יובל המבולבל ורינת גבאי בתפוז אנשים

מסכים עם חלק ממה שאמרת

(
) באמת משמיעה לשמיעה אני יותר אוהב אותו, כי השמיעה הראשונה הייתה ביקורתית ברמות מטורפות.. לאט לאט אני לומד לאהוב אותו וכן, ניו-יורק סיטי היחידי שעדיין אני לא מבין מה הוא עושה באלבום אולי אפילו אותו אני אוהב בסוף..

little WhiSper

New member
אנ'לא מבינה מה אנשים עושים ממנו סיפור..

לא חייב להיות כבדים כל הזמן... בהחלט שיר כיפיי.

../images/Emo121.gifטוב, יש לי ווידוי

צדקתם
הוא באמת כייפי כזה, ורז כבר שנים חופר לי שהוא נורא מצחיק ולא הסכמתי איתו אבל מסתבר שהוא באמת מצחיק
קיצר עזבו ביקורת, תשמעו ת'אלבום לפחות כמה ימים ופתאום כמעט לא יהיו לכם תלונות עליו ככל ששומעים אותו יותר, יותר כיף לשמוע אותו

הוא לא רע

אבל קשה לי עם השימוש במילה "עאלק"
לפחות בצורה שזה נעשה..יש עאלק ויש עאלק, וזה לא עאלק משהו. אוף, לפעמים רק אני מבינה את עצמי

ככה בנינו כשאנחנו באוירה סולדית../images/Emo8.gif

אם אתה מגיב לאלבום אחרי שמיעה ראשונה - זה לא רציני בשמיעה ראשונה לא מתחילים להבין מה יש לך בידיים, אחרי שמיעה חמישית אני חושבת שיהיה שלם ואמיתי יותר לתת תגובה, לדעתי גם ביקורת יכולה להיות יסודית ומוצקה יותר אם יש לך באמת על מה להתלונן, לומר שהאלבום מדהים ושנייה אחר כך שהוא קצת מאכזב, זה כמו להחזיר מנה במסעדה ולומר שהיו תולעים בסלט, אבל המפיות פיצוץ
לא רציני ידידי, לא רציני אני יודעת שאני קצת כבדה בעניין הזה אבל ראבק אנשים ירקו דם על האלבום הזה אם אתם כבר מבקרים, תעשו את זה אחרי שמיעה חמישית שיקחו אתכם ברצינות - כמו שהם לוקחים אותנו ברצינות גמורה לא ככה ?! טיטי טובולינה

little WhiSper

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך...

אנשים בכלל יותר מדיי מיהרו לתת ביקורת...

../images/Emo45.gif.

אני גם לא מבינה את הלהט הזה.. להגיב. פרגנו לעצמכם כמה שמיעות, קחו את זה לאט, אנחנו נקרא ביקורות גם עוד שבוע, אין מה לדאוג. "לומר שהאלבום מדהים ושנייה אחר כך שהוא קצת מאכזב, זה כמו להחזיר מנה במסעדה ולומר שהיו תולעים בסלט, אבל המפיות פיצוץ ".
.

למעלה