יהיה פה מישהו בשביל הבחירות 2/8?

RJlake

New member
באמת?../images/Emo12.gif כל יום לומדים

דברים חדשים!

RJlake

New member
היא באמת טובה...ואם כבר

מדברים על דפש מוד אחרי שהם הודיעו שהם כן באים הם חזרו בהם ואמרו שהם לא באים ולמה? כי הצוות הטכני מפחד. אתם לא באים ואני לגמרי מבינה אבל למה לתת כזה תירוץ עלוב?
זה לא שחסר אנשים שיודעים להרכיב תאורה בישראל

limors2

Active member
הם בטח הצטננו אומשו, אז כדי../images/Emo54.gif

שלא נחשוב שהם משתמטים מלבוא הם החליטו להאשים את הצוות הטכני

tkuihehr

New member
שוב חושב עליה

זה המקום הראשון במצעד 1-1 המצעד הרשמי של ישראל, באמת נשבע לכם, זה השיר ,השיר הזה, מופיע במקום הראשון במצעד של גלגלצ, התחנה הכי מושמעת בארץ...

RJlake

New member
אתה בטוח?../images/Emo2.gif

נראה לי שיש טעות בידייך..אין מצב שזה מקום ראשון ההכחשה

tkuihehr

New member
The Drugs Don't Work-The Verveעכשיו

השיר השקט הראשון ששווה לשמוע בשעה החולפת. אני גם אוהב את המילים שלו... יודעת מה? גם שקטים זה נעים... אלבומים ישראלים חדשים בגלגלצ עידן יניב -חושב עליה סיון שביט- וניל הראל סקעת -אלבום בכורה אלבומים ישראליים חדשים בגלגלצ

RJlake

New member
חחחח נכנסת חזק לפרסומות הא?

והשם של הדיסק של הראל סקעת מפגר

tkuihehr

New member
זה השם של הדיסק?

השם של הדיסק זה "הראל סקעת", על שמו [אני מניח]. למה בפרסומת הם אומרים "אלבום בכורה" ולא את השם האמיתי של הדיסק? נו שיהיה, הם עשו את זה להרבה לפניו, ולרבים אחריו...

tkuihehr

New member
הערה חשובה לעצמי

לעולם אל תבוא לשבת ליד המחשב עם מנטוס, בלי שתשים לב תיקח עוד אחד ועוד אחד וייגמר לך...

RJlake

New member
חחח לא רק מנטוס..כל דבר אכיל../images/Emo6.gif

זה משונה איך אני טורפת אוכל שאני ליד המחשב ושאני בסלון במטבח למשל אני בקושי מסיימת

tkuihehr

New member
תני לו פרח -גלי עטרי ,השיר של עכשיו

לא יעזור כמה אני אשמע אותו, ובאיזה הקשר, הוא תמיד יזכיר לי טקסים של ימי זיכרון ביסודי [מה זאת האווירת תישעה באב הזאת?]... לפני כן ,היה שיר בעיפרון של בית הבובות, לא שמעתי הרבה זמן, הוא דווקא לא מעציב אותי. והשיר של עכשיו, שסוגר את השעה הראשונה הוא Look What Youve Done של ג'ט, שזה עוד שיר שקט, אבל מה זה חביבבבבב...

RJlake

New member
זה שיר מעולה! ובכלל הדיסק שלהם

get born שגם השיר הזה נמצא שם ממש טוב...והוא בכלל לא בכיוון של השיר הזה..הרבה יותר רועש וקופצני

tkuihehr

New member
וואלה??

שווה להוריד, מיד ניגש לעשות זאת. תודה על ההמלצה

RJlake

New member
מזה להוריד, לך לקנות../images/Emo8.gif

ואת רצועה 2 אתה בטוח תכיר- are you gonna be my girl שגם היה הצלצול שלי לתקופה ממושכת

tkuihehr

New member
חחחח

מה לקנות? קטיושות בחוץ ,זה מסוכן... ומאיפה אני אמצא עכשיו את הדיסק הזה, שנתיים אחרי שהוא יצא?

RJlake

New member
חחחח צודק בקשר לקטיושות

תישאר בבית
ומה הבעיה למצוא? בחנויות דיסקים יש דיסקים מלפני 100 שנה בערך
(טוב קצת הגזמתי אבל הבנת את הכוונה
)

למעלה