יובל המבולבל ורינת גבאי בתפוז אנשים

1AnastaciA1

New member
זאת תוכנית שהייתה באמטיוי על באסטד

שבאים לאמריקה ומנסים להצליח שם...משהו כזה...

שוליטה

New member
שאלה חשובה!!

נשבעתי שבועת דמים שכשאני אצליח להרשם לפורום אני אשאל את השאלה הבאה: מי כתב את פליז פליז? יש לי אתר עם מילים לשירים שלהם ויש שתי גרסאות (אחת שהם רושמים פסיק אחרי הפליז הראשון והשניה בלי [טמטום של מי שהכין את האתר]) אבל בגרסה אחת רשום שהארי כתב את השיר ובשניה רשום שדני טום ודאגי רשמו.. אז אני בדילמה קשה... בבקשה עזרו לי (בשתי הגרסאות המילים אותו הדבר)

היישר מוויקיפדיה-, היישר מוויקיפדיה-

"Please, Please" (Fletcher, Jones, Poynter, Judd, Perry) — 3:09 זה אומר ש: טום דני דאגי הארי ועוד מישהו כתבו את השיר. ובפעם הבאה לנצל"ש:), "Please, Please" (Fletcher, Jones, Poynter, Judd, Perry) — 3:09 זה אומר ש: טום דני דאגי הארי ועוד מישהו כתבו את השיר. ובפעם הבאה לנצל"ש:)

מאיושSP

New member
../images/Emo207.gif אעעעעעע ):

לא הייתי כאן שלושה ימים כי נסעתי לדודים והפסדתי כ"כ הרבה!! התגעגעתי:) טוב עכשיו אני אשלים את הככככככל=] לילה טוב כולם!

Lex 1

New member
ברוכה השבה! חחח../images/Emo24.gifהעיקר העברת 3 ימים..../images/Emo3.gif

מאיושSP

New member
יאא אתן ממש חמוודות! לא ציפיתי שאשכרה

יגיבו לי על זה.. חח:) תודה בננות התגעגעתי

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifראש 1../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

ראיתן מה הם כתבו על דני וטום??? " טום על הגובה טום פלצ'ר ממקפליי רוצה להיות טייס. הוא אפילו לקח כמה שיעורי טיסה ואמר לעיתון הסאן הבריטי ש"יש מצב שאקנה לי שטח אדמה ואבנה בו מסלול המראה". וואלה? חבל, למה לך להוציא כסף על האדמה, הרי הסנטר שלך מספיק גדול כדי להנחית עליו טייסת שלמה מה שכן, טום חושף שלמרות שהוא נעול חזק על רשיון טיס, יש מצב שידידו דני ג'ונס יאבד את רשיון הנהיגה שלו, מפני שהוא חטף יותר מידי דוחות על מהירות מופרזת. אז ככה: דני - תרגיע. זה שאתה נוסע מהר לא עושה אותך גבר, אלא הופך אותך למתלהב. ושנית, לכל המעריצות שבטח עצבניות עלינו עכשיו כי רדנו על הסנטר של טום - קחו את זה בקלות, הכל בצחוק. זה לא שהסנטר של עמרי יותר יפה. " סליחה?? ממתי דני מתלהב ונוסע מהר בשביל להיות גבר?? וממתי הסנטר של טום הפך לבדיחת המדור?? אני ברצינות הרגשתי רע אחרי שקראתי זה, אבל ממש רע, צביטה בפנים, כאילו זה לא משנה לעיתון שזאת להקה שאני ועוד מליונים מעריצים, הם דיברו עליהם בזלזול וכאילו הם מכירים אותם. בכל מקרה, בשניה שקראתי את זה סגרתי את העיתון כי משמ לא עניין אותי לקרוא את ההמשך שלו, אבל חשבתי שאם אני שוב אשלח מכתב לראש אחד, אחד זעוף, יש סיכוי קטן שהם יקראו אותו, אבל אם כל אחת מכן תנסח מכתב משלה ותשלח לראש אחד לא רק שהם יתנצלו על זה שאם הם יורדים על דני וטום ומדברים אליהם ככה אז הם מצחיקים, [והם לא] אלא אולי גם יש סיכוי לפיצוי.. מי איתי?

DoLi it is Me

New member
../images/Emo207.gif תקשיבו..

רחל כרגע שלחה לי סירטון מזההההההה קורעעעע על מקפליי יוואווו!! XDD יש מצב שאתן מכירות ויש מצב שלא את ן חייבות לראות עד הסוף אני לא הפסקתי לצחוק --> http://www.youtube.com/watch?v=CLgqiCIFrIE הלוואי שהם היו פולשים לבית שלי ועובדים עליי

למעלה