יובל המבולבל ורינת גבאי בתפוז אנשים

DoLi it is Me

New member
אמא שלו סב אבא שלו פחות >< אולי כשהם היו ...

צעירים הם נראו יותר טוב ^_^ אבל בזכותם יש לנו את דנייי [כפי שדני אמר XD ] אימא שלו דומה לאחותו של דני O.O [טוב מן הסתם=\]

butbut

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo175.gif../images/Emo175.gif טום מחזיק תינוק..כנראה

נולד לו איזה בנדוד=]

sweet shir

New member
חיחי טום כזה חמוד! XD

הוא יכול להיות אחלה ידיד הומו!!!! ו.. להלן שיחה כדי שלא תקפצו עלי: חברה שלי: "שיר, יש רק בעיה אחת.. הוא לא הומו." אני: "שהוא יהיה ידיד שלי הוא יהיה הומו!!!!" XDDDDD

MoVe AlOnG

New member
אאאאאוווווווחחחחחחחחחח

אאאאאאעעעעעעעעע די איזה חמוד הוא!!!!!!! התכוונתי לתינוק. סתם לא... יואו איזה חמודיש,איזה חמוד הוא שהוא מחזיק אותו כזה בעדינות. אחחח טום בטוח יהייה אבא מדהים.

טום:) אני מתה עליו לפעמים.

לא חושקת בו בגרוש, אבל אי אפשר שלא לאהוב אותו :) שמן, רזה, קצר, ארוך P: טום פלטצ'ר דו איט בטר!!!

MoVe AlOnG

New member
אוף

אם לא היה את הכתוביות על זה,זאת הייתה תמונה יותר מדהימה ממה שהיא. איזה חמוד.הוא אוהב לצלם תמונות אומנותיות.גמאני גמאני גמאני

MoVe AlOnG

New member
אאאאאאאאאעעעעעעעעעע

יהההה מיקי מיקי מיקי תודה רבה!!!!!!!!!! יואו איזה אושר ^^ תודה רבה רבה רבה. איך עשית את זה בדיוק?!?!?!?!?!?!?

Lex 1

New member
אני בדיוק באתי לשאול גם.. ../images/Emo9.gif

מיכל קודם כל תודה גמני העדפתי מן הסתם את התמונה בלי הכתוביות
. אהמ, את עשית את התמונה ככה או שמצאת אותה איפשהו בלי הכתוביות? אם את הכנת לבדך יש לי כמה תמונות בשבילך שאני אשמח שתעשי לי גם ככה
חחח סתם יצאתי ביץ' >< התכוונתי כמובן רק אם בא לך..

m i c k e y 15

New member
חח לא..ביקשתי

ממישהי מאנגליה שהיא אצלי במסן אם יש לה את זה..ויש לה חח

Lex 1

New member
בת אל Thanx Again! ../images/Emo9.gif

את עוזרת לי להרחיב את הגלריה חחח
תמשיכי עם העבודה הטובה [אם בא לך..]!
אחחח טומי כל כך חמוד אני לא יכולה יותר..
**יוצרתשלוליתשלריר**

butbut

New member
חחחח זה בסדר ^^ ונכון טום עשה מהפך

הוא נראה חתיך שקסעי ברמות!@

Lex 1

New member
הוא תמיד היה! רק חבל שרק עכשיו התחילו לשים לב

לזה...
אני תמיד אהבתי אותו גם כשהוא היה צ'אבי ><
אבל כן עכשיו הוא התחיל להתעלות על עצמו [ומה לעשות שאנחנו חיים בעולם שטחי ורדוד שכולם אוהבים אנשים יותר כשהם מרזים..?], אני פשוט אוהבת אותו וזהו.
.

למעלה