יוווווווווווווווווווווווווווו

יוווווווווווווווווווווווווווו

אנשלולה יפה שלייייייייייייי
מזל טובבבב על הפורום ולטייגר שאמנם איני מכירה, בהצלחה
אבל שאלה לי.. לא יווצר מצב שהדוחפי אף (השוטרים כאילו דההה) ישתמשו בפורום כדי לתפוס חשישניקים? היו דברים מעולם ולמניאקים האלו אין גבולות. וואףףףףףףףףףף..

vegi force 1980

New member
אכן למטרה יש אפשרות

לדרוש מתפוז פרטים על משתמש זה או אחר.... אולי כדיי פשוט לסתום את הפה כי זאת הריי מדינת משטרה..... הריי יכול פתאום להגיע אליי הבייתה שוטר לעצור אותי ואפילו להחרים לי את המחשב ולהציג במשפט את כל מה שכתבתי כראיות נגדי.. וכל זה כי בא לי לעשן משהו שפחות מזיק מסיגריות..... אם הייה תלוי בי אז אלכוהול וסיגריות היו מחוץ לחוק ולא גראס אבל זה לא תלוי בי לצערי... בכל אופן.. אל תכתבו כאן יותר מדיי דברים מפלילים.... מי יודע אולי יש סיבה אחרת לזה שתפוז ניכנעו והחליטו לפתוח פורום מסוג זה.......

BlueCarrera

New member
אל תדאגו...

אנשים כבר מתחילים להבין שזה מזיק פחות מסגריות. זה רק עניין של זמן עד שהשמרנים יכנעו, והשימוש יהיה חוקי. אני מעריך שבעוד שנתיים, שלוש. אם אנו רוצים להפוך את החומר לחוקי, נצטרך לפעול במסע הסברה ארוך שיחשוף את השקרים של המדינה ושל האגודות למלחמה בסמים. בחירות הבאות מצביעים עלה ירוק !

צודק..

חוצמזה שהדור הצעיר, שכידוע לכולנו רובו הלא מזערי כלל מתנסה בעלה ירוק, הולך וצובר תאוצה ואט אט מתקרב לגיל שאפשר לבחור, נראה לי שבבחירות הבאות או גג בבחירות שאחרי הבחירות הקרובות, מפלגת עלה ירוק תכנס לממשלה ואז אני כל כך אשמח לבעוט בשוטרי המחלקת סמים.. יוווווווו איזו חגיגה זו תהיה אזמין אפילו ת´הורים שלי לאיזה חישוש חביב

BlueCarrera

New member
צריך לפעול למען ההסברה !

חייבים ! כמה שנפעל יותר, ויותר מהר, כך נשיג את המטרה שלנו ! לכל הרוחות ! אנשים חושבים שגראס פוגע בכבד ומזיק ביותר ! והכל בגלל התעמולות המכוונות של אגודות למלחמה בסמים שמציגות את הסם כקשה ביותר ! יש לפעול, ומיד !

בלו,תהיה פייר.

נכון,צריל לפעול למען הסברה,ולהציג את הדברים בצורה הנכונה,אבל לבוא ולהגיד שגראס לא פוגע זו טעות גדולה. אמנם הוא לא פוגע בכבד,אבל בהחלט פוגע בנו פיזית ונפשית. הוכח קשר ישיר בין שימוש בגראס למצבי רוח,ירודים בעיקר,בשימוש לאורך זמן,ידוע כי הגראס פוגע בתאי זיכרון לטווח קצר,ידוע כי גראס גורם לשינויים הורמונלים אצל נשים וגברים,ויש לו עוד כמה נטיות רעות לגוף שלנו. אני אשתדל להכניס לכאן לינקים בערב בנושא הזה. תהיה פייר לשני הכיוונים אם כבר,תסביר את הכל,אל תבוא ותגיד שגראס טוב,יש בו כמה צדדים לא טובים...

BlueCarrera

New member
בואי נגיד...

שאם אני ישתמש בגראס, ומצד שני אני ישתמש באלכוהול, איפה יהיה יותר נזק ? באלכוהול... אני לא אומר שהוא לא מזיק, אלה אני אומר שהוא פחות מזיק.

היה חלום גם שלי,שהגשמתי בארה"ב

וזה היה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
אמן ואמן גם אתה תזכה!

טלטלונת

New member
מ-ז-ל ט-ו-ב! ! !

המון המווווווון מזל טוב אנשלולה יקירתי (-נו טוב, מזל טוב גם לך טייגר...)
שיהיה לכם בכיף, וזייהו.. אוהבת מלאנטילפים!!!!!!!!!!!!!!!! טלטל

רוקיייי יא נחשושה ../images/Emo141.gif

ברוכה הבאה,מי יתן ותפרחי פה כמו סביונים אחרי הגשם.. בנוגע שוטרים- מטרת הפורום שלנו היא להעלות לדיון את נושא הסמים הקלים,אם יש כאלה,אם הלגליזציה תתרום או תגרע. אנחנו לא נמצאים פה על מנת לסחור או למכור או להשתמש,רק לעזור ולענות על שאלות. שוטרים מוזמנים לבוא ולהביע את דעתם,( אפילו שכחולים זה לא תמיד טוב..), אבל כל עוד לא נערך סחר או שימוש ווירטואלי ע"פ הפורום אין שום סיבה שהם יתעסקו עם מישהו מפה. ברוכה הבאה אחות קטנה שלי...

