יוה... כמה שאני שמחה נוגעת בשמיים

תמרי30

New member
../images/Emo101.gifסבלנות ...סבלנות ...

אני כמו הילדים הקטנים שמשתוללים ומשתגעים שמבקשים מהם להיות סבלניים
אני באמת צריכה לנסוע וכמה שיותר מהר לפני שההורמונים המטורפים שלי יוציאו אותי מדעתי

*יערית

New member
תמרי../images/Emo141.gif

באמת לא קל...אבל כפי שהבנתי המערכת יחסים הזו הטרנסאטלטית לקראת סיומה, אולי עוד קצת סבלנות..עוד קצת אורך רוח, עוד קצת הבנה......והנה אתם כבר שם יחד, מנסים להשלים יחד פערים..סוגרים שוב את המעגל... רק סבלנות....מסתבר שזה משתלם
{אני וסבלנות לא הולכים יחד....אבל זה יבוא מתי שהוא
}

תמרי30

New member
יערית../images/Emo98.gif

כמו שכתבתי לעלמה גם אני (כמוך) וסבלנות לא הולכים יחד לשום מקום
רק שנראה לי שבשנה האחרונה לא היתה לי ברירה ולכן חיכיתי ואני עדיין מחכה בסבלנות ... כל הנפילות האלו הם בגלל שזה כל כך קשה עבורי . מקווה שההמתנה תשתלם בסופו של דבר יום טוב

rolan

New member
תמרי יקרה

גם אני סבלנית ממחסור נוראי בסבלנות הרבה מאוד שנים רציתי הכל מהר ומיד ועכשיו
אבל... כשלמדתי - להמתין, להתבשל, לדחות סיפוקים מצאתי - שהסיפוק אז א ד י ר הרבה יותר טוב הרבה יותר מספק כדאי להתאזר בסבלנות וכמו שתמיד אמרתי לבנות שלי - לפני משהו שחיכו לו מאוד, גם עכשיו יש חיים, חיו אותם, תהנו מהם, זה זמן שלא יחזור אז תמרי, הסבלנות תמיד משתלמת

תמרי30

New member
רולן ,

כנראה שיש לי עוד הרבה ללמוד (ואני אומרת זאת בהשלמה גמורה
אני באמת שוכחת לפעמים לחיות את הרגע ועסוקה בלחשוב מה יהיה בעתיד במקום להתרכז בהווה ... כתבת שהסבלנות תמיד משתלמת את בטוחה בזה ?!

rolan

New member
100% בטוחה

תשאלי את אוהי כמה משתלמת למדתי זאת ביום הולדתו האחרון עשיתי לו הפתעה מהממת כולם מסביב ידעו חוץ ממנו ואני?... אני כמעט התפוצצתי א. מפני שאני רגילה לשתף אותו בהכככככככככללללל ב. מפני שרציתי כל כך שזה יגיע כבר וכשהגיע.... וואווווווווו כמעט בכיתי אז כדאי, שווה עושה את הכייף ע נ ק י אז קחי

תמרי30

New member
רולן ../images/Emo13.gif

השתכנעתי ... מקווה שגם אני ארגיש כך בבוא היום .

אכן יש סיפוק אדיר

אבל לפעמים מחכים ומחכים ומחכים ומחכים ומחכים... וזה לא מגיע. בשבועיים האחרונים יש אצלי שיפור ניכר. אני זוכרת שעל כל דקה עם בן זוגי היה לי קשה לוותר מפני שלא הייתה לי בחירה מתי להיות איתו ומתי לא. היה זמן קבוע שלו עם בנו בו לא היינו מתראים בנוסף היו לו ארוחות בשבת עם הוריו וסידורים וזה היה קשה לי. בזמן האחרון השתחררתי מזה כי כשהוא עם בנו ואין להם תוכניות אנחנו מתראים לכן היום אני לא "תופסת" את הזמן ומודדת אותו מפני שאני יודעת כי אני יכולה לראות אותו גם כאשר הוא נמצא עם בנו. הסיפוק הכי אדיר שלי הוא שאני יכולה להיות עם שני אנשים שאני הכי אוהבת בעולם וגם לחזק את קשרי עם בנו שהולכים ומתחזקים. אני מקווה שימשיך רק כך.

rolan

New member
יונתי המבולבלה

רואים שהשכמת היום קום זו תמרי שאין לה סבלנות לחכות לאהובה מעבר ליםםםםםםםם הבנת?

rolan

New member
גם אני לא יודעת מה הייתי עושה בלעדי

רוח שטות נפלה עלי...

למעלה