יווו אתם לא מבינים!! :)

יווו אתם לא מבינים!! :)

קיבלתי תשובה מהליקון!! XD הנה מה שהוא שלח לי: נוי שלום, תודה רבה על הפנייה שלך. בשם הליקון ובשם חברת התקליטים של להקה אנו רוצים להודות לך ולחבריך על התמיכה בלהקת טוקיו הוטל. הואיל והליקון מייצגת את חברת התקליטים הבינלאומית Universal Records, בה חתומה להקת טוקיו הוטל, אני אחראי על הטיפול בייצוג המוזיקה של להקת טוקיו הוטל בישראל. בשנים האחרונות אנו עושים את מירב המאמצים לחשוף בכל אמצעי המדיה את המוזיקה של להקה. לצערי הרב, נתקלנו בקשיים רבים במהלך העבודה על האלבומים בגרמנית, הואיל ותחנות הרדיו לא נוהגות לשדר חומרים בשפה הגרמנית. אולם רק לאחרונה, וודאי שמת לב להצלחה הענקית לה זוכה הסינגל הראשון של להקה בשפה האנגלית, "Monsoon", בתחנות הרדיו הגדולות. בזכות אנשים כמוך ויתר חוגי המעריצים הרבים של הלהקה בישראל, הפרופיל והפופולאריות של הלהקה הצליחו לגדול בשנה האחרונה. במסגרת הקשר ההדוק שיש לנו עם חברת התקליטים של הלהקה אנו עושים את מירב המאמצים לקדם את האלבומים (וה-DVD-), של הלהקה. דוגמא לכך, היא השגת הראיון הבלעדי והמיוחד שהצלחנו לארגן עבור המגזין ל"ראש 1". הדבר מופיע בעמוד הראשון באתר הרשמי של הלהקה. מדובר בכתבה ראשונה מתוך סדרת כתבות שהעיתון מתכנן לפרסם! את הסרטון של מפגש המעריצים המגניב שלכם העברתי לחברת התקליטים, שדאגה לעלות את הקישור באתר הרשמי של הלהקה. אני יכול להבטיח לך שזה כבר השפיע על כמה מפיקים מקומיים שבודקים את האפשרות להביא את הלהקה לישראל! תחזיקי אצבעות. מקווה שיהיו לי חדשות משמחות בקרוב, בברכה, חיים רייכנטל איזה ענקקקקקקקקקקקקקק :)

tissue

New member
../images/Emo191.gifיאיי :)

איזה כיף !!!
יאייי , אני מאושרת !! DDD:

tissue

New member
בסדר, אחרי שראיתי שאת משתמשת בו

הפסקתי איתו . D: תאשרי אותי במסן , בבקשה :)

../images/Emo191.gif המסן שלי נדפק, כל פעם שאני רוצה

להכנס זה כותב שצריך לפתור בעיות או משהו כזה וזה לא פותר :(

3has3

New member
../images/Emo69.gif גם אני ../images/Emo23.gif ולא דיברנו יומיים OOOOO:

3has3

New member
אממ.. יש לי

אבל אני שונאת איי סי ואני כמעט ולא מתחברת... בכל מקרה - 312868069

אורלוש5

New member
אהעעההאאעעהה

אני מאושרת!!!! יואוו איזה כייףףףףף "אני יכול להבטיח לך שזה כבר השפיע על כמה מפיקים מקומיים שבודקים את האפשרות להביא את הלהקה לישראל!"3 ועל זה נאמר אמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3has3

New member
../images/Emo69.gif אני יודעת שעוד כמה להקות (פורומים)

שלחו לכל מיני חברות כמו היליקון מכתב , וענו להם במכתב ממש קצר ומגעיל DDD:

3has3

New member
אעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעעאעעעאעע

למעלה