יוה... כמה שאני שמחה נוגעת בשמיים

יוה... כמה שאני שמחה נוגעת בשמיים

אני לא יודעת איך להתחיל ומאיפה להתחיל אך ברגע זה אני כל כך אוהבת את עצמי פורחת בקרבי שמחה על התבונה שנוגעת אני ועל הדרך האמונה שבחרתי השבוע הזה עם כל הבילויים ומפגשים עם משפחה וחברים חג לבן וזרים ופרחים אצלי באותו הזרם עברו גם אירועים קשים (בעיני אחרים) ביום רביעי סוכם והוחלט זהו סוגרים סוגרים את מקום עבודתי חמש שנים של עבודה מספקת כיפית ומפרנסת הגיעה לסיומה נגמרו המשאבים אין כסף זהו סוגרים למען האמת הייתי בעניינים וכבר הכנתי את עצמי אך זרמתי יום ועוד יום ואמרתי מעניין מה יקרה זהו אני מובטלת, אך משאני רוצה לומר שאינני כואבת ממורמרת אני רואה זאת אחרת באמונתי שום דבר לא מקרי, אני רואה שנגמרה לי הנתינה והקבלה ממקום זה ועלי לפנות למקום אחר כן גם מגיעה לי מעט מנוחה, שינוי סביבה ועוד למידה והתנסות כך זה עובר בקלילות עם קבלה ושלימות ואתמול נתפסתי על מהירות 80 קמ"ש במקום 50 ונלקח ממני רשיוני לא נלחצתי ולא התעצבתי התובנות שלי חזקות הבוקר נגשתי לדיון שאלו שאלות והוחזר לי הרשיון יצאתי מחוזקת ואוהבת את עולמי איך זה שלא נותנת לאילה האירועים לפגוע בי ולראות את חיי מתפרקים או להרגיש מסכנה תודה תודה לזו התבונה שאליה הגעתי בחיי שנותנת לי לראות את אירועי חיי כאירועים שניתנים בקבלה ושלימות ושאין מקבלים ממנו שום תסכול אני יודעת שאני של פעם ואחרים היו מרגישים שחרב עליהם עולמם ולמה מגיע להם מכה ועוד מכה הלוואי ותהיה לי האפשרות להדביק את הסובבים שלי בתבונה גדולה זו אני אוהבת את העולם את ילדיי את חבריי וגם אותכם וגם אותך יעל, כן אולי אני מוזרה אך יש לי לב חלש ואין אני אומרת זאת לשם אמירה אלא כך אני מרגישה עכשיו לא כועסת ולא שומרת טינה מקווה שביל כולם לדעת לראות ולקבל את אירוע החיים שאותנו מטלטלים ומנסים לבדוק את כוח ההשרדות שלנו כדי שנתבונן ונתקן נצמח ונעשיר את הנפש שלנו להגיע לשלימות שבתוכנו אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

עלמה 3

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif|?תגידי אילנה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מה את רוצה

עלמה 3

New member
למה אין אומץ לכתוב פה מה את רוצה |?

איפה האומץ והתעוזה שלך והפתיחות שלך ????????????????? מה קרה נתקעת ????????????? קשה לך לומר מה את רוצהההההההההההההההההההההההההההההההה ? עלמה

