יואב צפיר על ג'קו "אמן מצויין"...

Karina85

New member
הילה, כמה טוב שבאת ../images/Emo13.gif

את תמיד משרה מצב רוח טוב...
מקווה שהכל טוב אצלך מתוקתי!!!

דורית41

New member
הילה!!

תודה על הציטוט.לא היה לי עיתון היום-היה בכתבה עוד משהו מעניין שמוסיף מידע על כוכב 5, שיר האודישנים וכו'? כלומר מצדיק לקנות עיתון בשעה כזו....?

דורית41

New member
מחר האודישן הראשון-בת"א

מרכז קהילתי-נוה עופר (נשמע מוכר....ההופעה הפורימית המפוספסת שלנו). בשנים קודמות אני זוכרת שזוכי כוכב נולד "קפצו " מדי פעם לאודישנים,אז אם אנחנו בענייני ספקולציות......

שונית 7

New member
דורית ד"א נקמה לפעמיםמה זה מתוקה!!

מי שלא רצה את ג'קו אחרי הגמר יקבל בתור עונש את השיר שלו לאודישיון:בפורום כוכב נולד אומרים שהשיר נחמד אבל בוכים שקשה לביצוע בייחוד שנתקעים עם ה"לפעמים"ואחת נותנת טיפ לשניה "להתחיל את השיר נמוך. איזה כיף ,מגיע להם סורי על הרע הרגעי שתקף אותי

דורית41

New member
לא מתאים לך...לא יפה..../images/Emo3.gif.

מי שלא רצה את ג'קו לאחר הגמר.....זה לא עונש בשבילו לשיר את השיר. מגיע לו עונש אמיתי-כמו לעשות מעצמו צחוק בתכנית יומית דבילית שנקראת ידי על התחתונה.....

yila

New member
נקמה מתוקה: מי שלא רצה את ג'קו אחרי

הגמר יתאהב בדיסק שלו עד כלות ויאלץ להכנע לרגשותיו ולרכוש אותו. בתחילה ישמע את שיריו בטלויזיה וברדיו, לאחר מכן ישמע את הדיסק בסתר, מאוחר יותר יודה בטעותו ולבסוף יעודד אותו בטרוף בהופעותיו. אך, נקמה מתוקה.

שונית 7

New member
אוי הדיסק..כמה שאנחנו מחכים לו:אבל

ביינתים יש"תמורה בעד האגרה" בכלל לא רע...היה משתלם לחכות

hela19

New member
איזה יופי של יום..גם צפיר וגם ל.להב

אני מרגישה שצפויים לנו הרבה ימים כאלו של חדשות טובות, ב"טפטופים" עד כדי "גשם"..כמו שג'קו שר.. ממש לא נעים לי, אבל " אמרתי לכן"..הרבה פעמים..זה היה כל כך ברור שג'קו הולך לפוצץ כאן את עולם המוזיקה להכניס סטנדרטים אחרים, ורף גבוה של אמן, כותב מלחין ומבצע.. שיהיה לכולנו ערב נהדר והרבה חדשות מעולות..

shongold

New member
ועל זה יש לומר../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

טפו טפו טפו שמן שום בצל..וכו' אפשר להמשיך כמובן...

juanes

New member
העונה הקרובה של כ"נ תעשה טוב לג'קו

מבחינת טדי - מהלך שיווקי חכם. ומבחינת ההערכה שהוא זוכה - לאט לאט כולם יגידו את מה שהם חושבים בלב...

שונית 7

New member
נכון רעיון גאוני! אני לא יודעת מה

הייתה השתלשלות העיניינים המדויקת אבל כנראה שבסופו של יום הגיעו לפתרון המושלם והנכון כיצד לשווק ג'קו בלי להתאמץ

שונית 7

New member
הכתבה:כוכב חוזר.......רז שכניק

אחרי פגרה של חצי שנה כוכב נולד חוזר לעינינים.היום יפתחו רשמית האודישוניםלעונה ה-5 של התכנית,וזה יקרהבנקודה צפונית וקרה.צוות מתוגבר,בראשותעורך התכנית יואב צפיר,המנחה צביקה הדר+ צביקה פיק ומרגלית צנעני ,יעלה לחרמוןכדי לבחון מועמדים נרגשיםשחולמים להיותנינט או ג'קו הבא(ובמקרה שלו רק בלי הראיונות הנלווים) בכוכב נולד החליטו לבצעהשנה מסע מקיףיותר של אודישנים ,שיסתיים ביום מבחנים חגיגי באילת.מעבר ל-3 נקודות המבחן המרכזיות,בחיפהת"א וב"ש יגיע הצוות ל-4 ערים של הזוכים,קרית גת,מעלה אדומים,קרית עקרון ונתניה.המטרה לתתלשופטים הזדמנות לפגוש כמה שיותרמועמדים,פי 5 לעומת העונות הקודמות.לפי ההערכות ,אמורים להגיע השנה יותר מ-70 אלף איש. העונה ה-4 של התכניתהוכרזה כהצלחה גדולהבזכינית ערוץ 2 קשת וטדי הפקות-בזכות הרייטינג הגבוה וההתענינות הגדולה מחוץ למסך-מה שהביא לשחרור אנחת רווחה גדולה אחרי עונה 3 ומאכזבת,שתזכר רק בזכות יהודה סעדו. הרבה בזכות אותה הצלחה,יואב צפיר מאמין שהרכב מנצח לא מחליפים."אנחנו מאמיניםבכוחה של העונה הקודמת ונשמור על הפורמט",הוא אומר."לא יהיו יותר מדי שינויים.שמרנו את צוות השופטיםכי זה היה מאוד מוצלח מבחינתינוץזה אומר דואטים וסולואים,2 תכניות בכל שבוע,ורק שינויים קלים ןלא מהותיים במבנה.יש לנו מחשבה על מסלול נפרד ללהקות,וכרגע זה בבדיקה. אולי נקצה להן פינה,אולי אפילו תכנית נפרדת,אבל כמובןשהמנה העיקרית היא לבחור כוכב נולד ולא להקה " כמו לפני העונה שעברה,פניתם יותרלבוגרי בתי ספר למוזיקה "נכון,אבל גםאם הם יבואו להבחן שום דבר לא מובטח להם,בניגוד למה שאולי חושבים.מאוד יכול להיות שהשופטים לא יעבירו אותם ,ואין להם אםילו חצי נקודה של עדיפותלעומת מועמדים שמגיעים ללא רקע מקצועי.להפך אנחנו אוהבים מתמודדים בתולייםוללא רקע. העונה ה-4 הייתה עליה ברמה,ולכןנראה לי שיגיעו הפעםמתמודדים ברמות גבוהות יותר,שאולילא רצו לבוא אחרי העונה ה-3." עד כמה פרשת ג'קופגעה ב"כוכב נולד"? "אני לא חושב שהפרשה פגעה בתדמית שלנו ושל התכנית.ג'קועוד יהיה אמן מצוין בישראל,הוא עובד על תקליט,התנצל כמה פעמים ,והכל מאחורינו"

שונית 7

New member
../images/Emo6.gif!../images/Emo92.gifמה לא עושים בשם אחוות

הג'אקומניה.ד"א השמטתי חלק אחד ;היתה שאלה לגבי סיכויי בנות לזכות אחרי 3 בנים ,כבר לא היה לי כח וזה פחות חשוב.

למעלה