יהיה פה מישהו בשביל הבחירות 2/8?

tkuihehr

New member
יהיה פה מישהו בשביל הבחירות 2/8?

איזה דוווווו קרררררררררררבבבב: שלום חנוך מול אריק אינשטיין, אחד החזקים, בהחלט אחד החזקים. אני רוצה תיקו [והיו מקרים מעולם: 2 שירים של זה ו2 של זה; או שמא אחד של הראשון השני של השני והשלישי של שניהם ביחד, נשמע לי אחלה פיתרון] אבל אני אצביע לאמממ, שלום? [חוצמזה, שמבחינה סטטיסטית ,אני תמיד אבל תמיד מפסיד, לא משנה מה אני אומר, יוצא השני...]

tkuihehr

New member
מסתבר שלא

המנצח שוב, כמו תמיד, לא שלום ניצח, אלא אריק; 59% לעומת 41%. ובצורה שהאמת, לא כזה מפתיעה אותי, שלום יהיה נוכח גם במהלך שלושת השירים הקרובים, עד 4...

RJlake

New member
יאללה באלי שרשור נעים עד שהעצלנות

תעבור ואני אלך לקנות פלאפל! מי נוכח? עכשיו יש שרית חדד...דווקא זה שיר נחמד משו עם בלאגן

tkuihehr

New member
במקרה עברתי לא ממש יודע

עכשיו יש את Michel - Anouk שהוא שיר שקט מדי בשבילי, אני פחות אוהב את נעים, השירים כאן רגועים ושקטים מדי. אגב ,מישהו יודע עד כמה גלגלצ תהפכנה להיות שקטה ורגוע מדי לקראת ט' באב?

tkuihehr

New member
מצד שני, השיר שלפניו

Wonderwall - Oasis היה כן רועש בצורה מספקת, ופחות שקט. אז יש מצב שכן יהיה נחמד [ואואזיס מצויינים]... השיר של עכשיו הוא גם שקט, Peace Train - Cat Stevens , אוקיי, השירים האלה שקטים מדי, אני חוזר לשמוע שירים במחשב.

RJlake

New member
לא לא לא אלו אחלה של שירים!

שקטים אבל זו רק ההתחלה....

RJlake

New member
זה שיר ממש יפה..אני ממש

אוהבת את הקול שלה... אגב חבר שלך גבסו עכשיו

tkuihehr

New member
אני שומע גם

ויתרתי על מוזיקה במחשב, גלגלצ קוראים לי [עד השיר הזה של גבסו, ועכשיו פרסומות חצי]...

RJlake

New member
חיחיחיחי יאי אני לא לבד../images/Emo13.gif

ומזה השיר שעכשיו אני לא מכירה

RJlake

New member
ריטה ורמי זה שילוב מנצח...

את ריטה אני פחות אוהבת אבל רמי ענק

tkuihehr

New member
אצלי זה דווקא הפוך

פעם הייתי כמוך, רמי נשמע לי מעולה, אבל היום אני קולט עד כמה ריטה היא דיוה ענקית. רמי גם טוב, אבל מאחורי הקלעים כזה, פחות כזמר בפני עצמו. ובשיר שבועה הזה [שהוא שר טוב יחסית לשירים אחרים שהוא שר עם ריטה] הוא דווקא הורס לה, לבד היא היתה יכולה לשיר אותו יותר טוב... רק העדפה שלי

tkuihehr

New member
וורד יו גו!!!

סיכום ה40 דקות הראשונות: משהו כמו שיר אוהב שיר שונא, שזה אחוז מאוד נמוך יחסית למה שאני רגיל מגלגלצ. אבל גם, לא רע. וזה שיר מצויין

RJlake

New member
החרישה הגלגלצית קצת הורידה

לי את האהבה אליו

RJlake

New member
אם יש שיר של בית הבובות שאני אוהבת

זה שיר בעיפרון
זה שיר מצוין מכל בחינה- לחן,מילים,קולות פשוט מעולה

RJlake

New member
תני לו פרח של גלי עטרי מזכיר

לי ימי זיכרון
והקול שלה נשמע שונה

tkuihehr

New member
נכון

כתבנו אותו דבר, אני 2 דקות אחרייך, אבל לא ראיתי שכתבת את זה...

RJlake

New member
כן ראיתי../images/Emo13.gif אם אני לא טועה שרים

אותו ביום השואה ומכאן שהוא מזכיר לנו ימי זיכרון....

למעלה