יואו אנשים!!!

InFecTeD LOVER

New member
ועם הבד הזה שהוא שם../images/Emo79.gif

זה גרוע בלי

עשיתי את מלאא פעמים,

אני כבר מומחית - כולם בבצפר לשי התלהבו, אבל שמרתי על זכויות היוצרים - לא ספרתי את ה"סוד" :p (לא..לא הסוד של רוני....חחחח)

willo1

New member
חחח ענק../images/Emo70.gif

איך חשבת על זה פתאום
רק שאני לא טובה ברעיונות.. אני יותר מסתדרת עם יישום..

אה

האמת שפתאום נזכרתי בראיון שהיה פה בתפוז ששאלו אותו מה היה הדבר הכי מטורף שעשתה בשבילו מעריצה והוא אמא שלא עשו שום דבר מטורף... אבל בשביל זה יש אותנו, לא??

אבל מה נעשה איתו?

אפשר כאילו שניפגש קודם, נכין ראסטות (אני לא אצליח לבד בחיים, מישהו יצטרך לעזור לי
) ונלך אליו- לאן? מישהו יודע איפה הוא גר? ואיך נגיע? ואיך נחזור? ומתי? ואם הוא בדיוק לא יהיה בבית?

אז ככה

דבר ראשון תרגעי. לפי מספר השאלות את נראת לחוצה!! דבר שני בקשר לראסטות אני יעשה לך אחרי הכל אני הצעתי! דבר שלישי עוד לא הגענו לרעיון המרכזי.. ככה שלכל השאלות שהיו לך עכשיו עוד אין לנו תשובה.!!!

דבר ראשון אל תצעק עלי ../images/Emo4.gif

בשביל לעשות משהו לא צריך רק לדבר "כן יופי, נארגן לו משהו מטורף.... בלה בלה בלה..." צריך באמת לעשות, ומה לעשות, בין השאר צריך להתמודד עם השאלות כמו שלי, שנראות לי מאוד לגיטימיות ולעניין.

אני ממש לא צעקתי עליך...

פשוט נשמעת לחוצה אז ניסיתי להרגיע! אם זה היה נראה לך משהו אחר אז סליחה!! וכן! אני חושבת שאת צודקת ואני יודעת שנצטרך להתמודד עם שאלות כמו שלך פשוט אם עוד אין לנו רעיון אז איך נוכל לענות לך על שאלות כמו מתי?? ואיפה??

willo1

New member
אני דווקא חושבת

שכבר הגענו לתכנית המרכזית.. הראסטות. עכשיו רק מה עושים עם הראסטות האלה.

אממממ....

אפשר ללכת להופעה שלו כולם בראסטות, לשבת בשורה ראשונה ו . . . . (לצעוק לו עידן תעשה לי ילד?!?!?!) אממממ... אני משערת תשמלאו את ה"ו..." הזה כי הרעיון עם הראסטות יפה, אבל אין פואנטה...

יש לי רעיווווווווווווון

אפשר לכתוב ולהלחין שיר (אם יש פה מוכשרים :p ), שיר שיהיה בסגנון "ממעמקים" "יש בי עוד כח"..{בסגנון שלו} ואז ללכת כולם להופעה שלו - (לספר לאמרגן שלו על ההפתעה ) נעלה על הבמה ונשיר לו כולנו ביחד . .. זה יהיה מטורף. השאלה היא אם האמרגן שלו יאשר לנו :/

למעלה