יואו אנשים!!!

יואו אנשים!!!

יש לי רעיון ענק!! עכשיו נזכרתי שבראיון שהיה איתו פה בתפוז שאלו את רייכל מה היה הדבר הכי משוגע שעשו בשבילך מעריצים.. עידן אמר שלא עשו בשבילו שום דבר מטורף... אז בואו נעשה את זה אנחנו!!!! בואו נעשה איזה משהו מטורף שהוא יזכור את כולנו. משהו שהוא יזכור לכל החיים ויגיד "וואלה אלה עשו בשבילי משהו שאני לא אשכח בחיים!!" אין לי כל כך רעיונות אז חשבתי להתייעץ איתכם ובאמת לעשות את זה... מה אתם אומרים??

../images/Emo45.gif

אני בעד
רעיון מגניב
אבל שזה יהיה משהו יפה וחוקי
אולי כולנו נעשה ראסטות?
(שלא תעיזו, אני בחיים לא עושה את זה
)

נכון מגניב??

תראו זה לא חייב להיות משהו פדחני כמו לכתוב על החזיה עידן אנחנו אוהבים אותך ולרוץ אחרי המכונית שלו כשהחולצה שלנו ביד!! אפשר לחשוב על משהו ממש יפה ולעשות אותו מכל הלב!! רק שיש לי קצת בעיה עם הרעיונות. כלומר, אפשר שמישהו יזרוק איזה משהו (גם אם הוא טיפשי) ולהמשיך אותו לפתח אותו שהוא יצא ממש יפה! אז יאללה תתחילו לזרוק רעיונות!!

אני חולה אליכם אנשים!!!!

איך אני שמחה שאהבתם!!!! אני אאאווהבת אתכם!!!! אתם מדהימים אתם יודעים?? אתם קלילים כאלה לא כבדים ולא חושבים יותר מדי!!!!!!!! אין מ-ד-ה-י-מ-י-ם!!!!!

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifאם הוא היה עובר דירה

הייתי אומרת שהיינו מחכים לו ליד הבית עם זרטים כתומים ומונעים ממנו את המעבר אבל לא ממש הייתי עושה את זה..

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifאני סתם אוהבת את הצבע הכתום

וזה מזכיר קטע נחמד (או שלא אבל אני בכל זאת אספר!) אני אוהבת את הצבע הכתום ולפני כארבעה חודשים (עוד לפני תחילת הסרטים הכתומים של ההתנתקות) מישהי ששירתה איתי השתחררה ועל מתנת השיחרור שהיא קנתה לכל אחד היא שמה סרט יפה ארוך בצבע שהוא אוהב, ואת הסרטים תלינו בחדר. בקיצור עכשיו כל מי שנכנס לחדר חושב שאנחנו איזה מתנגדי פינוי.. קצת מעצבן..

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifובקשר למה סרטים כתומים:

כי כאילו אנחנו לא רוצים שיעזוב את הבית.. "נגד הפינוי של עידן רייכל".. נו עזבו... רעיון דבילי לחתולין.. וכמו שאמרתי אני אפילו לא הייתי עושה את זה.

InFecTeD LOVER

New member
יאללה זרקו רעיונות!!!!../images/Emo79.gif

אני לא מקורית
וממש בא לי לעשות משהו!!

רעיונות

בואו נעשה סיעור מוחין כזה, מישהו ידרוק משהו מילה או משהו כזה ואנחנו נפתח את זה. עוד רעיון ! תחשבו מה היתם רוצים שיעשו בישבילכם משהו מגניב כזה שאתם יודעים שתמיד תזכרו, שתכחו את זה איתם!

וואלה

נכון יש את הקליפ של רוני-סוד, מי שמכיר יבין. בקליפ עשו לה "ראסטות" לוקחים קצת שער עם הרבה ג'ל ומסובבים אותו. זה נהיה כמו ראסטות רק שזה יורד במקלחת (תודה לאל). אפשר לכל מי שיש לו שער קצת ארוך לעשות לו. אבל שזה לא יהיה הרעיון המקורי אלה רק משהו שיחבר את כולנו, שכולנו נבוא אותו דבר( במקרה הזה "ראסטות").

למעלה