מזל טוב!!!
N NBGirl New member 11/3/04 #23 שיו אני רגע הולכת ופתאום ששי בכחול. יפה לך, דביר.. מזל"ט על הקידום (מגיעה לי הודעה משלי, לא ?)
ש ש ש י ק ש ת המקורי New member 11/3/04 #24 אחרי כל כך הרבה זמן שלא היית מגיע- תודה מה שלומך? איפה היית? לאן נעלמת? התגעגעתי
N NBGirl New member 12/3/04 #28 אצלי טוב, תודה. ואיתך ? הייתי בהרבה מקומות ועוד 6 ימים אני שוב כבר לא אהיה כאן.. אני אנסה לעשות עד אז את המקסימום
אצלי טוב, תודה. ואיתך ? הייתי בהרבה מקומות ועוד 6 ימים אני שוב כבר לא אהיה כאן.. אני אנסה לעשות עד אז את המקסימום
A Anna Karenina New member 11/3/04 #26 נויייייייייייייה!!!!!!!!!!!../images/Emo24.gif קודם כל, ברוכה השבה...! (השווה..) איך היה בלונדון הקרירה?? נהנית...?! אהה, ואת עוד חייבת לי ביקור חוזר בת"א. אני לא מוותרת לך.
נויייייייייייייה!!!!!!!!!!!../images/Emo24.gif קודם כל, ברוכה השבה...! (השווה..) איך היה בלונדון הקרירה?? נהנית...?! אהה, ואת עוד חייבת לי ביקור חוזר בת"א. אני לא מוותרת לך.
N NBGirl New member 12/3/04 #30 תודה רבה ../images/Emo13.gif אני מקווה שאני אספיק משהו ב-6 ימים האלה. אני די מרוכזת עכשיו ב.. איך אני אגדיר את זה.. הממ.. עצמי . בלונדון היה ממש טוב. באמת קר שם.. אבל מסתדרים.
תודה רבה ../images/Emo13.gif אני מקווה שאני אספיק משהו ב-6 ימים האלה. אני די מרוכזת עכשיו ב.. איך אני אגדיר את זה.. הממ.. עצמי . בלונדון היה ממש טוב. באמת קר שם.. אבל מסתדרים.
N numerw New member 12/3/04 #34 wellcome back ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif חזרת מהכפור אה ? ברוכה השבה