מיאוווווווווו... אהמממ.. --> להכנס!

מה שואגי (או מ´שמו) כתב זה די נכון.. נקודה למחשבה.. לכו תדעו.. אני אישית לא מרגישה בטוחה לכתוב פה למרות שאני והגראס הפסקנו לצאת כבר לפני שנתיים ואני אינני סוחרת או משהו בסגנון. לכו תדעו, השוטרים יכולים להעליל כל מיני שטויות וניבובים. אני אישית שחוויתי על בשרי את טימטומם הבלתי נדלה והבלתי מרוסן של השוטרים, לא יכולה לסמוך על אף אחד. בדיוק כמו שואגיגה כתב: "מדינת משטרה" זה מה שקורה פה. דמוקרטיה בתחת שלי.. (סורי על השפה) ואנשלולה, אני מתגעגעגתתתתתתתתתתתתתתתתתת
מי ייתן ויהיה יום שקט היום ובימים הבאים.

vegi force 1980

New member
צודקת....

אגב ווג´י זה קיצור של צימחוני באנגלית...vegetarian ואגב עלה ירוק לא יצליחו בבחירות הבאות כי מזחירים את זה לשיטה הישנה וזה אומר שבוחרים מפלגה והמנהיג שלה הוא יהיה ראש הממשלה.... ולא נראה לי שאנשים"יבשבשו" את הקול שלהם על דבר כזה.... אני יודע רק שאני בוחר בהם בטוח ואגב בצרפת המצב של הסאטלנים הרבה יותר רע.....

BlueCarrera

New member
וואי ! צודקת !

שכחתי ששינו את שיטת הבחירות ! עכשיו אין להם סיכוי ! טוב, אז נצטרך לשכנע ח"כים אחרים לטרום למטרה שלנו.

tiger

New member
בצרפת הם יכולים להרשות את זה לעצמם

כי אמסטרדם נימצאת במרחק נסיעה ברכבת ולונדון (שרק לאחרונה היצטרפה לחגיגה)נימצאת במרחק מעבורת...הלוואי עלינו ליהיות במצב כל כך קשה

tiger

New member
תאמינו לי שלמישטרה יש דברים קצת...

יותר חשובים מאשר לשבת ולחפש חשישניקים באינטרנט. אבל כמובן שלא הייתי ממליץ לאיש להשאיר הודעות שיכולות ליגרום למישהוא לחשוב שהוא סוחר או משהוא כזה.סתם אנשים שאולי מעשנים ואולי סתם השאירו הודעה ...אינטרנט אתם יודעים... וחוץ מיזה שאפשר להשאיר הרבה מאוד הודעות בפורום להיתמכרויות למשל בלי שיהיה למישהוא שמץ מושג אם אתה מכור באמת.אותו הדבר כאן או בכל מקום אחר שאתם לא רוצים לסמן את עצמכם כמי שעושים משהוא לא חוקי אבל עדיין רוצים להשאיר הודעה.חברה קצת פחות פארנויה וקצת יותר בראש.אני מיתפלא.בואו נסכים שהראשון שיעצר כאן שיודיע לשאר בסדר?סתם.פורומים לסמים קלים פועלים כאן לא מהיום ולא שמעתי מעולם שמישהוא נעצר כתוצאה מהכתיבה בהם.יותר טוב שתיזהרו כשאתם יוצאים למועדונים...לא להידרס ברחבה כמובן
אתם רואים? סתם דוגמא t

tiger

New member
גם אם אני אכתוב עכשיו למשל:

שאני אוהב לעשן סיגריות מגולגלות חמש עשרה פעמים ביום... עדיין אי אפשר לעשות עם זה שום דבר.כי מה זה מגולגלות יכול כל אחד לגלגל עיניים ולומר.וליבנות על זה שאני דובר אמת (באינטרנט) וששווה בישביל החמש עשרה "סיגריות" שאולי יתפסו אצלי ואולי לא להתריד את תפוז,להביא צוו חיפוש משופט לארגן צוות של שוטרים ורכב לחיפוש אצלי בבית כי אולי הייתי האידיוט הראשון שכתב את האמת העירומה כמו שהיא באינטרנט...ועוד ליבנות על זה שבחקירה אני אודה שכשכתבתי מגולגלות היתכוונתי לסמים:ניראה לכם? תאו מהפחדים.אני האבא של הפארנואידים ואו קי...למי שמגדל בבית עציצים וסוחר בזה באמת לא הייתי מציע לספר על זה לאף אחד ולא ליכתוב מילה על הנושא ברשת אבל לסתם מי שמעשן פה מעשן שם מעשן פה ושם...חבל על הפחדים,מקסימום תמיד תוכלו להגיד לשופט שזה אוכל לציפורים.סתם שוב עד היום לא שמעתי שמישהוא נעצר אפילו לא לחקירה ביגלל הודעות בפורומים לסמים קלים ויש כאלה כבר יותר משנה ובפורטלים לא פחות פופולריים מתפוז ואני מציע לכם להיכנס וליראות איזה פורומים ענקיים יש שם עם גולשים קבועים וכל זה... באמת נו...לא ניראה לכם שיש למישטרה כמה דברים יותר חשובים להיתעסק איתם? חוץ מיזה שזה עוד מעט בכלל יהיה חוקי... t

למעלה