יוֹ כמה אגו

o fri

New member
יוֹ כמה אגו

כמה תגובה מתוך אגו. כמה כאב זה יוצר, בקלוּת. אולי אפילו עכשיו, אפילו את ההודעה הזו. מנסה להעלות לעצמי את המודעות דרכה. היו לי כמה ימי חסד בעניין הזה. תפישה חדשה. עכשיו זה ממש כמו לנסות להרגיש את תחושת העקצוץ בכפות הידיים 7 דק' אחרי שמחאת כף. עופריקי את כל כך קטנה בתוך היצור המסתורי שאת ולא באמת חשובה. כלומר את מאוד חשובה, אבל את לא. וגם הפחד הזה מלגלות עוד קצת שאת לא מי שחשבת. בטח לא אם חשבת את זה. גם הפחד הזה קטן ולא ממש חשוב. אפשר לתת לו שוקו עכשיו.

אלף ראשים למפלצת

בעקבות "שיחותינו" העליתי לכתב רשימה של סיטואציות שבהן החשיבות העצמית שלי מרימה ראש. מפחיד אותי לחשוב על האורך שלה. תודה עופרי על תשומת לבך שעזרה לי להגיע עד הלום. הרשימה: בגדו בי, בגדתי באחרים, נתפסתי בשקר, קיבלתי סמכות, מפעילים עלי סמכות, מישהו חתך אותי בכביש, מישהו נדחף לפני בתור, מתעלמים ממני, נגמר ורק אני לא קיבלתי, קיבלתי מחמאה על משהו שהתאמצתי בשבילו, קיבלתי מחמאה על משהו שלא התאמצתי בשבילו, יש לי משהו שאין לאחרים, הפלו אותי לטובה/ לרעה, אני צודקת בויכוח, אני לא צודקת בויכוח אבל דעתי חשובה לי, שאלו משהו את כולם ורק אני יודעת את התשובה, שאלו אותי משהו ואני לא יודעת את התשובה למרות שאני אמורה לדעת, של מי המילה האחרונה לעזזל? אני צודקת, מאחרים לי, אני מאחרת, מבזבזים לי את הזמן, מזיינים לי את השכל, משעממים אותי, מחשקים עלי משחק שקוף, העלבתי מישהו, מישהו העליב אותי, יש לי דעה שונה משל כולם, מישהו נראה חריג לידי, יש בי תכונה נדירה, מישהו מוכשר ממני, אני הכי מוכשרת בכיתה, יש לי יומולדת, אני צריכה עזרה, יש לי שאלה דבילית, אני צריכה ייעוץ, יש לי עצה נהדרת לתת, מזתומרת זה לא בשבילך? בלה בלה בלה. תודה לי על תשומת ליבי לסיטואציות האלה בחיי ולתגובות שלי אליהן מהיום והלאה. אחת בדרך

נ ו ל י ה

New member
למפלצת שלי יש 30000 ראשים....

עד שהגעתי לפה, חשבתי שלמפלצת שלי יש רק 3000 ראשים.

nivinivini

New member
איזה שקט היה פה אתמול אחרי המלחמת

עולם שלשום. איזה שריטה.

nivinivini

New member
הספירה יכולה להמשך עד למספר אינסופי

בערך. השאלה אם כדאי וצריך לחפור בזה. זה ישנו. פסדר. שיעבור מצד אחד ויצא בצד שני ובדך שיעשה סלטות גם. לא?

נראה

מיותר לחפור בזה, ביזבוז אנרגיה. אם הראשים מפריעים לך להגיע למטרה, תוריד אותם! אם לא, תהנה ותצחק ותעשה סלטות..

nivinivini

New member
אפשר גם להוריד אותם תוך כדי סלטה

רק להזהר לא לחטוף מזה סטלה בטעות.

nivinivini

New member
טוב, זה תלוי כמה סטלן אתה.

אם זה עוזר לך להתחבר לרוח ולהוציא את הראש מהקיבוע הרגיל שלו, אז בסדר. אבל מה שבטוח בשימוש לא ממש נכון, חזירי משהו, זה עושה בסופו של דבר את ההפך, ואתה ניהיה מפונק טורבו ועוד כל מיני תופעות לוואי שלא ממש עוזרות בדרך ה..מדוברת. לעשות את המיטב? אין סיכוי כשאתה סטלן טורבו. להתחבר בצורה מלאה למה שמסביב? אין סיכוי. אתה לא ממש רואה מילימטר מעצמך. ועוד ועוד. האתר. תודה. עבודה שלי, כן. אני איזה חודשיים יושב עליו משהו כמו 28 שעות ביממה. זה לא אנושי. אבל, איך לומר, פעם ראשונה שאני מתחיל להשקיע במשהו וממשיך איתו עד הסוף (טפיחה קלה על השכם). אז זה שווה כל שנייה מול המסך הדפוק הזה.

