יוֹ כמה אגו

עופריקי, פיסת אור שכמוך.

תודה. (והיצור המסתורי הזה, וזה שאני פוגש בחיים, וזה שאני כותב אליו עכשיו: כולם מופלאים.
)

מסר מ "חשיבות עצמית"... ../images/Emo140.gif

הי, שאלתי את "חשיבות עצמית", והיא מבקשת למחות על ההתיחסות הלא מפרגנת כלפיה. או במילים שלה: "אני לא מפלצת.." כמו כן היא מבקשת לשאול מדוע מטילים עליה אחריות לאופן שבני אדם משתמשים בה? או במילים שלה: "אמנם יש כמה מפלצות בעולם שעושים בי שימוש לא נכון בעיתוי הלא נכון, אבל אפשר ואפילו מומלץ להמשיך להשתמש בי באופן מועיל ומקדם מתי שמתחשק לכם". תודה על תשומת הלב
איל

nivinivini

New member
אהבתי. בהחלט אפשר להשתמש בה בתור

סוג של אסטרטגייה לצייד, אבל כמו תמיד, הכי חשוב, לא ליפול למלכודות של עצמך. ולא לייחס שום חשיבות לחשיבות (אופס, מה אמרתי). קולולושה.

nivinivini

New member
הנה דוגמא בעניין ה"שיחה" מאתמול

דוגמא לשימוש בחשיבות העצמית בתור שומרת. אז למרות שזה לא היה ממש נחוץ, 4 אנשים פה גרמו לי לחפור בעניין שמת, זתומרת, אם היו ראשים הם הותמרו מהר מאוד. 4 האנשים ש"דיברתי" איתם, ניסו בכח להוריד אותם לרמת מפלצת. אין ספק שבורות-נבערות-חוסר-אינטליגנצייה גורם לי לזעזועים,ראש מפלצת אחד. ברבריות, ראש שני. כמובן שניהם הם אותו ראש פחות או יותר. אז אני בהחלט מעדיף לא לכרות שני ראשים אלה. כל עוד הם שומרים עליי לא ליפול לבורות ולברבריות, הם כבר לא ראשי מפלצת, אלא פרפרים, שעפים סביבי. מי שמנסה לשכנע אותי לרצוח את הפרפרים האלו, הוא כנראה אוייב מאוד גדול שלי.

Lora d

New member
שלום לכם

אני כבר הרבה זמן קוראת את הפורום הנפלא הזאת ויש פה כל כך הרבה השראה שאני לקבל מהדברים שכותבים שזה ממש מיוחד בשבילי והאמת שכבר לא יכולתי להטאפק ואפילו שאני לא טובה בעברית כי הרבה שנים אני לא בארץ חשבתי ש FUCK על השגיאות בכתיבה אני לוותר אל כל החשיבות עצמית שלי והנה אני כותבת
המסר שלי הוא אליך ניב יקר ולוחם רציני, אני בתור אישה שכבר לא צעירה חשבתי שסתם נתפלים אליך ובאמת אין סיבה אבל במחשבה שניה אני רואה שבעצם אתה כל הזמן להגן פה על משהו וכדי לך לשמוע מה שאומרים פה החברים והחברות וככה תוכל גם אם לא לחסל את המפלצת אולי להסתכל לה בעיניים בלי להתבייש? באהבה לכולם, לורה

nivinivini

New member
לא מדובר פה בלהתבייש או משהו כזה

אבל אני בהחלט מגן פה על משהו. תקראו לה אתם מפלצת, בשבילי היא פרפר. תכרתו לה אתם את הראש. אני מסתכל לה בעיניים באהבה ומרים את הראש שלה ממעמקי הגיהנום עד לשמיים. אין לי מה להוסיף יותר. אוהב עד לתהומות האפלים ביותר.

למעלה