rolan

New member
טוב רבותיי

אז הנה דבר המנהלת... מ ס פ י ק מה? אתם ילדים בגן? אם כך... בואו לריכוז ואספר לכם סיפור היו היה פורום נקרא לו פורום משפחות מורכבות הפורום נולד בראשית השנה לאמא עין ולאבא חד שקיבלו אותו באהבה רבה, השקיעו בו, הזינו אותו ופינקו... כעבור מספר חודשים החליטו שהם עוברים פאזה, רוצים להיות דודים לפורום והחזירו ציוד. באה הנהלת הפורומים - האמא של הפורומים, הציעה לרולן לקחת אותו תחת חסותה. רולן שמעולם לא חוותה אמהות מסוג כזה, הסכימה ברצון, לבשה בציק וצ'אק את חלוק המטפלת ויצאה לשטח. פגשה את יונה, עלמה, יערית ועוד עוברי אורח נחמדים שעזרו לטפח את הפורום הצעיר. כולם השקיעו, האכילו, שמרו, טיפחו, חינכו ואהבו מאוד את הקטן החמדמד הזה... יום אחד, חלה הקטנט, חומו עלה, הרגיש לא טוב, ממש רתח, קדח... ביקש מאמא רולן עזרה והיא שכל כך אהבה את הקטן, ניחמה אותו, הכינה לו תה, קפה, עוגות ושרה לו שירים... לאחר שנרגע מעט, שב לעיסוקיו וחבריו - חזר לשיגרת יומו... והנה, שוב עלה החום היום, זקוק לעזרה מיידית המסכן ואמא רולן, שלא ישנה כל הלילה, מבקשת מכם חברים טובים--------- עזרו לפורום משפחות מורכבות לצאת ממחלתו - הקץ לוירוס התוקפני!!!

*יערית

New member
היה וירוס../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

ואני בכלל לא שמעתי עליו...
רגע האם יש להפעיל את האנטי וירוס עכשיו

עלמה 3

New member
כן, להפעיל את האנטי וירוס....

אני בעד - זריקת אנטיביוטיקה לכיסוי - ארוך טווח....... לחיסול הוירוס. אופסססססססססססססססס יש לי - עוגה וקפה + אנטיביוטיקה ארוכת טווח... נגד הוירוסים...

*יערית

New member
../images/Emo24.gif

חייבת כבר לטוס למישמרת שנייה האם תחכה לי אותה קבלת פנים בערב
רוצה את העוגה...רוצה את החמימות רוצה את האנושיות,רוצה את החברים אבל כרגע אין לי זמןןןןןןןןןןןןןןןןן

עלמה 3

New member
טוסי לך , בזהירות - עבודה נעימה |4u

עסקים כרגיל........... יום נפלא לך
עלמה

rolan

New member
יוווווווו כמה אני שמחה../images/Emo24.gif

על שחזרת אל חיקנו הרגשנו בחסרונך ואולי? אולי? אולי אולי אולי ?????? ם מעוף חזר איתך אלינו?

*יערית

New member
רולן../images/Emo23.gif

מישהו הרגיש בחסרוני
...אני בשוק... אני ה-מומה
רוצה לומר לך שהחופש הזה כלל לא היה חופש, אני החלטתי שעד שהילדים לא מגיעים לגיל מצוות אני לא יוצאת איתם לחופשות רחוקות!!!!!!! הוציאו אותי מדעתי ואפשר לומר שמעוף היה מאופק אך הרגיש במתח שהיה בי,בעייפות,אני הוצאתי את קולי ונישמתי בחופש הזה....רגע...מי דיבר כאן על גבולות?
מנסה..נישבעת לכם שאני מנסה ומישתדלת..וכל עיצה של הקסם הזה שניכנס לחיי טובה...אך לידי מעשה לא תמיד הולך
יש ביננו הסכם....בכל פעם שאני על הקצה{ולא של רמי קלינשטיין} אני קוראת לו"מעוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף" והוא בא עם השקט הפנימי שלו...ומסדר את העינינים, אני מרשה לו לקחת פיקוד במקום שאני חלשה, ולא חשוב לי מה תאמרו בעיניין{בעצם תמיד אשמח לשמוע את דעתכם} אך במקום שבו אני חלשה....הוא בהחלט יכול לבוא לעזרתי ..ולא במקומי. אז זהו...כרגע מעוף החליט שהוא לוקח חופש מכתיבה בפורומים בתפוז.... אבל הכל יכול להשתנות....בהתאם למצבי הרוח
הוא מעודכן ממני....מקווה גם אני שהוא יחזור לכתוב כאן במהרה
ותודה להוריי שהביאוני עד הלום.