בקטנה.

אחרי הכל השם שלי מופיע פה
אני כמו קרלוס, הייתי צריך משהו שיוציא אותי מהקיבוע הרגיל לא נקודת המאסף שלי. שימוש לא נכון, הכוונה להתמכרות.. גורם לתוצאות הרסניות, הייתי שם. היו פעמים שהביאו אותי למצבי תודעה מוזרים, שלא יצא לי לראות ביומיום, ומשם המשיכה לזה. מכיר תבעיה של להתחיל ולא לסיים, אני בשלבי גמילה.. זאת אומרת אני מפסיק להתחיל ולא לסיים, או יותר טוב להגיד מתחיל ולא מפסיק עד שאני מסיים. אם כבר מדברים על לסיים, אני מסיים החודש לימודי מוסיקה אלקטרונית, אם תצטרך עזרה מוסיקלית לאתר, אני לשרותך.

nivinivini

New member
אין ספק שקשה למצוא את הקו שמפריד

בין ההזזה של נקודת התפישה לבין התמכרות וצלילה לתהום. וזה לאו דווקא קשור בכימיקלים, זה באמת יכול לבוא בדברים אחרים. אני למשל, חייתי שנים בתחושה, שהמשימה שלי היא לחקור את האסטראל עד הסוף שלו. ואני לא מצטער על שום שנייה. הבעייה היא שאין לו ממש סוף, והיו לי לפחות שנתיים אגרסיביות-מאסיביות רצופות (היו יותר בתכלס אבל אלה היו שנתיים ראויים לציון) שהתנתקתי לגמרי מהעולם, ושתקתי לחלוטין. לא היה לי שום דבר להגיד. כמובן שזה הוביל לריקנות עצומה בסופו של דבר, וריכוז עצמי גבוה במיוחד. אבל שוב רק למדתי מכל זה. היום אני מסתכל על זה בתור ויפאסנה של שנתיים, אז בסדר. טוב נעזוב את זה, בוא נעבור לחלק האומנותי. הקישור של התמונה מעל האורגן באתר, הולך ליהיות מקום לאומנות חופשית לכולם. בעניין המוסיקה הרעיון שלי הוא שכל אחד יזרוק קטעים לא גמורים, לופים, סמפלים ומה שבא ואחרים ימשיכו את הקטע, או ישתמשו בו לקטעים משלהם וישלחו חזרה. באמת, יד חופשית. אתה בטח מכיר את זה כשאתה עובד על קטע, יצא לך משהו טוב אבל אין מה לעשות, הוא לא גמור, ולך ממש כבר אין כח לפנש אותו. אז זאת בדיוק המטרה. זה יכול לצאת מעניין כי ייצאו וריאציות שונות לחלוטין בשימוש עם אותם סמפלים ולופים. והכי חשוב זה להוריד את הקטע של ה"שלי", אני עשיתי את זה, זכויות יוצרים ושותפיהם. בצורת חשיבה כזאת, המח הרבה יותר פתוח ליצירתיות. ככה אני רואה את זה. טוב, אני הולך לפתוח את הקישור עכשיו, ולזרוק כמה קטעים לא גמורים. לעבודה.

מרגיש הזדהות בעניין הויפאסנה

עברתי תקופות ארוכות כאלה, היום אני רואה את כל העניין כמצבי הוויה והעיקר לא להתמכר להם. הרעיון של להוריד את ה"שלי" מגניב, בכל מקרה זאת אשלייה, הרי שום דבר לא שלנו. התוצאות יכולות לצאת מעניינות לגמרי..

nivinivini

New member
התבוננות קטנה היא הופכת לשבלול קטן

עם ראש אחד קטנטן ומתחבא. ככה זה המפלצת הזאת. מצחיקה.

o fri

New member
אכן כן

כמה אנחנו דומים כשזה נוגע למכונה. בוא נראה מה הבהיל "אותי" אתמול: "אני לא מבינה!!" טוב, זה היה פשוט איום על תיאור המציאות "שלי" והופ נהייתי ילדה בת 8.

למעלה