8 קו קו!! מי שם?
Y Yuvalenko New member 22/9/04 #18 9 (תשובה לחידה הקודמת) + חידה נוספת. הבנתם?!? תרתי משמע!!! קלטתם ת'דחקות שרצות כאן????... טוב לא משנה. תמונה יפה, בכל אופן.
9 (תשובה לחידה הקודמת) + חידה נוספת. הבנתם?!? תרתי משמע!!! קלטתם ת'דחקות שרצות כאן????... טוב לא משנה. תמונה יפה, בכל אופן.
Y Yuvalenko New member 22/9/04 #19 10 פגשנו שם גם מוכרת צמידים... בחיי!! מה, נראה לכם, שאני מסתלבט??....
L lishhhh New member 22/9/04 #23 אוי זה כלום.. יש לי עוד איזה 30... זה מה שעשיתי בכל הלילות המשעממים בחופש... ^_^
Y Yuvalenko New member 22/9/04 #20 11 היפה והחיה... אפילו המצלמה שלי לא מצליחה לקלוט אותי! כמעט נשרפה לי המצלמה, למזלי ליש היתה שם לאזן קצת...
11 היפה והחיה... אפילו המצלמה שלי לא מצליחה לקלוט אותי! כמעט נשרפה לי המצלמה, למזלי ליש היתה שם לאזן קצת...
Y Yuvalenko New member 22/9/04 #27 16 ואחרון! ../images/Emo26.gif גל וליש מציגות לראווה את השלט עם הסלוגן הכי קליט... אממ... תזכירו לי מה כתוב שם? אני לא מבין כלום...
16 ואחרון! ../images/Emo26.gif גל וליש מציגות לראווה את השלט עם הסלוגן הכי קליט... אממ... תזכירו לי מה כתוב שם? אני לא מבין כלום...
L lishhhh New member 22/9/04 #29 אה אה! לקחתי את הקרטון מהפיצה של אביעד והעיפרון הענק שגל "זכתה" בו בג'ויסטיק וכתבתי "פורום קיציס ופרידמן השולטים היו פה!" ותליתי על הקיר... כמה נחמד מצידי...
אה אה! לקחתי את הקרטון מהפיצה של אביעד והעיפרון הענק שגל "זכתה" בו בג'ויסטיק וכתבתי "פורום קיציס ופרידמן השולטים היו פה!" ותליתי על הקיר... כמה נחמד מצידי...
Y Yuvalenko New member 22/9/04 #30 נכון!!!!!!!! ../images/Emo25.gif חבל שלא היה טוש, היו רואים יותר טוב.. אבל יפה!