יווווו איזה כיף היה

Chocoholic

New member
היה ג-ד-ו-ל !!! ../images/Emo47.gif

הייתי בהלם מהתור בכניסה. אמנם הגעתי בעשר, אבל היה תור עד קפריסין, שרק הלך וגדל... מזל ששמרתי שולחן! בשתי ההופעות הקודמות שראיתי של MMT האולם היה רק חצי מלא, אז או שהם צברו פופולריות או שהפירסום היה מאוד מוצלח... לא ראיתי את הבארבי כזה מפוצץ בעבר. ההופעה עצמה הייתה אחלה, שכחתי שלבאסיסט יש הופנר כמו של פול ואהבתי את הגיבסון של ההוא... סאונד לא רע, לפחות איפה שאני ישבתי שמעו טוב את כל המרכיבים. החסרונות היו (מלבד הצפיפות): את Here Comes The Sun הם ניגנו מעט "וולגארי", לא יודע אם זאת הייתה הכוונה אבל את הביצוע הזה לא אהבתי; Because הוא שיר שקשה לביצוע בהופעה בגלל ההרמוניות - הביטלס ידעו לשיר בהרמוניה אבל אני בספק אם הם בעצמם יכלו לשחזר זאת בהופעה.

Chocoholic

New member
איפה ישבתם/עמדתם?

לא היה סיכוי שאני יאתר מישהו... הייתי בטוח שאתם תהיו בכניסה, לא חשבתי בכלל על קהל בסדר גודל כזה. ישבתי בחלק המוגבה בצמוד למדרגה, בצד שיותר קרוב לכניסה.

Another Girl

New member
אנחנו ישבנו ממש מולם...

אנחנו היינו הבנות שבסוף עמדו וקצת רקדו לצלילי Hey Jude

Chocoholic

New member
את דקלה בטוח ראיתי

הייתם שולחן ארוך של בערך 8 אנשים, מול מרכז הבמה?

Chocoholic

New member
אבל...אבל...

לא קישרתי שאלה אתם שם... רק כשבתיה העלתה את התמונות אחרי ההופעה ידעתי שראיתי את דקלה.
טוב, באים לכפר סבא ?

Another Girl

New member
יווווו איזה כיף היה ../images/Emo9.gif

קודם כל,כל מי שלא בא(הממ הממ...שראל
)-הפסיד ובגדול. לא רק בגלל הופעה,שהייתה ממש אחלה,אלא גם בגלל החברה........... פגשתי את סינתיה,(+החבר וידיד),דקלה ואלי בכניסה,זה אחרי שהצקתי לחבר שלי כל הדרך שלא נגיע בזמן ונישאר בחוץ. אבל מסתבר שהגענו בדיוק בזמן,ממש לפני שהחלו להיווצר תורים מפלצתיים, ותפסנו שולחן (3 מחוברים) ממש מול הלהקה.
יותר מאוחר לאורנה הגיעה עם חברתה והצטרפה אלינו. בקיצור,אחרי ייבוש של שעה ככה (למרות שהשתעשנו בינינו ובין עצמנו-הייתה מוסיקת רקע מצויינת ונתתי לדקלה את הצמיד של "לילה של יום מפרך"
) הם עלו ולפני זה הקרינו סרטון קצר שמתאר את כל האלבומים שלהם עד ל-"Abbey Road" ואז הם ניגנו את כל האלבום. מן הסתם חלק מהביצועים היו מוצלחים פחות (לטעמי Here Comes The Sun ו-Oh Darling היו צריכים קצת ליטוש בשירה) רובם ככולם היו מצויינים והרקידו את כולם,כולל אותנו שישבנו,שרנו,צרחנו ותופפנו במשך שעתיים
בסוף עוד הלכנו אליהם לאחורי הקלעים ונתנו להם כרטיס ביקור של הפורום והם דווקא די התלהבו
נקווה שלא ישכחו מאיתנו והכרטיס לא יעוף לפח... הקטע המצחיק של הערב: ללא ספק דקלה,שהצליחה להפיל כל כוס ואובייקט על השולחן לפחות 5 פעמים,כולל את הרוטב של הצ'יפס
תודה לכל מי שעשה מאמץ ובא,נראה לי שכולם נהנו בסוף..ותודה לחבר שהביאני עד הלום (הסיע וסבל מוסיקה שהוא לא כל כך אוהב...
) הנה תמונות מהאירוע,מקווה שאין לכם התנגדות
אז קודם כל הלהקה בפעולה...

Another Girl

New member
אחרונה להערב

(סורי,אני עייפה.מחר ההמשך
) לאורנה וידידתה...

דקלה9

New member
אהה ../images/Emo5.gif...........

טוב, לפחות קיבלתי תמורה לאגרה
... חבל שאין לי מצלמה דיגיטלית, אז תצטרכו להאמין לי- בתיה נתנה לי צמיד מדהים!!!

Another Girl

New member
וכמובן שיהיה ברור

שהתמונה הכי סבירה שלי תצא דווקא כשאני אגיע הבייתה ב-3:00 בבוקר
היי,רוצים שאני אפתח גלריה חדשה ל"תמונות ממפגשי הפורום"?

למעלה