יהלום שלחתי לך אימייל עם 14 תמונות

באמת היום ערן ביקש ממני למסור לך

שכשיוצאים מהבית בקיץ צריך לחבוש כובע לילדה....
לא שאלתי (ולכן כנראה גם לא אמרו לי שאסור
) ואני מורחת ליהב את כל הגוף באולטרסול לילדים ואת הפנים בקרם פנים לתינוקות של ד"ר פישר שמכיל גם הגנה. לטעמי עדיף האולי סיכון של הקרם מהבטוח סיכון של השמש. כובע - תמיד! משקפי שמש
לא הרחקתי עד כדי כך והאמת היא שגם לא נראה לי שזה יחזיק מעמד יותר משתי שניות...

ואם כבר קיץ

מה אתן מלבישות לקטנטנים? עברתן לקצר? בגלל שבבית מפעילים מיזוג, והחוצה אני לא יוצאת בשעות החמות, ובכלל עם מזג האוויר המתחלף הזה, נראה לי מוקדם לעבור לקצר. אני נורמלית או שאני מרתיחה אותו?

קרם הגנה

בעיקרון, ממליצים לא למרוח לפני גיל חצי שנה בגלל פחד מרגישויות ואלרגיות. אני פחדתי יותר מהשמש, ולכן התחלתי למרוח אותם כבר בגיל חודשיים. זה היה פברואר, אז בטח ובטח במאי ובקיץ שיבוא בקרוב. לפנים מרחתי קרם 15 (יש קרם מיוחד לפנים) ולגוף . בעיקרון - כמה שיותר גבוה יותר טוב, כה אמרה הרופאה שלנו (הגורו). וטיפ שגיליתי ממש לא מזמן
לקרם הפנים של ד"ר פישר (זה בשפופרת הירוקה) יש מקדם הגנה של 18, אז אפשר להשתמש בו והוא הרבה יותר נעים מהקרם הרגיל נגד השמש. כמו כן, לילדים שלי קניתי בגיל שלושה חודשים משקפי שמש, והם הרכיבו אותם בגאווה עד גיל 9 חודשים בערך ואז זרקו אותם. עכשיו אנחנו מנסים להרגיל אותם מחדש למשקפיים.

ligo

New member
עמית- אצלנו כשמאי התחילה למשוך

אוזניים זה נילווה לסימני עייפות נוספים, אבל עדיין, כדי להיות רגועים לקחנו אותה לרופא כדי לשלול דלקת אוזניים.

מרב.

New member
גם איתם כך, ואני הלכתי איתו לרופאה

כי שמתי לב לזה יחד עם השיעול שלו, חששתי מדלקת אוזניים, אבל האוזניים בסדר, ואני רואה שהוא עושה את זה רק כשהוא עייף.

בטח, בטח, מאוד מקובל למשוך באוזניים

באמת בעיקר כשעייפים. איתי לא רק מושך, אלא גם משפשף את האוזן בכתף שלו. דרך אגב, הם עוד יותר מושכים כשצומחות שיניים. אם זה גם מלווה בסימנים אחרים של מחלה (חום וכד') - אז כדאי לשלול דלקת, אבל מה שאת מתארת נשמע ממש נורמלי ומקובל. נשיקות למתוקה המופלאה.

למעלה