יווווו איזה כיף היה

אהההההה!

אני חושפת פה סוד מדינה!!! צילמנו איזה 40 תמונות, שבתיה כל פעם מחקה, כי היא "לא יצאה בהם טוב"... בעע! העיקר שאת התמונות שבהן אני אלי ודקלה נראים כמו 3 טרולים היא השאירה...
נו מילא. חוץ מזה, היה מצויין. הופתעתי לטובה. "אבי רואד" הוא אלבום, שקשה מאוד לבצע על במה והם עשו את זה באופן מרשים ביותר. בקשר לכרטיס הביקור של הפורום- המממ... לא נראה לי שהם *באמת* ישמרו אותו. ניסיתי לעפעף לעבר הסולן בזמן שנתתי לו את זה, אולי זה יעזור, אבל נראה לי שהכרטיס נשאר על רצפת הבארבי בסופו של הלילה. ושאלת השאלות- אלי!!! האם הגעת הביתה בשלום?!? דקלה ובתיה- תעשו לי ילדים!!!
נופר- את ילדה אדירה. (נא לצנזר את הקטע שרוני ואבירם הציעו לך בירה...
). THE END

../images/Emo6.gif../images/Emo72.gif../images/Emo116.gif

זה בסדר, כל הערב הציעו לנו בירות. גם כשהלכנו לקנות קולה, וגם כשהתיישבנו במקומינו הקט האפוף בענני עשן. אז זה לא חדש
לא נראה לי שהם יכנסו לפה, אם כי קסמיה של סין אולי יעזרו.. סין - גם את אדירה. THE END

i am lucy

New member
../images/Emo160.gifhello everyone!!!../images/Emo160.gif

I'm in LONDOOOOOOOOOON
sorry about the english i know i dont write very well...
I stoped in a internet caffe to write you all my computer is stupid!!!!! i wanted to write befor but my computer is full of problems... yesterday i was in Beckinghem Palace and i was in tower records and bought the Megical Mistery Towr CD!!!! London is fulllll of beatles stuuuuuuf!!!! I wish that i'd have a patifon cause twer recors is full of beatles records and posters and cool beatles things...but Im saving the mony to the Beatles stor and later i will be there.
I was in Madam tusoooooooooo!!!! I saw my beloved
!!!!! they were sitting there, sooooo sweet! I took 100000 pictures of them.... and 3 with me.... (Im talking about the beatles if you didn't understend...) It was sooooooo fun!!!!I bought a neckles with the name lucy on it! well, i miss you all!!!! Ill try to work things out with the computer and maby i will be in the chat with the camera.... ill try every day.... Im coming back in saturday and after that i will be in the chat and forom (with camera yeeeeei!) so have a great weak i love you all!!!!!!
love lucy!

דיתוּש

New member
בובע...

אני בטוחה שאת עושה חיים ושממש כיף לך! מתים עלייך בחזרה!

הו, חביב לכם ../images/Emo13.gif

אם הם באמת הצליחו לבצע את אביי רוד זה מאד מאד מרשים. כמובן, זה לא מרשים כמו לכתוב אותו

בבית שלי ../images/Emo11.gif

מול המחשב, מקליד על המקלדת. אגב, את לא באמת מצפה שאני אסגיר את מיקומי?
זה נגד חוקי המקרטני-הבין לאומיים :)
ואת גם קראת לי מקה! מקת מדינה ממש... :X

tin ker bell

New member
:) ומישהו מוכן להגיד לי למה לעזאזל

אני צריכה לראות את רוני סופרסטאר רוקדת בצד המסך שלי כשאני בפורום הביטלס?!

Speed King

New member
שלא נדבר על הפרסומת של שקע ותקע

הקרציות האלה...
רק גורם עוד יותר לשנאות את חברת החשמל...

אלרוס

New member
סר פול

זוכר שפספסנו אחד את השני בחצי שעה להופעה של המג'יקל שאמורה היתה להיות בבלוזט?

דיתוּש

New member
איזה ח-מ-ו-ד-י-ם כולם!!!../images/Emo9.gif

אני מה זה שמחה שנהנתם... וכולם כאלה מותקים
נשתדל גם להגיע למפגש הבא...

היה מעולה!../images/Emo99.gif../images/Emo72.gif../images/Emo116.gif

כל כך נהניתי! היר קאם דה סאן (אין לי כוח להחליף) באמת היה נפילה, אבל ביקוהוז לדעתי היה מדהים. גם גולדן סלאמברס היה ממש ממש טוב, ובכלל, היו להם ביצועים לא רעים בכלל. וחוץ מזה, להיות באותו חדר עם עשרות מעריצי ביטלס ששתו כמה וכמה בירות זו חוויה מרנינה. בהדרן (מג'יקל מיסטרי טור, בחזרה לברית המועצות, גט באק והי ג'וד) רקדנו קצת ושרנו בטירוף והיה נורא כיף. מי שלא בא - הפסיד!

RealBlackShadow

New member
אותן מחשבות עברו גם בי בנוגע לשירים

המדוברים... :) ואגב אני חי וקיים וחזרתי הביתה באופן הכי כיפי שיכול להיות... :)

למעלה