../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifראש 1../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif
ראיתן מה הם כתבו על דני וטום??? " טום על הגובה טום פלצ'ר ממקפליי רוצה להיות טייס. הוא אפילו לקח כמה שיעורי טיסה ואמר לעיתון הסאן הבריטי ש"יש מצב שאקנה לי שטח אדמה ואבנה בו מסלול המראה". וואלה? חבל, למה לך להוציא כסף על האדמה, הרי הסנטר שלך מספיק גדול כדי להנחית עליו טייסת שלמה מה שכן, טום חושף שלמרות שהוא נעול חזק על רשיון טיס, יש מצב שידידו דני ג'ונס יאבד את רשיון הנהיגה שלו, מפני שהוא חטף יותר מידי דוחות על מהירות מופרזת. אז ככה: דני - תרגיע. זה שאתה נוסע מהר לא עושה אותך גבר, אלא הופך אותך למתלהב. ושנית, לכל המעריצות שבטח עצבניות עלינו עכשיו כי רדנו על הסנטר של טום - קחו את זה בקלות, הכל בצחוק. זה לא שהסנטר של עמרי יותר יפה. " סליחה?? ממתי דני מתלהב ונוסע מהר בשביל להיות גבר?? וממתי הסנטר של טום הפך לבדיחת המדור?? אני ברצינות הרגשתי רע אחרי שקראתי זה, אבל ממש רע, צביטה בפנים, כאילו זה לא משנה לעיתון שזאת להקה שאני ועוד מליונים מעריצים, הם דיברו עליהם בזלזול וכאילו הם מכירים אותם. בכל מקרה, בשניה שקראתי את זה סגרתי את העיתון כי משמ לא עניין אותי לקרוא את ההמשך שלו, אבל חשבתי שאם אני שוב אשלח מכתב לראש אחד, אחד זעוף, יש סיכוי קטן שהם יקראו אותו, אבל אם כל אחת מכן תנסח מכתב משלה ותשלח לראש אחד לא רק שהם יתנצלו על זה שאם הם יורדים על דני וטום ומדברים אליהם ככה אז הם מצחיקים, [והם לא] אלא אולי גם יש סיכוי לפיצוי.. מי איתי?