חזי
נ ניו יורק רפיח New member 3/1/06 #258 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif נפיץ בבצפר
K K i f New member 4/1/06 #337 כ"כ לא מתאים לתימנים לעשות פרסומות! ולמה לא אמרתם לי שאוסנת שם?! >.< למה היא לא הייתה בערב? לא פייר!!!!!!!!!!!!!!!!! אוף!
כ"כ לא מתאים לתימנים לעשות פרסומות! ולמה לא אמרתם לי שאוסנת שם?! >.< למה היא לא הייתה בערב? לא פייר!!!!!!!!!!!!!!!!! אוף!
K K i f New member 4/1/06 #338 טובי!!! יא דתל"שית!!! מה זה צריך להיות????????? מקדונלדס...????????????............................. את רוצה מכות? #?73%?*3%?#$^?*)$^#?)* לא כשר יא גויה! לא כשר!!!
טובי!!! יא דתל"שית!!! מה זה צריך להיות????????? מקדונלדס...????????????............................. את רוצה מכות? #?73%?*3%?#$^?*)$^#?)* לא כשר יא גויה! לא כשר!!!
A AvtipuS New member 3/1/06 #225 נעמה כפרע ../images/Emo99.gif מי עובדת מקדונלדס של הפורום? מי? אע כפרע עלייך אירגנת לנו מקום לקטשופ ולמיונז (איך קוראים לזה? מכסי סנדיי?)
נעמה כפרע ../images/Emo99.gif מי עובדת מקדונלדס של הפורום? מי? אע כפרע עלייך אירגנת לנו מקום לקטשופ ולמיונז (איך קוראים לזה? מכסי סנדיי?)
D Dj SuNsHiNe New member 5/1/06 #409 ../images/Emo42.gif מה קשור חיים הכט?! ותודה שאתם אוהבים אותי =) גם אני אוהבת אותכם. המונות! וד"א חזרתי!! =)
../images/Emo42.gif מה קשור חיים הכט?! ותודה שאתם אוהבים אותי =) גם אני אוהבת אותכם. המונות! וד"א חזרתי!! =)