יוווווווווווווווווווווווווווו

tiger

New member
אני מנהל גם את הפורום להיתמכרויות

ואנשים שם מספרים על שימוש בסמים הרבה יותר קשים מגרס וחשיש ועדיין אף אחד לא בא לעצור אותם.אתם יודעים למה?כי המישתמשים הקטנים,אלה שיש להם בבית אולי מנה ויותר סביר להניח שלא כי הם כבר עישנו אותה או הזריקו אותה או דחפו אותה בתחת...כל אלה לא מעניינים את המישטרה.וזה סמים קשים אז תעשו את החשבון לסמים קלים... t

shay2323

New member
לידיעתך!

למשטרה יש מחלקה שעוסקת בהפצת סמים באינטרנט.לא מדובר בשוטרים שיושבים כל היום והלילה מול מחשב ובודקים אתרים,זה מאוד מסורבל ולא הגיוני. מה שכן,מכניסים למסד נתונים מילים מתוך ´הלקסיקון לסטלנים´,מילים שבדר"כ ישתמשו בהם לקניה/מכירה של סמים,ופונקציה שכותבים עוברת כל פעם על מסד הנתונים ומשווה את המילה הנתונה לזו שהוכנסה ע"י המשתמש. חוץ מזה,קשה לי להאמין שאנשים יהיו כל כך טיפשים לסחור בסמים באינטרנט,שכן הם צריכים לפרסם כתובת כלשהיא למפגש וזו קצת בעיה אם המידע מגיע לידיים הלא נכונות..

tiger

New member
ברור שעל סחר בסמים יהיה פיקוח

או לפחות ינסו שיהיה כזה. על זה בכלל לא דיברתי.אני מדבר על גולשים שמפחדים להשאיר הודעות בעלות מסר תמים ולא כאלה שמנסות ליסחור בסמים. כאלה אני אמחק בעצמי אבל תמיד גורמים מסוימים יוכלו באם ירצו ליקרא את ההודעות המחוקות. חברה זה פשוט:סחר בסמים והודעות שיש בהן עברה על החוק תחסכו מעצמכם. הודעות תמימות שקשורות לנושא מהן אפשר אולי להבין שפעם עישנתם משהוא...חב"לז לפחד,זה לא מזיז לאף אחד ואין לזה שום ערך פלילי. מה גם שמדובר בכינויים ומחשבים זה לא חתימה אישית ותמיד אפשר לומר שאחותכם הצולעת ניסתה להיתנקם בכם...אף אחד לא מיתעסק עם שטויות כאלה בחיי,אני לא יודע מה אתם חושבים על שוטרים
אבל זה אנשים רציניים שם לא ליצנים.ואין דבר שמעניין אותם פחות מאזרח ישראלי אנונימי שאולי עישן או לא עישן ג´וינט פעם... חבל שאין כאן אף איש חוק אבל אני מקווה שגם כאלה יצטרפו אלינו בהמשך. אם הם לא היו כל כך עסוקים בדברים חשובים יותר אני כבר בטוח שהם היו כאן:אבל לא כדי להזיק חלילה אלה כדי להישתתף

vegi force 1980

New member
מניסיון

לא כייף להתעסק עם המשטרה כשמדובר בסמים ...למרות שאני לא מחשיב גראס לסם... בתקופה האחרונה עישנתי יום יום והמון... עכשיו כבר 3 שבועות אני סחי לא מפריע לי לא משתגע רוצה לעשן אבל אין... סיגריות אני לא יכול להפסיק יותר מיומיים סיגריה זה סם לא גראס

tiger

New member
אבל חברה כאן זה אינטרנט...איפה

הסמים? אני שואל? אני מיסתכל ימינה מיסתכל שמאלה למעלה למתה וכל מה שאני רואה זה הודעות של אנשים ללא פנים שמספרות אולי כן ואולי לא אמיתות מאוד שנויות במחלוקת על עצמם. אם הייתי השוטר הכי יעיל בעולם היה לי כאן מעט מאוד מה לעשות... ולצערי הניסיון שיש לי עם רשויות החוק מיסתכם בהיכרות מילפני ומאחורי הסורגים...שנתיים בפועל. ואני שונא לשבת...היום אני ליפעמים מקליד בעמידה מרוב שהישיבה שנואה עלי אז תיקחי בחשבון שאני לא מציע כאן לאף אחד את מה שאני לא מציע קודם כל לעצמי והתחת שלי יקירתי:זה הדבר הכי יקר בעולם !!! אסור לו יותר לשבת בחיים על בטונדות של שב"ס t

אתה מפתיע אותי

אם כך אתה אמור לדעת שאין להם גבולות כשהמטרה ברורה - לתפוס חשישניקים ולא משנה אם פוגעים בהם בצורה טראומתית, לא משנה אם רק התנסו פעם אחת בג´ויינט עלוב. כרגע אני לא מדברת על חיפוש סמים באינטרנט, עכשיו אני מדברת על השוטרים עצמם. ידידה שלי שנתפסה יחד איתי עישנה בכל החיים שלה אולי 2 ג´ויינטים ועשו עליה חגיגה שלמה בנושא, אז אל תגיד לי רציניים. אידיוטים זה מה שהם.

tiger

New member
כמו שאמרת :תפסו אותה...

כל מה שאני אומר זה שליתפוס חשישניקים דרך ההודעות ההזויות כאן בפורום יהיה מאוד קשה. אני ממש לא מזלזל ברמת האלימות המישטרתית שיכולים להפעיל על סתם אנשים שניתפסו עם ג´וינט.רק שליתפוס אותם דרך האינטרנט זה קצת מופרך. כשיש כל כך הרבה דרכים הרבה יותר פשוטות כמו לצאת בלילה למקומות הבילוי,לחופים ולמסיבות שם תופסים את מי שרוצים על חם עם החומר בכיס. לירדוף אחרי חשישניקים דרך האינטרנט זה קצת כמו לירדוף אחרי הרוח...יש סיכויים ליתפוס בסוף איזה ג´וינט וחצי אבל זה לא ממש שווה את כל המאמצים,יחידת המחשב,צווי חיפוס,עזרה מתפוז וכן הלאה כשיש להם דרכים כל כך הרבה יותר פשוטות ופי כמה וכמה יותר יעילות. אבל על מה אני בכלל בא להגן.מי שלא מתאים לו או שמפחד שלא ישאיר שום הודעה.לי לא איכפת ללכת בכיכר העיר ולומר שעישנתי היזרקתי והסנפתי חמץ כי אף אחד לא יכול לעשות לי שום דבר על זה וגם לא לכם. כל עוד אין חומר בשטח אין פחד בלב. מי ששמע על מישהוא שתפסו אותו ביגלל הודעות באינטרנט שיקום. אני שנים כותב בפורומים האלה ומכיר חלק גדול מהנפשות הפועלות ולא שמעתי בחיים על סיפור כזה.אבל על כאלה שיצאו לכינרת או לירקון לעשן ג´וינט בשקיעה ותפסו אותם שוטרים בלבוש אזרחי וזיינו להם את החיים...סיפורים כאלה שמעתי הרבה. בואו נסכים שהאינטרנט זה מקום הרבה יותר בטוח לעשן בו משפת הים טוב?
t

ואי טייגר אם תמצא פה משהו

תגיד לי,כי גם אני חיפשתי סמים ואין.... תראה מה זה,פורום סמים קלים בלי סמים קלים....אנחנו לא רציניים אנחנו.. (ושחס וכרפס לא יחשבו שאני מדיחה לסמים,אז אני אדגיד ואומר שזה נאמר בציניות!)

למעלה