תמרי30

New member
יערית ,

אהבתי כל כך את המשפט שכתבת "אני מרשה לו לקחת פיקוד במקום שאני חלשה ... אך במקום שבו אני חלשה ...הוא בהחלט יכול לבוא לעזרתי ...ולא במקומי" מפליא שבימים האחרונים אני מוצאת אצל כל אחת ואחד מכם/ו משהו שנוגע אליי באופן ישיר ,או פוגע ישירות בנקודה כואבת אצלי ... מה שרציתי לומר הוא שנפלא בעיני שאת מודה בחולשה ומבקשת עזרה . מתמרי שמאוד מאוד מאוד חלשה אבל מבקשת עזרה בדרך הכי פחות מקובלת .

*יערית

New member
תראי תמרי../images/Emo39.gif

אני משתדלת להסתדר לבד..אבל הוא יש לו כ"כ הרבה כלים טובים משלי..הוא מנוסה יותר ממני, לפעמים אני באה לעזרתו מיבלי שיבקש וכך הוא עושה...אבל הפעם אחרי הוצאת אויר כ"כ גדולה...הוא אמר לי מפורשות....."תני לי"...אז אני יודעת שכאן הוא עושה זאת טוב יותר ממני עם הילדים שלי...לא שלו!והוא מרגיש שהם הכי שלו...לכן זה יוצא לו טוב, זה יוצא מן הנשמה והלב שלו.... מהאיש הזה אני למדה הרבה.... תראי מה יצא לו לומר לי אתמול בנסיעה חזרה מאילת: "לא שיערתי לעולם שבגיל 44 התחיל ללמוד שירי ילדים שוב..."כל הדרך הלוך וחזור הוא שר עם הילדים ושמע את הגירסה הארוכה של כיפה אדומה בדיסק...זה העסיק אותם{השתיק אותם
}והוא כ"כ אהב לחזור בשנים אחורנית....בשבילי זה הרבה בשבילו זה עולם ומלואו...הוא חי אותם ואיתם
ואת תמרי....לעולם אל תתבישי לבקש עזרה במקום שלא קוראים את זעקתך בין עם היא שקטה או רועשת ואם זה לא בא....אולי תבקשי עיצות מאדם שמצליח בדרך שונה משלך....אני תמיד שמחה ללמוד מטובים ממני

תמרי30

New member
כייף לי לקרוא את מה שכתבת

אני לא מתביישת לקורא לעזרה , להפך אני כל כך זקוקה לעזרה אך האדם לו אני זקוקה יותר מכול נמצא במרחק אלפי ק"מ מכאן... קשה לי לבקש עזרה טרנסאטלנטית
וזה משפיע עליי לרעה . אני תמיד שמחה לשמוע עצות/דעות של אנשים אחרים גם אם דרכם שונה משלי .

עלמה 3

New member
תמרי - יקרה

הבנתי ממך שאתם עומדים להינשא ובהמשך אתם מתכוונים להיות כל אחד בארץ אחרת ? או שהמרחק הוא זמנתי ? סליחה אם פיספסתי משהו......... עלמה

תמרי30

New member
עלמה ,

אנחנו אכן מתכוונים להתחתן בעוד כמה חודשים . ולאחר החתונה אני אסע איתו לארץ בה הוא עובד . אני כבר מחכה שהזמן הזה יעבור מפני שהמרחק הזה משבש את דעתי עליי

עלמה 3

New member
רגע .. רגע ... סבלנות......

בוודאי שהמרחק בינכם מקשה.... תנסי להתעזר בסבלנות...... ושהזמן יעבור כמה שיותר מהר.... הבנתי שבכוונתך לנסוע לחודש אליו... אם באפשרותך , עשי זאת ! במקום שדעתך תישתבש.... תמרי - לא לשכוח - יש תוספת הורמונים משתוללים ואכן משבשים את הדעת.. חזקי ואימצי עלמה

למעלה