יוווווווואו אני בהלם

ברור שלא - מניסיון ../images/Emo9.gif

אבל תסכים איתי שזה לא כמה ק"ג זה הרבה מאד
וכנראה האנשים האלה צריכים איזה עידוד ומשהו שיגרה אותם כדי להוריד כאלה כמויות

y e t i

New member
לא קונה את זה .

מה שמעודד אותם זה פרסים ופרסום . אדם לא יכול להגיע לגילאים כמו שראינו בתוכנית ,ופתאום להחליט שלא בריא להיות שמן .

יטי,כמה שטויות אתה מסוגל לדבר???

אדם לא יכול להגיע לגיל 40-30 ולהחליט שוואלה לא טוב לו להיות במשקל של 120+ קל'??? מאיפה אתה מביא את השטויות האלה?? אני עד לפני שנה הגעתי למשקל שיא בגיל 24 לא כמו אלה בתוכנית אבל אם לא הייתי עושה משהו עם עצמי ולוקחת את עצמי בידיים הייתי מגיעה מעבר ל100...!! אז לפני שאתה אומר משהו תחשוב עליו!! כי כן,אנשים בגילאים מבוגרים יכולים להחליט שלא בריא להיות שמן ולהזיז את התחת ולהתחיל את העבודה הקשה. אז הפרסום דוחף אותם? יאללה לבריאות,!

y e t i

New member
את קופצת בלי להבין על מה את מדברת .

אני לא אתחיל להכנס לעניין האנטומי שקשור להורדה במשקל כי את לא תביני , אבל , הורדת משקל קיצונית של מעל 1-2 ק"ג בשבוע ,יכולה לגרום נזק בלתי הפיך לכליות ולמערכת העיכול , האנשים האלו ירדו בממוצע 4-5 ק"ג בשבוע , אז ככה שאין עניין של בריאות כאן . איך את נכנסת לעניין את זה קשה להבין , מדברים על אנשים מבוגרים ממך וכבדים ממך שהמשמעות הבריאותית עבורם הרבה יותר גדולה וחשובה . בקיצ ,יש לך בעיה קשה בהבנת הנקרא , זה שאת משתמשת בסימני קריאה ושאלה לא הופך אותך לחכמה במיוחד ובטח שלא לצודקת .

יטי,אתה יודע...

הם לא עושים את זה בשבוע....השקילה היא פעם ב... (פעם אמרו כמה ...לא זוכרת...) אני אמרתי שאני חכמה? אמרתי שאני צודקת? אתה זה שמנסה להראות שאתה חכם ויודע כל.

E m i l i K o

New member
האמת שיש משהו שמה שיטי רשם...

תגידי יעלי, את יודעת בתוך כמה זמן הם הורידו את הקילוגרמים הרבים האלה? בתוך חצי שנה! שזה מטורף! מוטי, הבן אדם שהיה שם הכי גדול, הוריד 85 קילו בחצי שנה!! נכון הוא היה גדול, והיה לו הכי הרבה מה להוריד אבל עדיין, הם עשו דיאטה קיצונית לחלוטין, שהשאלה היא כמה זמן הם יוכלו לשמור עליה. החוכמה היא לא לרדת, החוכמה היא לשמור על המשקל. כמו שהראו אתמול את פאוזי ששנה אחרי, והוא עדיין לא העלה במשקל, שזה מצויין! ולא רק מוטי, גם הזוכה שהוריד 60 קילו, ועוד כולם... שזה די מטורף, ואומנם אני לא רופא או מומחה, אבל אני מתאר לעצמי ששינוי דרסטי כל כך גדול בגוף שלהם, גם לו יש השפעות שליליות. וחס וחלילה, אל תחשבי לרגע שאני לוקח מהם את הקרדיט שמגיע להם, כי מגיע להם. אבל עדיין, כל דבר קיצוני הוא לא טוב..

undi

New member
האמת שיש משהו במה שכולכם רושמים ../images/Emo3.gif

Mr K i n g

New member
זה נכון שזו דיאטה קיצונית

אבל אל תשכח שכל זה נועד ע"מ לרדת במשקל. ברגע שמגיעים למשקל הרצוי זה כבר לשמור על המשקל הקיים וזה כבר הרבה פחות קיצוני. אני לא אומר שיהיה להם קל, ייתכן ואפילו הם יצטרכו להקפיד על דיאטה ומשטר תזונה נכון למשך השנים הבאות, אבל זה אפשרי. בכל מקרה, הם לא אמורים ךהיות בהשגחה צמודה של רופאים ודיאטניות ?

y e t i

New member
הדרך להגיע למשקל רצוי

וזה לפני השמירה על המשקל אחרי שהם מרזים ,מביאה לפעמים את האנשים לאובדן דעת , וראיתי את זה יותר מפעם אחת . גם הורדה במשקל אמורה להתבצע באופן מבוקר ובלי קיצורי דרך , וקיצורי דרך זה אומר , כל התוכניות האלו , ניתוחים לקיצור קיבה , כדורים שחלקם ניתנים עם מרשם רופא וחלקם לא ,זה גורם נזק , חד משמעית . אני לא הרופא של הפורום ,ואין לי מושג איזה השגחה רפואית קיימת בתוכנית הזאת , מה שבוודאות אני יודע שיותר מקילו - שתיים בשבוע בפירוש יכולה לסכן ולגרום בעיות אחרות ולא פחות חמורות .

יטי,קילו בשבוע זה נורמלי...

וגם שניים,אבל נדמה לי שזה קצת יותר מחצי שנה דיאטה...זה מה שהם לא מראים זה היה בערך הקצב ירידה שלי בהתחלה,עכשיו זה צולע מבחינה הגיונית

ס22ית

New member
אני חושבת..

שאנשים שיש להם בעיית משקל ברמה כזו, גם אם שיטחי שרק בגלל הפרסים הם יורדים, כל עוד הם יורדים ומרוויחים בריאות זה שווה. ..ומה רע אם מרוויחים גם כמה מתנות על הדרך.

מפתיע מאוד

הם לא אמרו על זה כלום בתוכנית וגם לא היה נראה שיש בינהם משהו

ס22ית

New member
שלום לתמימות ../images/Emo79.gif

רק אני לא שמתי לב לכלום?! בכלל חשבתי שהיא נשואה..

למעלה