הוא התכוון שמה שמפורסם פה זה לא פרטי כי זה פורום שכולם רואים והכל...
D darklighter New member 21/1/09 #19 הוא התכוון שמה שמפורסם פה זה לא פרטי../images/Emo190.gif כי זה פורום שכולם רואים והכל...
א אני עזרא New member 22/1/09 #22 התכוונתי... שזה לא בסדר לכתוב הודעות בסגנון של "אוי עשיתי משהו ממש מגניב את לא תאמיני אני חייבת לספר לך טוב אני שולחת לך מייל בפרטי" זה כמו שיוצאים כמה חבר'ה לבלות ואז אחד אומר לשני "אני חייב לספר לך משהו! אה, אמממ... טוב, אני אגיד לך אח"כ כבר"
התכוונתי... שזה לא בסדר לכתוב הודעות בסגנון של "אוי עשיתי משהו ממש מגניב את לא תאמיני אני חייבת לספר לך טוב אני שולחת לך מייל בפרטי" זה כמו שיוצאים כמה חבר'ה לבלות ואז אחד אומר לשני "אני חייב לספר לך משהו! אה, אמממ... טוב, אני אגיד לך אח"כ כבר"
A adii1201 New member 22/1/09 #23 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כן אבל היא אמרה לך מקודם, היא הגיבה לשאלה שלך ל"דבר הזוי שקרה לכם השבוע" ולי היא הרחיבה במייל
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כן אבל היא אמרה לך מקודם, היא הגיבה לשאלה שלך ל"דבר הזוי שקרה לכם השבוע" ולי היא הרחיבה במייל