יובל מנדלסון מגיע לתפוז!

יובל.

1. האם שייגעצ הלהקה התחילה בתור בדיחה, או בתור פרוייקט רציני שאתה וחבריך ללהקה החלטתם להתמיד בו? 2.בתור מוזיקאי, מי הם האומנים או הלהקות שהשפיעו עליך ביותר? את מי אתה הכי מעריך? 3.האם הפרסום שלך גרם לך להבין שכוכבים יש רק בשמיים?, או שכבר הבנת את זה קודם? סעיף ב' של השאלה : היה לך או יש לך דמות מוערצת בחייך? (מפורסמת, לא מפורסמת ואפילו מיתולוגית) יום טוב. מאי

H A J Y

New member
שאלה..../images/Emo140.gif

למה בשייגעצ יש לכם שיר " אבא עורך דין ואמא מורה" וזה שיר פחות או יותר נגד ילדים טחונים ומפונקים, ואתם מפיקים לBEAT69 אלבום, להקת "פופ פאנק" מסביון? אתם לא סותרים את עצמכם? ובבקשה אל תמחקו את זה. נ.ב לא אוהב אותכם

H A J Y

New member
ועוד משהו.. ../images/Emo99.gif

למה יש לך תספורת של ילד מפגר? ואם אתם מוחקים את זה אז אל תמחקו את הקודמת...

למה דנה עזבה?למה אין בנות?

זה נכון שהראית לדנה את הישבן כדי שתנגן יותר ובסוף בגלל זה היא עזבה?????=

TalKz

New member
איך אתה מתמודד שכל קהל המעריצים

שלך זה בנות בנות 14-16?

כמה שאלות

אני באמת לא רוצה לרדת עליך, אלא אני שואל אותך בתור אומן, שכמוהו יש היום הרבה בשוק. לא נמאס מאותם 5 אקורדים? כלומר, אני כבר כמה שנים שומע רוק מתקדם, פסיכדאלי, ג'אז וקלאסי. ממש משעמם לי עם הפשטות של הפופ כיום. אתה, כמוסיקאי, לא היית רוצה לנסות ליצור מוסיקה קצת יותר מורכבת? מה אתה אומר על יוזלס איי די, להקת 'פאנק' שהתקפלה אחרי הראיון ה'מרדני' שלה בידיעות אחרונות? כלומר, פאנק אמור למרוד בכל דבר שזז, בלי לשים על המערכת, מה זאת ההתקפלות הזאת וכל בקשות הסליחה עם פנים חמוצות ודמעות בעיניים אחרי שביטלו להם את התכנית אקזיט? איך אתה חי עם העובדה שהופעת עם רוני סופרסטאר? היא לא ההפך הגמור ממה שאתה מנסה להציג? איך אתה חי עם המשפט שאמרת פעם באחד הראיונות, ששיגעצ היא הלהקה הצעירה היחידה שעושה רוק עברי? ובכלל, מה אתה אומר על המוסיקה בעולם כיום, ובארץ? קשה לפרוץ בארץ שלנו? או שבא לך בקלות ההצלחה היחסית? יאללה, שיהיה לך יום טוב.

למעלה