקשר ברור, ושהסכמי אוסלו בהחלט קשורים לטרור במגדלי התאומים (תצחק, אבל טרור מתחזק בכל העולם עם הסכמים עלובים שכאלה)

z dead

New member
תגיד חביבי

האינתיפדה הראשונה לא היתה בימיו של שמיר?

InfinityX

New member
דיברתי על האינטיפדה הראשונה?

אה, אז סליחה. התכוונתי לשניה, חמוד.

z dead

New member
ושוב אני שואל ממי

תקדים של אינתיפדות היה בימי ממשלת הימין או לא?!

למעלה